Lanny Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 Jiří, tak to jo. Holt někdy musíme dělat věci, které samy o sobě nemusí být příjemné, ale zajistit firmu je nejdůležitější. Docela dobře Ti rozumím, držím palce! Ríšo, jsem rád, že jsem se nepletl, když jsem uváděl, že si myslím, že určitě nebudeš proti Moravě, jsem rád že nejsem samotnej bláznivej "dědek", i když Ty jsi ještě mlaďoch "dědek" a jinak tam si určitě dobrého vínka dám, bude to již přeci jen s určitým odstupem od zahájení odtučňování a to už bych měl být relativně na dobré váze, no uvidíme, ale rozhodně se nemusíš bát, že bych zcela abstinoval!!! To víš, že se už teď těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 Zdravím všechny, a pobavte se prosím, a hlavně se poučte....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 MARTINE JSI PROSTĚ Nikdy nezklameš! Měj se fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Březen 2011 Sdílet Vloženo 15. Březen 2011 ....znám tento vtip dobře a trochu obšírněji a je velmi dobrý karlos,taky potřebuji nějaké tokilo dolů porad,ale asi je to o vůli,tu mám na cigarety,ale s jídlem to bude průůůůser... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 15. Březen 2011 Sdílet Vloženo 15. Březen 2011 Ahojky fšem!!! Jiříku, vím, že to není jednoduché, ale je to skutečně o té vůli, nemysli, já jsem celý život nepřipouštěl ani náznakem, že bych vůbec uvažoval o přestání s kouřením a hle už nekouřím 3 roky a to prosím po cca 47 letech opravdu silného kuřáctví! No a s tou dietou vím jaký to je, není to mé první hubnutí - bohužel vždy potom co dosáhnu ruzumné váhy, začnu žrát- jinak se to nedá nazvat, jako smyslů zbavený a je to v pr..li, ale tentokrát to budu muset asi udržet, tlačí doktoři a to víš, ještě chci nějakou dobu "stimulovat" Mě pomohlo, v obojím případě, když jsem se sám na sebe pořádně nas.al! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 15. Březen 2011 Sdílet Vloženo 15. Březen 2011 Ahoj, mám pro Vás nejlepší díl výměny manželek , co říkáte ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 To je ale pěkná manželka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Jen tak kuk :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 dnes v radiu rikali,ze o vikendu ma na horach zase snezit.me uz z toho jebne.jaro jen tak nakoukne a zase nic.potrebuju aby uz bylo pekny pocasi,na stavbach se zatim nic nedela.penize uz dosli a tak na praci cekam jak na smylovani.sem zvedav jak to bude pristi zimu.sezoni prace je na prd,ale u nas nic lepsiho neni a na kamion uz nepujdu.nevim co nam ta doba jeste prinese,ale jde to celkem vse do prdele.co u nas fungovalo,to zavreli a to co zbylo preziva.mejte se fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Ano Láďo, tak tak, taky si řikám že za kolečko už jen v největší krizi, a tady taky jiná práce není, tak musim byt rád s tim co mám a to je hrabat se v kanálech ( hovnech). Je to holt bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 Dobrý ráno,jdu si udělat snídani a budu něco dělat okolo baráku než začne pršet. Martine,znám to moc dobře.Dělám většinu roku s partou co staví nebo opravujou kanalizace.Co měli dodělávat kanál co se začal na podzim,tak už na něj prej nejsou peníze(vyměnilo se zastupitelstvo)tak zatím sami bojujou aspoň o malé zakázky.krize do stavebnictví teprve dorazila a nebude to nic lehkýho přežít. Ríšo,tobě taky přeju,aby to v práci bylo lepší. Karle ten sklípek by byl fakt dobrej. Hezkej den všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 Přece by jsi nechtěl aby takovou špinavou práci dělali rómové!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 pěkné ráno kamarádi.Tak od včerejška u nás chčije.Takže volno na nic. To Sejis: Jiříku tak jsem koukal,že od pondělí začíná ta kriminálka Anděl.V kterém to díle by měla figurovat ta tvoje sanitka?Vím,žes mi už něco říkal,ale to víš hlava děravá,zapoměl jsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 Krásné pršavé dopoledne.Taky čekám na to jaro jako svina.Moje zaměstnání také souvisí se stavebnictvím takže taky čekám na jaro,a hlavně na teplo.Přeji krásnej zbytek dne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 Dobré poledne a dobrou chuť, pokud právě obědváte.. Aj u nás lije jak z konve, ale zítra se to prý zlepší, slibují sněžení. Jara se snad nedočkáme kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 Pěkný podvečer všem, tak jsem si zase "pojezdil", ale v tom počasí to nebylo nic moc! Koukám, že jsme všichni čím dál více nasr.ní a není divu. I to počasí se na nás vydovádí a co se týká té práce, je to opravdu všude na ho.no, nedivím se Vám kluci, opravdu to jde napříč všemi vrstvami (jak rádi říkají naši "posranci")! Ale mohu Vám říct, že i v Rakousku začínají, resp. mají lidi starosti, ale pochopitelně v globále jsou na tom o mnoho lépe, ale vykládejte jim to. Je nějak všechno na levačku a proto si asi budeme muset udělat radosta a zařídit ten sraz spojený se sklípkem, aby jsme přišli na lepší náladu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 Nazdááár, zase nikde nikdo, sám sedět nebudu, ale aspoň kontrolní otázka, pozor !! Jestli pak víte jak vznikla kapota na VW brouka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 Máš brouka? Nemáš! Tak nám to nepředhazuj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 Ahoj pánové zdravím při pátku. Dneska mě čeká Ostrava na otočku a když to vidím venku, tak to vypadá na pěkný opruz. Martine moc pěkný, ale mě to baví víc pod kapotou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 pěkné ráno kamarádi.Tak od včerejška u nás chčije.Takže volno na nic. To Sejis: Jiříku tak jsem koukal,že od pondělí začíná ta kriminálka Anděl.V kterém to díle by měla figurovat ta tvoje sanitka?Vím,žes mi už něco říkal,ale to víš hlava děravá,zapoměl jsem. Zdravím Víto,já ti ani nevím,který to bude díl,ale už to bylo v upoutávkách,nooo ona ta sanitka nepůjde přehlédnout sám jsem na to zvědav,jak to bude vypadat v kompletu,to víš my dabléři-kaskadéři tak pár fotek z natáčení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 úspěšný pátek kamarádi Vám přeju. Jirko radši se budu dívat na celou sérii nebo aspoň dokud to tam neuvidím. Jinak vše nejlepší našemu elektro odborníkovi Jardovi.Járo vše nej nej kamaráde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 Tak také přeji všem co možná nejlepší nastávající víkend, ale vypadá to s tím počasím na levačku, no co se dá dělat, tak se bude holt o to více stimulovat, nee Připojuji se k Víťovi s přáním všeho nej, nej, aby vše stále vycházelo našemu Járovi Járo, pěkně si to užij a hlavně to řádně zalej a ve finále stimuluj, tak jak to má být při takovém krásném jubileu! Užívej si to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 kamaradi,mame tu patek tudis zacina vikend a pocasi se pekne posr...,u nas snezi s destem.je to tak zalest do postele a stimulovat. Jardo tobe preji hodne zdravi a klid a pohodu, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 ..tak když jsem u těch přáníček,tak i já se připojuji EJSÍKU Járo,FFFFFFFše néééj chlape a pořádné stimulace a hodně zdravíčka a jedno virtuální přituknutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 Jardo já honem taky, všecko nej nej, at se ti splní všecko co si přeješ a jak říkal Kája, pořádně to zalej , ale at ti není moc blbě !! čau Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.