Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů

Petřík junior

Doporučené příspěvky

Jiří, tak to jo. Holt někdy musíme dělat věci, které samy o sobě nemusí být příjemné, ale zajistit firmu je nejdůležitější. Docela dobře Ti rozumím, držím palce!:)

Ríšo, jsem rád, že jsem se nepletl, když jsem uváděl, že si myslím, že určitě nebudeš proti Moravě, jsem rád že nejsem samotnej bláznivej "dědek", i když Ty jsi ještě mlaďoch "dědek" a jinak tam si určitě dobrého vínka dám, bude to již přeci jen s určitým odstupem od zahájení odtučňování a to už bych měl být relativně na dobré váze, no uvidíme, ale rozhodně se nemusíš bát, že bych zcela abstinoval!!! :worthy:doh:w00t1: To víš, že se už teď těším :bandkol11:kol-99::gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojky fšem!!! :) Jiříku, vím, že to není jednoduché, ale je to skutečně o té vůli, nemysli, já jsem celý život nepřipouštěl ani náznakem, že bych vůbec uvažoval o přestání s kouřením a hle už nekouřím 3 roky a to prosím po cca 47 letech opravdu silného kuřáctví! :feve: No a s tou dietou vím jaký to je, není to mé první hubnutí - bohužel vždy potom co dosáhnu ruzumné váhy, začnu žrát- jinak se to nedá nazvat, jako smyslů zbavený a je to v pr..li, ale tentokrát to budu muset asi udržet, tlačí doktoři a to víš, ještě chci nějakou dobu "stimulovat" :prc::smich: Mě pomohlo, v obojím případě, když jsem se sám na sebe pořádně nas.al! :D

Odkaz ke komentáři

dnes v radiu rikali,ze o vikendu ma na horach zase snezit.me uz z toho jebne.jaro jen tak nakoukne a zase nic.potrebuju aby uz bylo pekny pocasi,na stavbach se zatim nic nedela.penize uz dosli a tak na praci cekam jak na smylovani.sem zvedav jak to bude pristi zimu.sezoni prace je na prd,ale u nas nic lepsiho neni a na kamion uz nepujdu.nevim co nam ta doba jeste prinese,ale jde to celkem vse do prdele.co u nas fungovalo,to zavreli a to co zbylo preziva.mejte se fajn.

Odkaz ke komentáři

Dobrý ráno,jdu si udělat snídani a budu něco dělat okolo baráku než začne pršet.

Martine,znám to moc dobře.Dělám většinu roku s partou co staví nebo opravujou kanalizace.Co měli dodělávat kanál co se začal na podzim,tak už na něj prej nejsou peníze(vyměnilo se zastupitelstvo)tak zatím sami bojujou aspoň o malé zakázky.krize do stavebnictví teprve dorazila a nebude to nic lehkýho přežít. kol9

Ríšo,tobě taky přeju,aby to v práci bylo lepší.

Karle ten sklípek by byl fakt dobrej.

Hezkej den všem

Odkaz ke komentáři

pěkné ráno kamarádi.Tak od včerejška u nás chčije.Takže volno na nic.

To Sejis: Jiříku tak jsem koukal,že od pondělí začíná ta kriminálka Anděl.V kterém to díle by měla figurovat ta tvoje sanitka?Vím,žes mi už něco říkal,ale to víš hlava děravá,zapoměl jsem.

Odkaz ke komentáři

Pěkný podvečer všem, tak jsem si zase "pojezdil", ale v tom počasí to nebylo nic moc! Koukám, že jsme všichni čím dál více nasr.ní a není divu. I to počasí se na nás vydovádí a co se týká té práce, je to opravdu všude na ho.no, nedivím se Vám kluci, opravdu to jde napříč všemi vrstvami (jak rádi říkají naši "posranci")! :aggressive: Ale mohu Vám říct, že i v Rakousku začínají, resp. mají lidi starosti, ale pochopitelně v globále jsou na tom o mnoho lépe, ale vykládejte jim to. Je nějak všechno na levačku a proto si asi budeme muset udělat radosta a zařídit ten sraz spojený se sklípkem, aby jsme přišli na lepší náladu! :):smich:

Odkaz ke komentáři

pěkné ráno kamarádi.Tak od včerejška u nás chčije.Takže volno na nic.

To Sejis: Jiříku tak jsem koukal,že od pondělí začíná ta kriminálka Anděl.V kterém to díle by měla figurovat ta tvoje sanitka?Vím,žes mi už něco říkal,ale to víš hlava děravá,zapoměl jsem.

Zdravím Víto,já ti ani nevím,který to bude díl,ale už to bylo v upoutávkách,nooo ona ta sanitka nepůjde přehlédnout lol sám jsem na to zvědav,jak to bude vypadat v kompletu,to víš my dabléři-kaskadéři :smich:

tak pár fotek z natáčení :)

post-210-0-46289900-1300431131_thumb.jpg

post-210-0-68310300-1300431167_thumb.jpg

post-210-0-45509800-1300431241_thumb.jpg

post-210-0-31240000-1300431322_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak také přeji všem co možná nejlepší nastávající víkend, ale vypadá to s tím počasím na levačku, no co se dá dělat, tak se bude holt o to více stimulovat, nee :prc:

Připojuji se k Víťovi s přáním všeho nej, nej, aby vše stále vycházelo našemu Járovi :smich: Járo, pěkně si to užij a hlavně to řádně zalej a ve finále stimuluj, tak jak to má být při takovém krásném jubileu! Užívej si to :D:kol-99::gunners3:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...