Lanny Vloženo 25. Březen 2011 Sdílet Vloženo 25. Březen 2011 I já se připojuji k přání pěkného nastávajícího víkendu.Dva dny jsem byl bez IT připojení! To naše slavné O2 rovnou poslat do kopru, hrůza. Koukám, že kluci moravští už pracujou - perfect . Jinak kyselý pííívo nebrat, ale v "hospodě" se přeci nenalejvá jen "pííívo" nee? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 25. Březen 2011 Sdílet Vloženo 25. Březen 2011 Zdravím při pátku.Včera jsem leštil luksoval čistil a drhl mého supa až jsem steho vysilením padl jak němec do bunkru.I kola jsem přezul na letní a hned ten supík vypadá líp.Přeji krásnej víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 26. Březen 2011 Sdílet Vloženo 26. Březen 2011 Čau kluci. To je zajímavá vychytávka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 26. Březen 2011 Sdílet Vloženo 26. Březen 2011 Hezkou sobotu chlapi, v Jižních Čechách je zatím příjemně a po dešti ani památka. Tu vychytávku s SPZ už jsem někde viděl, myslím že to bylo v souvislosti s tím, jak to zabavili celníci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 26. Březen 2011 Sdílet Vloženo 26. Březen 2011 To je drsoň co ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 26. Březen 2011 Sdílet Vloženo 26. Březen 2011 ....a ta registračka k tomu!!! Spíš si myslím, že to bylo udělaný jen pro tu fotku, ale stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 26. Březen 2011 Sdílet Vloženo 26. Březen 2011 cely den pod mrakem a bez deste.vlez na me zase bacil,tak cely den v pelechu,nic moc sobota a zitra to nevidim lip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 26. Březen 2011 Sdílet Vloženo 26. Březen 2011 Ahoj bando. Víkend mám pracovní a tak vás jdu jen pozdravit. Odpočívejte a užívejte volna, pokud to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 27. Březen 2011 Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 Tak pěknou neděli všem Už i ti RUSÁCI mají víc rozumu než my, od podzimku kašlou na posun času - nemůžu si pomoct, ale myslím, že to nikomu moc dobře nedělá a jak se shodli světové kapacity, žádné úspory to v podstatě nepřináší! Jinak máme za sebou první VC F1, tak uvidíme co nám přinese letošnéí ročník? Ríšovi holt musíme popřát úspěšné zvládnutí pracovního úsilí ! Nepotřebuješ ? A co Ty Láďo, chce to, se pořádně vystimulovat a určitě to pomůže! Užívejte si jarního sluníčka - pokud vyleze, tady občas má snahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 27. Březen 2011 Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 ....tak Janinka nám založila nové vlákno bez nadpisu a tím asi chtěla "naši slavnou HOSPODU U SUPA" upozornit, že je nízká účast??? Jinak Tě zdravíme JANINKO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. Březen 2011 Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 pěknou neděli všem co nepracují.Já stejně jako Ríša jsem v pracovním procesu.Ale naštěstí dnes naposled a pak tři dny volno.Opatrujte se borci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 27. Březen 2011 Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 27. Březen 2011 Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 Sakra kluci Vás najít to je teď tady umění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 27. Březen 2011 Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 ....tak Janinka nám založila nové vlákno bez nadpisu a tím asi chtěla "naši slavnou HOSPODU U SUPA" upozornit, že je nízká účast??? Jinak Tě zdravíme JANINKO ahojkyy taky zdravím nějak jsem z toho tady zmatená asi sem budu chodit častěji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 Bože, božínku, ta růžovoučká je božžžíííííííííí , že by se nám Žralok přestimuloval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 venku se to pripravuje na dest,porad me neni dobre tak polehavam v pelechu.zitra snad uz buda lip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moravecmilan21 Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 zdravím lidi kdyby ta růžová na tom slunci nevypadala tak vybledla tak by to i šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 dobre rano vsem,koukam,ze navstevnost zase nejak klesla.cekam na tesare dnes me ma namontovat stresni okna.snad nebude prset.hezkej den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 (editace) Co klesla? Spíš mi to připadá "na hození hadru na pípu"! Tak Ti přeji Ládíku, aby Ti do toho nepršelo! Jinak také všem pěkný čtvrtek a začínám si dělat starosti zvláště o Ríšu - žije ještě? Editováno: 31. Březen 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 Ahoj bando, jsem v časové tísni, silně nestíhám, ale nakukuju a hlídám, aby mi snad něco podstatného neuteklo. S překvapením jsem ale zjistil a není to poprvé, že se čas od času některé téma ztratí a to beze slova a nenávratně. Třeba teď naposledy to bylo téma o koupi (ne koupi) od třeba budoucího kolegy z Plzeňska. Chtěl od zkušenějších poradit s konkrétním autem a s důvěrou se na supím fóru snažil potřebné věci zjistit. Debata se kolem toho na naše poměry rozjela bohatá (je zázrak, že se nás sejde víc než na lízanej mariáš) a najednou šup a téma je v prde.. Pak se nedivte Karle a ostatní že na pípě je hadr. Když to takhle půjde dál, bude za chvíli hadr na celém supím fóru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 Ahojky šéfe "supí bandy"! Ríšo, jsem moc rád, že jsi se ozval - už jsem se bál, že Ty už taky házíš flintu do žita? Ale vidím, že až na nějakou vyjímku "staré dobré jádro drží" :smich:Určitě všichni chápeme, že toho máš Ríšo nyní hodně, ale bude líp! Jinak já se určitě nedivím a docela Ti rozumím, taky mne to překvapilo, když se na nějaké téma ozve docela dost ochotných lidí, tak to najednou bez jediného slova zdůvodnění zmizí, vždy by se měly zachovávat základní principy slušnosti a alespoň dát vědět proč to které téma je zcela smazáno, myslím, že daleko vhodnější by bylo v případě porušení nějakých pravidel dané téma "zamknout a pochopitelně se zdůvodněním" Zcela s Tebou souhlasím, ale nechci házet "hadr na pípu, natož na celé supí fórum" a jsem přesvědčenej, že snad jde o nedorozumnění, které se vysvětlí Jinak musím malinko popíchnout kluky moravské Laryho a Petra, zatím od posledního příspěvku nic nového, ohledně toho zda bude možné to ubytování v tom kempu atd.? Tak vážení, hospoda je od toho, aby se v ní a hlavně aby se nám a tak příjemnej zbytek čtvrtka - snad máte všichni již podané vydřidušské daň. přiznání a tak se budete moci opět plně věnovat zdejším záležitostem a zítra to už uteče a máme před sebou konečně víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 kamaradi,tri okna namontovany,zbyle dve pristi tyden.pocasi postrasilo a nakonec vydrzelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 Zdar Všem,,,,,Karlos a Ríšo,to téma jsem smazal já,neb pravidla budou platit pro všchny,pokud to budou vyžadovat zdejší pravidla dané a vyžadované majitelem fora. Je vytvořena k tomu to účelu sekce na otázku ohledně nákupu supů ve všech verzích a variantách a dotazů kolem nich dostatečně dlouho,nepočítaje milion dotazů v následných sekcích,motor,interier,podvozek atd.Chápu,že je podstatně pohodlnější vytvořit nové.Co si o tom myslím já,je vcelku nepodstatné a pokud jsem admin a moderátor,tak budu v rámci možností dbát aby zde nebyl úplný bordel.....v tom se patrně shodneme krásný večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 Zdravím Jiříku, rozhoně nikdo z nás nechce polemizovat o tom co se smí a nesmí, ale přišlo mi jako docela tvrdé "smáznout" případného nového potencionálního uživatele Supího fóra bez jediného slůvka vysvětlení. To je můj názor a myslím, že trocha vstřícnosti ještě nikomu neublížila. Sám moc dobře vím, že mi zpočátku dost dlouho trvalo než jsem pochopil všechny principy našeho fóra a podařilo se mi to i právě díky vstřícnosti a ochotě ˇ"ŽRALOKA", který se mi věnoval a různé "taje" vysvětlil! Za což mu jsem dodnes vděčný Vím, že Tvá úloha admina a moderátora není vůbec jednoduchá a také si ji všichni vážíme a určitě si jsme všichni vědomi, že je třeba nás chránit před "úplným bordelem" - určitě se shodneme. I Tobě pěknou dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.