Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Brý večír, tak prosím jednu orosenou, žádný frisco! ;) Musím Jiříkovi pochválit fotky, opravdu tam byly i pěkný kousky :smich: To víš, že bych taky slintal, ale Ty jsi se držel nějak v uctivý vzdálenosti??? :smich:

Ríšo, Ty buď rád, že jsi tam už nebyl, ještě by Tě mohl někdo napadnout pro podezření z narušování mravní výchovy mládeže :)

Ládiku, asi si u Vás ještě zimu užiješ, to co píšeš a co jsem slyšel teď večer v radiu, tak to vypadá ještě na pěknej blázinec, prostě aprílový počasí, ale co naděláme, přesně hov.o! A tak hezky stimulovat :prc: , aby jsi zapomenul na činu venku!

Hoši, pěkný zbytek večera a příjemné zažívání i stimulování, mějte se fajn -_-:gunners3:

Vloženo

Vy důchodci pořád mluvíte o :prc: :prc: :prc: :prc: a to je vše. Kdybych vás u toho viděl tak bych se musel :smich: :smich: :smich: :smich: a zavolat :help::kol-49: . Kluci :horse: na to! Zavolejte :clap: a když se nikdo neozve tak :kol-46: .

Vy máte ale zkušenosti a i s malým :kol-52: se dá :band velké :skoda: .

Dobrou noc

Vloženo

Kamaráde ty by jsi mohl malovat Rychlý šípy. :p

Jo a aby to s tebou nebylo náhodou tak, jako s tím mladým bejkem co šel s tím starým bejkem na procházku a viděli to stádo krav. :smich::p

Vloženo

ááá Libor versus zbytek fora lol:smich:

Ríšo,Plasy nelze srovnávat s touto velkou akcí,Plasy jsou komorní a ve srovnání s tímto ,jsou" kamarádské" srazy klubů atd...

post-210-0-06922100-1302676868_thumb.jpg

Vloženo

Ke sledování LM se náhodou "jabka" a brambůrky hodí :p Koukám že se to tu večer ještě rozjelo :smich: Ta Corvetta na fotkách je fajn, ale ani fáro ani ta kost nějak není můj šálek čaje.. :skoda:

Hezký den kamarádi.

Vloženo

Ahojky Ríšo, no že Jirkovi lidi pracují je v pořádku, ale kde jsi se tam bral Ty? Že by jsi dělal doprovod? :smich: Nebo to bylo po těch shnilejch jabkách a potřeboval jsi "AKUTNÚ POMÓC" :help:

Vloženo

Ahoj Karle, jel jsem z Ruzyně přes Vypich do Uhříněvsi a jen jsem tak čuměl a ejhle, sanitka pana kolegy. :palec2: Neboj, jabka nechlastám, měl jsem jeden pokus a držka se mi kroutí i teď, když si na to vzpomenu. Jirka s Liborem byli u toho a mohli by vyprávět, co to se mnou provedlo. :smich::feve:

Vloženo

Tak to Ti věřím, už jenom název je hrůza, ale holt ta mladší generace má svoje hodnoty a preference! Prostě, proti gustu žádný dišputát, ať si dávají do nosu! :smich: To je hnusně, viď, zdravím a měj se pokud možno co nejlépe! Čau :)

Vloženo (editace)

.....tak to je pěkné!Spěchal jsem a holt už byla závěrečná!? No Martin nezklamal jako vždy :palec2: a Markusovi se nedivím, zvláště, když se řídil daným přikázáním, tak já taky a valím do pelechu :smich:

Editováno: , autor: Lanny
Vloženo

Ahoj bando, konečně je tu malá sobota. Snad se o víkendu někdo staví v hospodě na pokec. Třeba o tom, jak to teda bude (nebude) s tím srazem. Poslední aktivita je tam 31.3.2011 :help::feve:

Vloženo

Ještě sice nevidím, ale pozdravení do slunečné soboty všem snad zvládnu :kol-79: ? Ríšo, to by jsme se mohli jít rovnou kol100 , ale že ten Martin nikdy nezklame, no je prostě :palec::smich: Tak si to všichni pěkně užívejte a zatím :gunners3:

Vloženo

Pěkný večer kamarádi.Tak a víkend je v prdeli.Zítra první denní a ještě jdu na píchanec.Tak ať vám všem výjde to vkročení do nového prac.týdne

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...