Prosinec 2, 201212 r Tak už zbývá jen rozdělat do sáčků a dát do mrazáku. Moc toho ale nemám tak ani nenabízím.
Prosinec 3, 201212 r No ty vole kamaráde můj nejlepšejší dal bych si Upraveno Prosinec 3, 201212 r od stankra6
Prosinec 3, 201212 r Hele, prej kamaráde! Najednou jsem jeho kamarád. Připrav flašku dobrého a drahého pití a můžeš přijet.
Prosinec 3, 201212 r žraločku si dáme v Praze na tebe a tvé ex-kamaráky kolínko pečené a plzínku ...R.I.P. :-)
Prosinec 6, 201212 r Tak koukám Martine, že jsi se v poslední době naučil krátké věty, resp. citoslovce a jiné různé libůstky, ale v podstatě Tě tady není vidět! Z Tebe se stal abstinent?
Prosinec 7, 201212 r Abstinent néé Karle, ale po večerech pijeme s maminou vínko...... A pro toho otrapu v příspěvku nad tebou, nečumím jak husa do flašky, ani jak žralok na mřénku ....
Prosinec 8, 201212 r Kucí, Vy jste samá sranda! Martine, to je jen dobře, vždyť já taky nyní piju jen bílé - zase jsem nasadil odtučňovací kůru a tak žádné pivko a nebo tvrdé! Bohužel i to vínko jen výjměčně a hodně ředěné vodou! Ale hlavně že to zvládám! Za necelý měsíc mám dole 10 kilo, ale tak je to vždy a pak se to zastaví a jde to pomalu! Tak si to hezky s maminou užívejte a pozdravuj!
Prosinec 10, 201212 r To si ze mne děláš pšouky Johane, Ty který to vůbec nemáš zapotřebí budeš hubnout, ale nakonecproč nee, že!? Díky za podporu! Jinak, milá SUPÍ BANDO, jak se Vám dnes v těch sra.kách jezdí? Jak vždy píše Vick - OPATRUJTE SE! Upraveno Prosinec 10, 201212 r od Lanny
Prosinec 10, 201212 r Já psal JEDNOU .. já taky jednou přiberu :-) ... hlavně opatrně na těch vašich úzkých galuskách ... :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.