Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Pořídil jsem si malou tělocvičnu.

post-452-0-33007600-1355232811_thumb.jpg

post-452-0-52483600-1355232819_thumb.jpg

počkat, počkat a co ty schody? nějak to flákáš ten trénink! :-D

Na schody kašlu, tam nechodím.

... tak zase vymeteno, nikde nikdo!? Snad to všichni nepřeháníte s těmi vánočními přípravami!?

Pěkný adventní víkend a "BANDO, OPATRUJTE SE! OPRAVDU TO TAM KLOUŽE A JÁÁÁK" :rolleyes::gunners3:

ne, ale prace to prehání :-)

...tak to máš blbý, ale jak Tě znám, Ty si poradíš :smich:

Jinak jsem koukal, že jsi měl včera den, myslím to okno, ale zase budeš mít vyhřívané a s dešťákem! Držím palce, aby bylo vše O.K. :gunners3:

Ahoj, nechci nějak rýpat nebo něco podobného... ,ale jak to vypadá s tou naší Ribou Ribičkou jak vždy psal Lanny ?? ví o něm někdo něco _? Klidně do SZ... jinak ještě dva dny a hurá dovolenkovat :kol-47:

Čest Supí bandě

:rip:

Já dovolenkuju už teď. Dnes jsem si upekl prejt a o víkendu vytáhnu gril.

v pátek přijedu -_-kol9

pojedu okolo, ale nazastavím, bude tak 1 ráno po konci světa :-))))

V jednu hodinu ještě nespím. Protože mám strach a v noci se bojí tak usínám za světla.

....tak já myslel, že tady bude narváno v rámci "konce světa" a ono nic!? Přeci by jsme měli alespoň udělat přípravu na ten nastávajéící čas vánoční? Tak vzhůru do bezvědomí, ať již na oslavu, že nenastal ten prorokovaný konec světa a nebo jako přípravu na období "hojnosti a veselosti" :kol-99::gunners3:

díky tomu, že nepřišel konec světa, musím zítra a pozítří do práce - GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!! :kol-134:

Jsem se včera kol6 a vypadá to, že jsem ten konec světa přežil sám. Tak je tedy pravda, že ožralej má štěstí.

A mě to čeká dneska, po dlouhé době jdu za kulturou, sice budu mít dozor , ale nevim nevim, uvidim ráno... kol9

To zas bude v álejích nablito!

no tak zlý to nebylo, znáš to 7 pivíček a ňákej mysliveček a šel sem domu.... a jakš takš pohoda... :kol-31:

Jááááá jséééééééééééémmmmm mááááááálýýýýýýýýýýýý mýýýýýýýýýýssssslíííííííííííííííívvvvvvééééééčččččččččččččéééééééééééééééékkkkkkkkkkkkkkk

škyt

Upraveno od žralok

Veselé vánoce a krásné svátky všem z fora -_-

podobne prajem a nielen Supákom :kol-45:

Ne ne ne ne ne a ne. Jen a jen mě!!!!

škyt

ježišmarja, tady je někdo ožralej i na štedrej den... to je bordel... kol1

Užívejte Supí bando poklidné svátky :-)

post-51929-0-17910500-1356382619_thumb.j

Koukám že jídlo omezuje přístup k internetu :-)

...kdyby jenom jídlo :smich: Koukám Johane, že jsi asi zlobil a Ježíšek se rozhodl přiletět na peruti - nase..ti kol1 A co Jája, jak byla hodná celý rok, ta určitě byla a dostala toho hodně andílek

To Martin35: Tak jsem koukal, že jsi ten štědrý den taky pěkně přivítal, no hlavně, že jsi to zvládnul v pohodě! :kol-131:

Upraveno od Lanny

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.