Prosinec 15, 201212 r ... tak zase vymeteno, nikde nikdo!? Snad to všichni nepřeháníte s těmi vánočními přípravami!? Pěkný adventní víkend a "BANDO, OPATRUJTE SE! OPRAVDU TO TAM KLOUŽE A JÁÁÁK"
Prosinec 18, 201212 r ...tak to máš blbý, ale jak Tě znám, Ty si poradíš Jinak jsem koukal, že jsi měl včera den, myslím to okno, ale zase budeš mít vyhřívané a s dešťákem! Držím palce, aby bylo vše O.K.
Prosinec 19, 201212 r Ahoj, nechci nějak rýpat nebo něco podobného... ,ale jak to vypadá s tou naší Ribou Ribičkou jak vždy psal Lanny ?? ví o něm někdo něco _? Klidně do SZ... jinak ještě dva dny a hurá dovolenkovat Čest Supí bandě
Prosinec 20, 201212 r V jednu hodinu ještě nespím. Protože mám strach a v noci se bojí tak usínám za světla.
Prosinec 21, 201212 r ....tak já myslel, že tady bude narváno v rámci "konce světa" a ono nic!? Přeci by jsme měli alespoň udělat přípravu na ten nastávajéící čas vánoční? Tak vzhůru do bezvědomí, ať již na oslavu, že nenastal ten prorokovaný konec světa a nebo jako přípravu na období "hojnosti a veselosti"
Prosinec 21, 201212 r díky tomu, že nepřišel konec světa, musím zítra a pozítří do práce - GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!
Prosinec 22, 201212 r Jsem se včera a vypadá to, že jsem ten konec světa přežil sám. Tak je tedy pravda, že ožralej má štěstí.
Prosinec 23, 201212 r A mě to čeká dneska, po dlouhé době jdu za kulturou, sice budu mít dozor , ale nevim nevim, uvidim ráno...
Prosinec 24, 201212 r no tak zlý to nebylo, znáš to 7 pivíček a ňákej mysliveček a šel sem domu.... a jakš takš pohoda...
Prosinec 24, 201212 r Jááááá jséééééééééééémmmmm mááááááálýýýýýýýýýýýý mýýýýýýýýýýssssslíííííííííííííííívvvvvvééééééčččččččččččččéééééééééééééééékkkkkkkkkkkkkkk škyt Upraveno Prosinec 24, 201212 r od žralok
Prosinec 27, 201212 r ...kdyby jenom jídlo Koukám Johane, že jsi asi zlobil a Ježíšek se rozhodl přiletět na peruti - nase..ti A co Jája, jak byla hodná celý rok, ta určitě byla a dostala toho hodně To Martin35: Tak jsem koukal, že jsi ten štědrý den taky pěkně přivítal, no hlavně, že jsi to zvládnul v pohodě! Upraveno Prosinec 27, 201212 r od Lanny
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.