Prosinec 10, 201410 r Karlíku u nás čerti neé,nerad malou straším,pouze decentně,nemám to rád a to mluvím z vlastní zkušenosti. JInak co zajímavého u Vás chlapci?
Prosinec 10, 201410 r tak už se začíná rýsovat nový superb, první úlovek v evropě http://www.autoforum.cz/predstaveni/nova-skoda-superb-poprve-nafocena-v-evrope-a-ve-vlastni-kuzi/ Upraveno Prosinec 10, 201410 r od Doktorone
Prosinec 10, 201410 r přesně, v to taky doufám, teď to bylo 2x obráceně, tak do třetice by to mohlo klapnout jako u jedničky
Prosinec 11, 201410 r To Sejis: Zdravím Jiříku, ohledně těch čertů máš pravdu, ale bylo to myšleno na nás dospěláky. Jinak, jak jsi možná zaregistroval tak máme zítra na Plzeňce - Anděl předvánoční pokec a vše s tím související. Pokud by jsi se chtěl zastavit, budeš určitě vítán. Štěpáne, máš pravdu, snad by se to konečně mohlo zdařit a nebo z toho ve finále bude "bastard" díky "díky soudruhům v Ingolschtadtu"! To bylo už od Octy, že když by to převálcovalo VW, tak tomu ve finále dali prdu, no uvidíme, sám jsem hodně zvědav!
Prosinec 14, 201410 r Zdarec Štěpáne, tak jsem myslel, že už tady najdu fotodokumentaci z motokár v Radotíně a ono nic. Podej prosím raport o úspěšnosti a zda dorazilo 22 Supíků? Pěknou adventní neděli všem!
Prosinec 14, 201410 r Samozřejmě nedorazilo, bylo nás na konec deset, ale i to je slušné. Foto musím az u PC abych mohl zamazat SPZ a hned podat i fotoreport.
Prosinec 14, 201410 r Máš pravdu, je to úspěch. Holt to tak bývá a zvláště o tomto předvánočním čase. Už se těším na fotky. Jinak včera jsem skutečně "ledoval a masíroval koleno", takže jsem byl rád, že jsem se berchal doma.
Prosinec 17, 201410 r Tak Štěpán dal ty fotky z toho Radotínského motokárového srazu do vlákna o předvánočním posezení. Ještě jednou díky "DOKTORONE"
Prosinec 18, 201410 r No to me strašně vytácí, nebo když je par řádku pod tím úplně totožný téma a založen nový, pak je v tom bordel.
Prosinec 22, 201410 r Supí bando krásné svátky a v tom Novém roce ať se daří, jak má a autíčka slouží Bedruna
Prosinec 22, 201410 r překrásné vánoční svátky a max dárků pod stromečkem přeje jirka -sejis s rodinou
Prosinec 23, 201410 r I my s mojí hexe se musíme připojit s přáním šťastných, veselých a hlavně pohodových vánočních svátků. Ať se každému z naší SUPÍ BANDY splní přání pod stromečkem. To Vám přejí Romanka s Karlem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.