Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů


Petřík junior

Doporučené příspěvky

Tě pic .. koukám, že po pěkných a vtipných fotkách od Martina zbyl jen prázdný rámeček. Hoši se cítí dotčeni, tak nám sem žádnou fotku ze svých archivu nedávají. Je rozdíl dát fotku frajera po pařbě jen tak a dát fotku frajera po pařbě s nafukovací nádherou s komenářem: mám i tebe na fotce.

Podle reakcí to překročilo určitý rámec vtipné vulgarity.

Holky na vojbal se mi líběj víc. Můj názor.

Jinak na sraz nás je 6 - vlákno je tady:

Co Sejda, napište mu kluci pls. Kluci můžete dojet i z větší dálky, v Praze se dá přespat dobře. Já třeba jedu z Mariánských Lázní. Jo a žralok to má z vysočiny daleko, ale letos aspon napsal, že nedorazí. Ne jak minule :-)

Zatim zdar

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taj jsem rozbil prasátko a měl jsem tam takové ho.no, že nebude ani na dárek pro Supíka, ale toho ošidit se mi nechce, no tak to budu muset nějak pořešit! Ale Járo, ta Tvá nová šaltpáka vypadá dobře - chválím, zaslouží si to ten Tvůj mazel! :kol-47:

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj kamarádi.Všechny Vás zdravím.Zrovna 10.12. mám ještě šichtu tak mě to docela štve a dovolenou mi nedají.Měl jsem zrovna na 10.12. naplánovaný výlet s Dančou a dětma do Prahy na nějaké vánoční trhy.Tak by se to protáhlo trošinku .Ale jak říkám volno nedostanu takže je to pasé.Už ať je jaro sakra.

To Riba: Ríšo to mě teda pěkně sere,že ti vykradli mazlíka.Zvlášť na hlídaném parkovišti.U nás teď nedávno chytli nějakou bandu co kradla auta a na dálnici pak najeli do kamionu a vezli to do Polska.Je toho plno té verbeže.Tak snad sis už smůlu vybral.

Mějte všichni pěkný víkend supani..Já mám zas pracovní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem před chvilkou dopsal příspěvek, který se "stále ukládal" a najednou zmizel, počítám, že se zase objeví min. v 10 kopiích, jako minule na vlákně U Anděla!!!!

Takže ještě jednou:

Járo, moc Ti přeji,že jsi ji objevil za slušnější cenu, ono to potom potěší daleko více! :kol-47: Ti zloději ve Škodovce by už potřebovali pořádně po čuně!!! :fakac:

Johane, ten Tvůj mazel se bude mít, mě by stačial "dvanáctiletá" :smich:

Jo a jinak jsem dnes v podvečer začal trénovat na příští sobotu a už jsem pěkně přismahnutej! kol11:D

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...