Přejít na obsah

Martin35

Superb Klub
  • Počet příspěvků

    463
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Martin35

  1. Objednáno 28.1 2022 a zítra jdu převzít. Verzi style FL.
  2. Zdravím, jsem taky čekatel na Karoqa a chtěl bych se zeptat, kolik měl Váš Karoq najeto na tchm když jste si ho šly převzít. Děkuji.
  3. Prosím o radu, jak smažu inzerát v bazaru?
  4. Martin35

    Palivo

    A někde jsem četl že berou palivo ze Slovnaftu. Ale už je to dávno.
  5. Martin35

    Palivo

    Tankujete někdo u čs Tesco? Já ano a nikdy nebyl žádný problém.
  6. Zdravím, zatím co já čekám na Karoqa, kolega v práci si teď koupil https://www.ssangyong.cz/korando-style-plus Stojí to za okouknuti. Aspoň mě se to líbí. Autorizovaný servis je pouze v Praze, Zlíně a Ostravě. Co na to říkáte?
  7. Zdravím, v pátek jsem se stavil ve škodovce a napřed mi řekly že auto bude červen nebo červenec a najednou mi říká že má potvrzený duben. Ale prej to nemusí být pravda. Že by to bylo tak rychle?
  8. Ještě bych se chtěl zeptat , máte v autech nějaký alarm nebo mají auta samy o sobě nějaké zabezpečení anebo je to jedno , když to budou chtít ukrást tak je alarm nezastaví? Děkuji.
  9. Jo už jsem to našel, S 1 , sekce ostatní. Tam jsou srazy.
  10. Velkytom - no rozpočet to prý zvládne , rapid01- Děkuji moc , Palev- termín dodání mi řekl prodejce odhadem ale mám si zavolat za měsíc a řekne mi to přesně.
  11. Tak kluci, a je objednáno, Karoq style, černé barvy, 1,5 TSI , 110 kW , manuál, face lift. Termín dodání cca červen , červenec.
  12. Myslím že to není ono, měly jsme tu sekci srazy jen nás se supama. A je to pryč. Dlouho jsem tu nebyl.
  13. Ahoj, kam zmizela sekce srazy? Nemohu ji najít.
  14. Moc děkuji za názor, a prodejce mi řekl že původní karoq už se objednat nedá, že už jen facelift který se začne vyrábět asi od března. No zítra uvidíme.
  15. No Kamici nemají svoji hospodu. A Peugeota jsem dnes definitivně zrušil. Zítra jdeme opět do autosalonu , ještě se mrknem na Karoqa s motorem 1.5. Pak napíšu.
  16. Jo a ještě ten zkušební Kamiq měl najeto jen 53 km, a ujely jsme asi 10 km a ukazovalo to spotřebu 7,3 l. A řekl mi že spotřeba klesne po ujetí 6000 km. Že prý se to ustálí. Myslíte že je to fakt?
  17. Ahoj, takže dnes jsem si byl omrknout Kamika a projet se , motor 1.5 , takže teď se jen rozhodnout mezi těmi 2 vozy, líbí se mi oba i když se přikláním ke kamiku. Ale co , manželce se tam zalíbil karoq , to že hodně moc. A prodejce mi řekl že se musíme rozhodnout do konce ledna, prý pak bude zdražení.
  18. Manuál, asi kolem 560 tis, barva černá, litý kola.
  19. Moc děkuji za nabídku , uvidíme zítra, jdu ho prolézt a projet , večer napíšu. Jinak pořád říkám že tohle fórum je k nezaplacení , dlouho jsem ve vlákně Superb 1 , a hodně jsme si radily ve všem, opravy , nebo náhradní díly, i výměnu čelního skla . Dokonce jsem byl asi na 3 srazech . Jenže teď už tam skoro nikdo nechodí.
  20. No přesně, naše poslední auto je Superb 1 , 2.8 V6, A najednou jít do Peugeotu se mi moc nechce. A žena mi řekla Peugeot je hezčí ale poslední slovo je tvoje.A někde jsou ještě slevy? A dodání do 2 měsíců? No to je luxusní.
  21. Ano 2008 mám prolezlou a řídil jsem ji a překvapilo mě co ten 3 válec 1.2. 96 kW umí. Na rozjezd vystřelí jak blázen. A Kamika jdu zkoumat zítra , mám objednanou i zkušební jízdu. Pak napíšu. Ale Kamik je prostě hezčí podle mě.
  22. Zdravím, možná ten dotaz sem nepatří ale pomozte mi se rozhodnout, chci si pořídit nový vůz a to Kamika ale žena pořád trvá na Peugeot 2008. SUV. Cenově je to zhruba stejné. Moc děkuji.
  23. Ahoj, prosím poraďte kde najdu čidlo chladící kapaliny na 2.8. V6. Děkuji za rady. Martin
  24. Ahoj už sem fakt nikdo nechodí?? A kde jsou stálice jako Vick nebo Lany, je to škoda
×
×
  • Vytvořit nový...