Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů


Petřík junior

Doporučené příspěvky

čau kluci:-)jelikož budu někdy v roce 2013 měnit nejspíš sedánka za pořádného sedana....pokud teda seženu dobrý kousek za rozumnou cenu...už vím že chci 2.8 V6 ..výbava mě je jedno...co se sežene to bude..nejsem moc zastáncem hodně serepetiček v autě.čím víc elektroniky tím víc problému.....jde mě o převodovku...osobně manuál...jak je na tom se spolehlivostí tiptronic?nevím ani jak se pohybují ceny manuál vs tiptronic...koukal jsem na nějaké kousky supíku tad yu nás a žádná sláva...asi bych to řešil přitažením auta z ciziny...a samozřejmě auto bych nechal dát na LPG páč jsem plynař:-)snad neudělám s tímto motorem krok vedle....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no jasan žiju:-)))tak já sem tak nějak chodím...ale nevyjadřuju se.....jinak na pašíka koukám jak dáváš dohromady...klobouk dolu pane:-)no uvidíme jaka co bude příští rok...holt supík je hodně muziky za slušný peníz...a já jsem na ty sedánky:-)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim bando

to mira: lepší motor naž 2.8 na LPG není, tak je to dobrá volba, ono to nežere skoro ani ten benzín. Akorát si neber ovládanou sedačku spolujezdce zezadu, bo poté nemáš sklopné sedačky, které tuším od 2004 jsou standardem. Tiptronic potřebuje každých 50-60tkm vyměnit olej (3,5-5000 kč).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Martin35: Martine jsem rád, že jsi zaujal správný realistický pohled! Je vidět, že dobrá slivka u Vás ještě stále jeee! :kol-99:

Johane, to je správný přístup! Jinak mi volal včera i David-passport, ale já vůl jsem nechal mobil v autě a tak se snad dnes znova ozve? :gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S Davidem jsem včera pokecal víc jak 20 min., přijede, ale má trochu problém se složením hlavičky, no snad se to nějak pořeší!?

Jak je to s Johanem jsem už dal do vlákna "vánočního srazu", bohužel mu to vychází pouze na 7.XII., případně 8.XII.. No uvidíme co a jak se bude odvíjet.

Jiank tady u nás vylezlo krásně sluníčko, je necelých 2°C a vypadá to na krásný den, tak si jej všichni pěkně vychutnejte a opatrujte se! :gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pěkný víkend bando.Četl jsem o tom Vašem vánočním srazíku a nezbývá mi než slepě závidět.Bohužel jednak je to celkem dálka a jednak je to v den mého posledního volna takže Vám přeju a´t to výjde a budu se na Vás těšit na jakýkoli jiný celorepublikový sraz,který jak doufám zase bude.

Opatrujte se kamarádi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...