Hampejz Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Dám si jedno pivko. Jsem strhanej jak pes. Dneska sme dali úklidovej den. No ještě by to něco málo chtělo udělat, ale prdím na to. NEtušíte, zda je dneska něco zajímavýho večer v Praze kam vyrazit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 DObre rano Vietnam, vstavaaaaaaaaaaaaaat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 nazdárek bandičko,tak dám si kafíčko a něco k němu a razím na škodováckej sraz do Běšin.Je to tu za humny,tak proč se tam nejet podívat.Včera sem tam zahlídnul sprintovat Miffiho s erkem.Maji to fakt vymazelený a jak jim to jede chce vidět na živo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Krásný den všem,dám si jedno kafíčko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Přeji krásné nedělní ráno . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 dobré ráno, dobrou chuť a šup do garáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Tak taky se hrabu ven z pelechu a za chvilku razím na chalupu makat.Včerejší sraz v Běšinech byl super a kamarád vyhrál v rz druhé míst o ve skupině,takže spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Tak taky se hrabu ven z pelechu a za chvilku razím na chalupu makat.Včerejší sraz v Běšinech byl super a kamarád vyhrál v rz druhé míst o ve skupině,takže spokojenost. Zdar a sílu sokolíci.Tak mi pomalu končí první denní.Ještě hodinku a padla.A pak už jen dvě a tradá na srázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Ahoj kluci, tak jsem zase tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 (editace) Ahoj parto, tak jsem se včera večer vrátil z Mimoňských válek. Byl jsem tam z kamarády na grilovačce. Docela to tam šlo, ale pořád to samý. Nejvíc se mi tam líbíl nový mustang shelby gt 500. Na spritech to byl masakr, nádherný zvuk. Já jsem si dal jen pár sprintů na 400m a sešel jsme se tam dvakrát z dvěma novými superby 2.0 CR 125kw taky v manuálu. Po prvé jsem vyjel později než oni a vyhrál jsem ještě o pěkný kus a po druhé to kamarád natočil na video a taky jsem jim nařezal. Takže jestli budu jednou kupovat novýho supa tak jedině 3.6. Tady máte odkaz na video z druhého sprintu: Editováno: 10. Květen 2009, autor: Luky15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Nazdárek, přeji hezký zbytek víkendu. Tak už mám konečně hotovou spojku, dělal jsem na ni pátek, sobota. Ještě teď mě bolí celej člověk. Ale stálo to za to. Jde krásně lehce jak u jednašestky, pazvuky a vibrace jsou pryč. Takže na srazík jsem ready Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 zdravím při večeru. Tak jsem využil krásného odpoledne a konečně (asi po dvou měsících) natřel brzdiče na straně u řidiče, už mě to nebavilo mít pouze na jedné půlce Krásný večer a za necelý týden na viděnou!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 10. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Klucííí tak na srazik vse pripraveno .....rodina zaukolovana :D Babicka - udelat v Patek buchticky Tatik - v tydnu nahodit kolecka na Supa Maminka - udelat svacinku na cestu :D .... co se tyce Me tak jsem cely vikend lakoval doplnky u Supa a glancil auti na srazik tk doufam,ze nebude hnusne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 http://cgi.ebay.de/SKODA-SUPERB-HECKSPOILE...3%3A17|294%3A50 opravdu hezky spoiler :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Dobré ráno všem,dám si kávičku a do práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 (editace) dobre rano vsem superbakum Editováno: 11. Květen 2009, autor: mifii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 (editace) zdarek Peny mrzi me ze jsme nemeli cas pokecat u BESIN byl to sileny blazinec spousta aut a nabyty program.Besiny se letos povedli Editováno: 11. Květen 2009, autor: mifii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 (editace) nazdarek Peny pokud chces muzu vzit video ,meli jsme kameru v erku a kazdy sprint je natoceny.Ja s erem jezdim 2 krat do roka a to pouze sprinty tak si je vzdycky vychutnam. Jinak 2.misto nejhezci erko a 2.misto nejhlasitejsi vyfuk a 3.misto v jizde na slepo Editováno: 11. Květen 2009, autor: mifii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 zdar bando supíčků Luky gratulace za sprint ,výhra o parník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 sejdo: A jak ti to jde? Už chodíš a řídíš, nebo jen omezený pohyb s berlema? lepší se to,snažím se,berle jsem odložil v pátek,pomalu chodím /čti kulhám /autem již jezdím od minulého týdne už se to nedalo vydržet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Ahoj klucí, tak celej dnešek propršel. Zrovna když jsem v sobotu umyl auto. Aspoň jsem se v práci nepředřel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Hezký večer bando,dám si jedno studený a na kutě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 dobré ráno bando. To máme ale hnusně Já včera den blbec. Po teplym víkendu si vylezu jen v kosili, hned chytnu sprchu, zima. Skočim do káry, letím na Hradec a hned za Prahou zjisitim, že sem si zapomněl jak doklady, tak peněženku a když přijedu na prodejnu, tak šáhnu do kapsy, že vyndám mobil s databází a i ten mi zůstal doma No ještě, že mě nezastavili policové. Jediné co mě těšilo bylo, že sem v neděli neumil auto Jinak včera se i dušovala kámoška, že kamarád policajt povídal, že je nová vyhláška (či zákon) a při odmítnutí výpovědi (osoba blízká), tak nedávaj bod, ale rovnou 3 litry pokutu. TO je blbost, slyšeli jste o tom někdo? Tak krásný den!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 dobré ráno bando. To máme ale hnusně Já včera den blbec. Po teplym víkendu si vylezu jen v kosili, hned chytnu sprchu, zima. Skočim do káry, letím na Hradec a hned za Prahou zjisitim, že sem si zapomněl jak doklady, tak peněženku a když přijedu na prodejnu, tak šáhnu do kapsy, že vyndám mobil s databází a i ten mi zůstal doma No ještě, že mě nezastavili policové. Jediné co mě těšilo bylo, že sem v neděli neumil auto Jinak včera se i dušovala kámoška, že kamarád policajt povídal, že je nová vyhláška (či zákon) a při odmítnutí výpovědi (osoba blízká), tak nedávaj bod, ale rovnou 3 litry pokutu. TO je blbost, slyšeli jste o tom někdo? Tak krásný den!! Zdar Tome a vy všichni co už nespíte a makáte.O té vyhlášce jsem nic neslyšel ale už lezu na net a podívám se co to je za kravinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Tak nevím jak to je doslova,ale podle všeho by to mělo být už tak,že se na osobu blízkou odvolat sice můžeš nicméně za provoz auta jsi odpovědný ty jako majitel,takže cokoli se stím autem provede tak to jde na vrub tobě. Tak jsem to aspoň někde četl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.