Peny Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Zdravím partu,rychlá pauza na oběd a zas letím do práce.nějak se to vše posr a včera i dnes budu od pěti do 21 hod v práci,kuwa drát,zrovna když potřebuju zařizovat spostu věcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 VICK: ale takovej zákon přeci nebyl schválen? To chtěli zavést, ale podle mě nic takového nebylo nikdy přijato? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Pokud to neschválili tak jenom dobře,ale mám tušení že už jsem to kdesi četl.Nicméně na netu jsem nenašel nic konkrétního Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 mno já právě taky ne. Googlil jsem, ale nic konkrétního. Nemáte někdo známého policajta nebo právníka? Já už taky rozhazuju sítě Přece jen je to dobrá pojistk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 (editace) Příjemné úterní odpoledne,dám si něco studeného a nějaké papů,mám strašný hlad. Tome,myslím že je to tak,jak psal Víťa,ale taky si nejsem jistý,zavolám kámošovi,ať se zeptá kluků v kongresovce.Pokud vím,tak za provoz vozu jsi odpovědný ty jako majitel a pokutu zaplatíš a pak si to s osobou blízkou vyřiď sám.Myslím,že to není tak hrozné,prachy ven čert,ale body nevemou nikomu a to je důležitý,zvlášt když jich nemáš na rozdávání. Říkal Pleo že to zjistí přesně,ale ten zákon ještě neplatí a bude platit od 1.6. nebo 1.7.2009 a bude tak,jak jsem psal. Editováno: 12. Květen 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 tady jeden odkaz který našla Janča http://www.needful.cz/web/view.php?nazevcl...anku=2008080001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 hezky napsaný Každopádně jsem se na jednom fóru ptal právnika a ten se jen zasmál Takže zatím určo nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 vidím,že věrné jádro 5apůl se zde občas objeví a to ještě není léto jinak zdar všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 kluci , tak tady se zatím s Vámi loučím a ahojky na sraze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 jasná věc, tady musí žít Janinko, těším se, že poznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Jirko to je skoro povinnost Jinak přeji hezký večer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Pěkné slunečné ráno přeji a dám si jednu kávičku a letím zase makat na střechu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 I já se přidám,dobré ráno a jednu rychlou kávičku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Tak i já vás zdravím a zatím u nás zas pěkně chčije,snad to dá pokoj a na víkend bude hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Dobé jitro. Tady zatím pod mráčkem. Snad se nám ten deštík vyhned. BTW: Kdo chce triko, dneska jsem celej den dom v Praze 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Krásný den bando.U nás po ránu nebe bez mráčku,ale od zítřka se to má pokazit.No uvidíme.Jinak dnes dost povinností.Jednak jedu za Markem pro díly na auto,pak budu aktualizovat mapy na tom tom,pojedu se kuknout na ten kryt motoru atd. atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Dobé jitro. Tady zatím pod mráčkem. Snad se nám ten deštík vyhned. BTW: Kdo chce triko, dneska jsem celej den dom v Praze 8 možná se stavím,pojedu po poledni do Toyoty na P9.......můžeme dát obídek a malý pokec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Sejis: máš recht, tys mi tu opravdu psal No to víš, já buším do klávesnice, tvořím tvořím a vokno fora je otevřené od rána na pozadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 jeden na stredu V lietadle po štarte ohlásil veliteľ lietadla základné údaje letu cestujúcim. Zabudol vypnúť rozhlas a cestujúci počuli: "Tak a teraz si vypijeme kávu, pojebeme letušku a môžeme kľudne letieť." Letuška, ktorá bola vzadu utekala do kabíny, aby vypla rozhlas. Uteká po uličke a Záhorák jej vraví: "Co tak lecíš Ty kurvo, šak povídali, že najprv vypijú kávu..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 vstávat a cvičit bando. Venku sluníčko, tak šup do práce!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 (editace) Dobré ránko,jednu kávičku si dám. Tome nebuď tak hr,moc pohybu po ránu,my nedělá dobře! Já musím v klidu kávičku a pak se můžu teprve hýbat. Editováno: 14. Květen 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 čusík kucík a já padám na rehab,na kávičku není čas hezký den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 nazdarek bando, kafe mam za sebou a co s načtým dnem ? Včera mi po 3 dnech přivezli auto ze servisu - alternátor a napínací kladka - oprava 11 tis Pojedu Supika trochu protáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 na sumavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Už sem petíka přemlouval Klucí, kdo chce triko a bude zítra večer v Chabrech, tak se tam musím zastavit, tak pište abych Vám ho tam vzal Jinak krásný večer a zítra už je leštící den a pak hurá na sraz !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.