Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím partu,rychlá pauza na oběd a zas letím do práce.nějak se to vše posr a včera i dnes budu od pěti do 21 hod v práci,kuwa drát,zrovna když potřebuju zařizovat spostu věcí.

Vloženo (editace)

Příjemné úterní odpoledne,dám si něco studeného a nějaké papů,mám strašný hlad.

Tome,myslím že je to tak,jak psal Víťa,ale taky si nejsem jistý,zavolám kámošovi,ať se zeptá kluků v kongresovce.Pokud vím,tak za provoz vozu jsi odpovědný ty jako majitel a pokutu zaplatíš a pak si to s osobou blízkou vyřiď sám.Myslím,že to není tak hrozné,prachy ven čert,ale body nevemou nikomu a to je důležitý,zvlášt když jich nemáš na rozdávání.

Říkal Pleo že to zjistí přesně,ale ten zákon ještě neplatí a bude platit od 1.6. nebo 1.7.2009 a bude tak,jak jsem psal.

Editováno: , autor: j-novis
Vloženo

Krásný den bando.U nás po ránu nebe bez mráčku,ale od zítřka se to má pokazit.No uvidíme.Jinak dnes dost povinností.Jednak jedu za Markem pro díly na auto,pak budu aktualizovat mapy na tom tom,pojedu se kuknout na ten kryt motoru atd. atd.

Vloženo
Dobé jitro. Tady zatím pod mráčkem. Snad se nám ten deštík vyhned. BTW: Kdo chce triko, dneska jsem celej den dom v Praze 8 :)

možná se stavím,pojedu po poledni do Toyoty na P9.......můžeme dát obídek a malý pokec :)

Vloženo

jeden na stredu -_-

V lietadle po štarte ohlásil veliteľ lietadla základné údaje letu cestujúcim.

Zabudol vypnúť rozhlas a cestujúci počuli:

"Tak a teraz si vypijeme kávu, pojebeme letušku a môžeme kľudne letieť."

Letuška, ktorá bola vzadu utekala do kabíny, aby vypla rozhlas.

Uteká po uličke a Záhorák jej vraví:

"Co tak lecíš Ty kurvo, šak povídali, že najprv vypijú kávu..."

Vloženo (editace)

Dobré ránko,jednu kávičku si dám.

Tome nebuď tak hr,moc pohybu po ránu,my nedělá dobře!

Já musím v klidu kávičku a pak se můžu teprve hýbat.

Editováno: , autor: j-novis
Vloženo

nazdarek bando, kafe mam za sebou a co s načtým dnem ? Včera mi po 3 dnech přivezli auto ze servisu - alternátor a napínací kladka - oprava 11 tis :feve:

Pojedu Supika trochu protáhnout

Vloženo

Už sem petíka přemlouval :)

Klucí, kdo chce triko a bude zítra večer v Chabrech, tak se tam musím zastavit, tak pište abych Vám ho tam vzal :)

Jinak krásný večer a zítra už je leštící den a pak hurá na sraz !!!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...