Sejis Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Ahoj Jiříku,tak opatrně,ať si ještě neublížíš.Jinak škoda že jsi nebyl na Šumavě,bylo to fakt pecka i s prohlídkou!!! Vím,vím Jiřiku,mrzí mě to,ale co se dá dělat,holt někdy příště a třeba hned tento víkend v P.Týnci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 zdravím vás kamarádi,sem doma na obídku a pročítám forum a kochám se prohlížením fotek.Je mě trošku smutno,když už je to za námi a jak to bylo fajn.Nu bude potřeba zas udělat nějakej srázek.Mějte se fajn a zas někdy na viděnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 zdravím vás kamarádi,sem doma na obídku a pročítám forum a kochám se prohlížením fotek.Je mě trošku smutno,když už je to za námi a jak to bylo fajn.Nu bude potřeba zas udělat nějakej srázek.Mějte se fajn a zas někdy na viděnou srázek říkáš máš možnost hned tento víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 tak si dám jedno mlíško s kafí po odědě,dal jsem si po delší době pizzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 mexicke rizoto a turecka kava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Panenským týnci je tuning a ten už mě několik let nezajímá.Sem radši na menším srazu,tak možná zas na podzim v chabrech.Nebo když někdo bude chtít udělat srazík u sebe,tak rád dorazím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Klucii ke konci sezony je vzdy u nas mensi srazek na Konopaci v Hermanovi Mestci Krasny srazek posledni dobou uz podporovany i TC a ucast je opravdu hojna To same i Relas Meet Pardubice na dostihaci Loni tam bylo nejvice aut v Tc,zadne sprinty jen pohoda na stadionu v prirode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Tyhle srazy jdou mimo mě,není to už co to bejvalo a na mém supíkovi není žádnej tuning,tak tam ani nemusím jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Já to vidím tak že budem muset dát hlavy dohromady společně s Larasem a Markem a něco vymyslet.Nebylo by od věci udělat něco včetně vinného sklípku.Okolí Pálavy atd.No bude to třeba prodebatovat. To Peny:máš sice pravdu Láďo že to máme zatím daleko na srazy,ale nám to nevadí.Už jen pro tu pohodu být s Vámi kamarádi to stojí za to.A máš pravdu jak jsi tady někde psal,že tak dlouho jsem se na to těšil a plánoval až to najednou uteklo a je to za náma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Dobré ráno bando,dám si jedno kafíčko. Víťo:Rozběhla se ta navigace?Už mluví česky?Dej vědět,jak to dopadlo. Sejdo:Do PT nemůžu,už jsem psal proč,takže někdy jindy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 (editace) Já to vidím tak že budem muset dát hlavy dohromady společně s Larasem a Markem a něco vymyslet.Nebylo by od věci udělat něco včetně vinného sklípku.Okolí Pálavy atd.No bude to třeba prodebatovat.To Peny:máš sice pravdu Láďo že to máme zatím daleko na srazy,ale nám to nevadí.Už jen pro tu pohodu být s Vámi kamarádi to stojí za to.A máš pravdu jak jsi tady někde psal,že tak dlouho jsem se na to těšil a plánoval až to najednou uteklo a je to za náma. Jo jo,morava by byla super,ať taky vidíme jiný kousek naší krásné země.Určitě něco vymyslete,já přijedu rád kamkoliv. Myslím,že někde okolo Nových mlýnů by se určitě něco našlo!! Kluci z Brna to mají kousek,tak ať to tam proskoumají a něco vymyslí. Editováno: 19. Květen 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Brý tro přeju. Klucí dost té nostalgie a hurá na novou akci. BTW: Nové mlýny tak tam přímo u přehrady hotýlek Termál s vyhřívaným bazénkem...mno Ve 4ráno to bylo příjemné zakončení zabavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Dobré ráno bando,dám si jedno kafíčko.Víťo:Rozběhla se ta navigace?Už mluví česky?Dej vědět,jak to dopadlo. Sejdo:Do PT nemůžu,už jsem psal proč,takže někdy jindy. Jiříku tak ani omylem se mi navigace nerozběhla.To druhé CD cos mi nechal to ani nenačetla,ale když jsem tam vrátil to moje staré tak jelo a dokonce to mluvilo už česky.Po opětovném nasazení tvého CD to načetlo ale navigaci nespustilo.Měl jsem to zapnuté celou cestu domů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Brý tro přeju. Klucí dost té nostalgie a hurá na novou akci. BTW: Nové mlýny tak tam přímo u přehrady hotýlek Termál s vyhřívaným bazénkem...mno Ve 4ráno to bylo příjemné zakončení zabavy Tome máš pravdu,že by to ještě něco chtělo domluvit.Někdy v září po prázdninách by to mohlo vyjít že. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Jiříku tak ani omylem se mi navigace nerozběhla.To druhé CD cos mi nechal to ani nenačetla,ale když jsem tam vrátil to moje staré tak jelo a dokonce to mluvilo už česky.Po opětovném nasazení tvého CD to načetlo ale navigaci nespustilo.Měl jsem to zapnuté celou cestu domů. Tak hlavně že to mluví česky,pak se na to juknu,až se zase někde uvidíme,nějak to dám do kupy,aby to šlapalo,jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 mno teda, koukám, sraz skončil, ale na foru stále mrtvo Ted sem přišel z práce a tady skoro nic Jinak září je Víťo dobré, možná říjen a možná se zase překryjem s chabrama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 kluci na musove to bude fajn , Jirik z Jablonce tam ma myslim dovolenou nekdy v lete tak nam poreferuje.... ja to mam kousek tak se tam nekdy vypravim na obhlidku a poreferuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 To by jsi mel Lary Kdyz si predstavim,ze dalsi sraz superbu by byl za rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Mušov, no jasně, to je ten hotel termál, viď? Ty voe, tam sem se zežral jak nikdy, vůbec nevím jak jsem vstával a prezentoval druhej den, ale prej sem to dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 jj ten hotel je qualita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 No taak Lary Vito huraa do prace at sme koncem zari vsichni pohorromade nebo i drive ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Myslím si,že tak okolo poloviny září by to bylo na pohodu,to by už mělo být tak nějak po dovolených,že by sme se srazili.Za Víťou pojedu v červenci a tak bych se moh zastavit cestou Lary u tebe na pokec.Dám pak ještě vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 (editace) Dobré ránko všem,tak nás čeká další pracovní den,na rozjezd si dám jednu kávu. Pokud budete plánovat další sraz,tak pro mě je září špatné,určitě jsem prvních dvacet dní na srazu v Chorvatsku,takže jedině poslední týden,nebo až v říjnu. Kdyby měl někdo zájem se srazit třeba na týden v Chorvatsku,uměl bych to zařídit,ale vzdálenost z Pha je 1300km. Editováno: 20. Květen 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Dobré ráno všem a přeju příjemné dva slunečné dny. Jdu do myčky umejt mušky a kola a hurá za prací. Jiříku, ty můžeš takhle daleko od domova? Já se přiznám, že nejsem průměrnej čech, pač na dovče v Jugošce jsem ještě nebyl, tak kdo ví, třeba tam letos vyrazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 (editace) Dobré ráno všem a přeju příjemné dva slunečné dny. Jdu do myčky umejt mušky a kola a hurá za prací.Jiříku, ty můžeš takhle daleko od domova? Já se přiznám, že nejsem průměrnej čech, pač na dovče v Jugošce jsem ještě nebyl, tak kdo ví, třeba tam letos vyrazím Já taky nejsem průměrný čech,ale jezdíme tam od roku 2002,vždy ve stejný termín a se stejnými lidmi,kteří jsou z celé republiky a tam se jednou ročně vidíme a děláme z toho takovou tradici.Jestli jsi tam ještě nebyl,moho doporučit,je tam co vidět.Krásné památky,super přírodní parky,nejčisčí moře na světě a hlavně dobré jídlo a pití,místní víno nemá chybu.Nejsem cestovka,ale pokud budeš chtít,můžu tam toho dost zeřídit a ukázat ti,co tam stojí za to. Jinak je to krásná projížďka supem a cestu si vyloženě užívám. Editováno: 20. Květen 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.