Laam Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 jo auto od rana je v rucnej umyvarke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 od rána to děláš generální úklid v kolik budeš vyrážet? máš sraz s Larasem a Vickem,že mluvil jsem s Vítou a ten říkal,že bude vstávat kolem 3 ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 jo o 03.00 budem vstavat, ja to do Brna stihnem za 2 hodinky. generalny uklid ani nie. Ale clovece, parkoval som pod stromom, a co cert nechcel, tejto noci na strome "parkovali" aj holuby. Taaakze , auto bolo rano "osrate" s holubim trusom. /hroza/ Umyvarka je dost busy, kde to davam ja, dal som si len komplet exterier - napastovat, teflon, renovacia plastov, kolesa ... . Interier iba z lahka umyt a samozrejme okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 ptáci mě serou též a holub má hovno,jako malej pes já budu vyrážet tak za hodku,musím toho ještě hodně nakoupit a sbalit věci........uhlí do grilu,tácky,příbory,maso,tatarka,hořčice,cibule atddddddd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 bude to TIP TOP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 Zdar a sílu bando supí.U nás taky zatím pěkně.Za chvíli jedu nabrat plnou a koupit dálniční známku a ještě nějaké drobnosti udělat na autí.Asi si ho vyfotím dokud je čisté,páč mám ten dojem že to bude naposledy.Pak už jen mouchy a ostatní sračky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 od rána to děláš generální úklid v kolik budeš vyrážet? máš sraz s Larasem a Vickem,že mluvil jsem s Vítou a ten říkal,že bude vstávat kolem 3 ráno Omyl Jiříku.Ve tři už mám v plánu vyrazit.Neponechám nic náhodě a radši si počkám na smluveném místě než tam přijed pozdě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 Já vím,na tebe je Víto spoleh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 Jsem ani neměl čas nějak leštit auto, takže jen co ráno stihnu a víc prostě není kdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Dobrý večer kamarádi.Tak dnes jsem zmokl i doma.Jen co jsme dojeli do města tak to spadlo a byla to přeháňka jako prase.Ale už zase svítí provokatívně slunko.Bastard jeden. Jinak jsem byl rád,že jsem Vás zase viděl a jsem rád,že jsem mohl poznat i nové tváře.Těším se na další akci.Zdar a sílu borci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 I já jsem vás všechny opět viděl. Dneska tu bylo u nás krásně, trochu pod mrakem a 21°C. Tak snad to budeme mít příště taky se sluníčkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Dobré ráno Vítězové!!! Za chvíli jdu na poštu a pak "hurá" do práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 V nedelu Plasy - nadherne pocasie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Zdravím při pracovním týdnu. Už je to tu znovu. Koukám, že Plasy až na nepřízeň počasí proběhly dobře. Škoda, že mi to nevyšlo. Budu se těšit příště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 dobré dopoledne bando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Co si dáš k večeři? -------------------------------------------------------------------------------- A: "Co si dáš k večeři?" B: "Mně je to docela jedno, co uvaříš, to sním." A: "S tím už přestaň, snad víš, na co máš chuť, ne?" B: "Jo chuť... Tak to bych si dal třeba biftek na zeleným pepři a opečený brambory s fazolkama..." A: "Hele, já tu nemám čas na blbosti, zatímco ty jsi přijel z práce až v sedm večer, já už stačila napsat s dětmi úkoly, uklidit nákup a vyprat prádlo. Tak řekni, co si dáš k večeři." B: "No vždyť jsem ti to řekl, já mám chuť na biftek na zeleným pepři a ..." A: "Hele, ja na to fakt nemam naladu, nemuzes nekdy rict neco normalniho?" B: "No dobre, pak bych tedy mel chut na bramborak." A: "V pul osmy vecer? Ty jsi se snad zblaznil. A stejne nemame brambory. Kdyby jsi prisel domu driv, mohl jsi je koupit!" B: "Ja bych je klidne koupil i v tech sedm, vzdyt v supermarketu maji do deviti, stacilo aby jsi mi to rekla." A: "Proc bys je prosim te kupoval ty, brambory vzdycky kupuju ja, odjakziva. Navic jsme je meli vcera, tak je preci nebudeme zrat kazdej den." B: "No ja jen, ze jsi se ptala na co mam ..." A: "Nech uz toho prosim te, jses s tim ...ze jsi se ptala... uz trapnej. Naposledy se te ptam, co si das k veceri." B: "A z ceho si muzu vybrat?" A: "No to ses celej ty. Ja se te zeptam a ty mi odpovis otazkou." B: "No... tak tedy..., co treba tousty..." A: "Ty bys byl schopnej mi sezrat toustovej chleba, kdyz vis, ze je jedinej, po kterym nemam zacpu? K veceri ti udelam bud spagety nebo ohreju nejakou omacku a maso z mrazaku. Konecne se uz rozhodni." B: "Tak ja bych si... asi... dal..., no treba tu omacku, tu jsem uz dlouho nemel." A: "Omacku, jo? A proc si nedas spagety." B: "Dobre, udelej mi spagety." A: "No konecne, z tebe taky neco dostat. Chces na ty spagety syr?" B: "Nechci, vzdyt vis, ze si ho na spagety uz leta nedavam." A: "No to je zvlastni, ja se zenu dneska extra pro syr na tvoje spagety a ty mi nakonec reknes, ze si ho uz na spagety nedavas. To by me zajimalo, jak dlouho." B: "Už deset let milacku, to jsem te jeste neznal, kdyz jsem si naposledy na spagety syr dal." A: "Takze ja ti ted v osm vecer udelam spagety. Ja je teda nebudu, deti taky ne, takze je budes jist sam. A pritom jsi si klidne mohl dat tu omacku z mrazaku." B: "To mohl, klidne, proc ne - tak mi ji dej?" A: "No vidis, kdyby jsi to rekl hned, nemuseli jsme tady pul hodiny saskovat a ja z tebe nemusela tahat co si das!" ... A: "Tak tady mas tu svoji omacku a maso. To jsem jen zvedava, co budu delat s tim syrem." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Hojte supáci.Tak to uteklo jako voda a máme tu další pracovní týden.ať se Vám všem daří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Tobě taky Víto Zdááár Vilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Jo jo už jsem taky v pracovním procesu. Dnes mám naježděno přes 500km v autě bez klimy a bylo pěkný dusno Tak ať vám to dnes všem uteče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 ..........už zase tady chčije .........tento způsob léta,zdá se mi poněkud zvláštní ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 zvláštní, stojí to za . . . ( kulové ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 ..........už zase tady chčije .........tento způsob léta,zdá se mi poněkud zvláštní ..... Jiříku "ROZMARNÝ" - nikoliv ZVLÁŠTNÍ - ty kulturní barbare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Jiříku "ROZMARNÝ" - nikoliv ZVLÁŠTNÍ - ty kulturní barbare já ti dám kultůrního barbara čágo Petas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 serus supaci aky je rozdiel medzi -> ? Dámske rukavičky & nohavičky Je Vam znamy rozdiel medzi damskymi rukavicami a damskymi nohavickami? Tak si v klude precitaj tento pribeh! Mlady muz sa rozhodol, ze svojej milej kupi darcek. Uz dlhsi cas sa nevideli, a tak sa po dlhom uvazovani rozhodol pre kupu paru damskych rukaviciek. Romanticke a pritom nie prilis osobne. Doprevadzany sestrou svojej milej kupil v obchode par bielych rukaviciek. Sestra jeho milej si kupila dvojo nohaviciek. Pri baleni vymenila pokladnicka balicky, a tak sestra dostala rukavicky a mlady muz nohavicky. Bez toho aby skontroloval obsah balicku, mlady muz ho poslal svojej milej s prilozenym listockom: "Vybral som ich pre Teba, lebo som si vsimol, ze normalne ich nenosis. Keby bolo podla mna, vybral by som take s gombickami, ale Tvoje sestra nosi tiez kratke a tieto sa lahsie stahuju. Farba je mozno trochu citliva, ale predavacka mi ukazala svoje, ktore nosila uz 3 tyzdne, a skoro vobec neboli zaspinene. Predavacka si vyskusala aj tieto Tvoje a vyzerala v nich skutocne elegantne. Prial by som si, aby som Ti ich mohol prvykrat natiahnut sam, lebo kym sa uvidime v piatok, uz s nimi urcite pride kde - kto do kontaktu. Ked si ich budes stahovat, nezabudni do nich vzdy fuknut, lebo pri noseni sa prirodene trochu zapotia a navlhnu, takto Ti dlhsie vydrzia "cerstve". Mysli na to, ako casto ich budem chciet v buducnosti bozkavat. Dufam, ze si ich v piatok kvoli mne natiahnes. S laskou Tvoj mily. PS: Podla novej mody sa teraz nosia trochu vyhrnute, aby bolo vidiet kozusinu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.