Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ráno jsem jel do Prahy - všude strašili at radeji nikdo nikam nejezdi, ale bylo to naprosto v pohode - sice prselo, pak na chvili zacalo k tomu desti jeste snezit, ale jelo se fakt v pohode...

Vloženo

hi chlapci, nasiel sa strateny email slovenskeho policajta z Popradskeho letiska:

Helov !

Aj em Slovakise policajt end aj hav the informacion for ju. Maj dog is

blajnd and nhenasiel the bombu, thakze je v the lietadle. Pliz send mi the

bomba bak, inhac aj have po pitchi od Kalinak. Tank ju

Vloženo

Víte jaký je rozdíl mezi kalhotkami a tangy ?

Odsuneš kalhotky, uvidíš řiťku,

odsuneš řiťku, uvidíš tanga

Čím se liší vibrátor od šéfa ? Šéf je opravdový kokot.

Jak se na moravě řekne orgasmus na 4 písmena ? "Už su."

Vloženo

Ahoj kluci, po tak krásné a prosluněné středě byl dnešek zase hroznej. Co jsme v práci prosolili a odházeli tak zase zmrzlo. To už je na bednu. Takže sílu do dalších dní..

Vick: tak mi nějak nejde odeslat sz. Kdy máš v plánu měnit? Jinak není problém a poslal bych ti to normálně poštou...

Vloženo

no Jardo chtěl bych to začít dělat někdy v příštím týdnu.Pokud se neposere počasí tak asi příští sobotu.Ty jo nikde nemůžu najít tu specifikaci co jsem ti posílal.Všude jen samé GL-4 nebo GL-5 a to mi nic neříká

Vloženo

pohodový víkend vám všem chlapáci.Já začínám víkendit až v neděli takže ještě to není ono.Opatrujte se.Jinak u nás dnes bylo krásných +5 stupňů.A sračka lezla dolů.Jen tak dál

Vloženo

pokud možno úspěšný začátek pracovního týdne,alespon,že už je leden v pr..i i tak o5 mrzne jak v ruském filmu na nadraží zatím v praze nesněží...zatím.....

tak si dáme dle libosti kávu nebo čaj :) a já budu čekat dnes mi snad nebo zítra přivezou již 4 převodovku :feve: do transportéra asi někdy soudruzi z NDR udělali chybu :aggressive:

Vloženo

Dobré ráno chlapáci.U nás inverze,co se taky dá čekat.Jinak jak píše Jarda všude na chodníkách je led.Včera jsem dostal pokutu za parkování v protisměru.Zas hovada neměli co dělat a nudili se tak dohlíželi na kraviny.Tak opatrně na cestách kamarádi.

Vloženo

Ahoj Víťo, dneska jsem ti balíček odeslal. Radši jsem ten zbytek přelil do PETky a poslal jsem ti k tomu i tu orig flašku. Dobře se to z ní naleévá.

Jinak tady je inverze jak prase, no nic moc. Kdyby vylezlo alepoň sluníčko. Zítra si musím zajet omýt auto, už ho ani nepoznávám...

Vloženo

Díky Jardo.No já jdu v pátek se supem do servisu měnit tu brzdovku.Nebrzdí to dle mých představ tak to nechám odsát a odvzdušnit pořádně na zvedáku.Doufám že se neposralo ještě něco jiného.

Příjemný věčer vám všem kamarádi

Vloženo

Ahoj bando.Tak už se nám to zase spustilo z toho nebe co?K nám to ještě tak úplně nepřišlo ale co čtu na netu tak opět ty sračky budou dělat velký problém.Tak opatrně.

Vloženo

Dnes to zas byla jizda - MB - CB a zpet - odpoledne to uz slo, ale rano to byl děs. No a Praha... kapitola sama pro sebe - 1hod mi trvalo projet Prahou.

Pár postřehů ze silnice (Fabii v příkopu na střeše jsem nestihl vyfotit...)

post-6632-1265911746_thumb.jpg

post-6632-1265911758_thumb.jpg

post-6632-1265911799_thumb.jpg

Vloženo

Ahoj kluci, tak dnes jsem byl na technický. Přední fólie museli dolů ani za peníze už to nedělaj. Takže je mám dole. Jinak vše v pořádku, jen musím vyměnit manžety na poloose obě propouští. Taky se moc netvářili na diodový obrysovky a ten náš zadní nápis na 3. brzdovým světle. Ale nechali mě.

Vloženo

nazdááár Luky, tak to budem asi hojně před technickou menit okna v předních dveří :smich:

Libore - budeš mít nějaký putovní zápujční jen na technickou ? :smich::palec2:

Vloženo

Já na poprvé neprošel přišel jsem za dva dny a prošel měl jsem certifikát od folie a byl klid i když jsou stejné do knížky jsem si nechal napsat že jsou světlejší.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...