Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

ráno jsem jel do Prahy - všude strašili at radeji nikdo nikam nejezdi, ale bylo to naprosto v pohode - sice prselo, pak na chvili zacalo k tomu desti jeste snezit, ale jelo se fakt v pohode...

hi chlapci, nasiel sa strateny email slovenskeho policajta z Popradskeho letiska:

Helov !

Aj em Slovakise policajt end aj hav the informacion for ju. Maj dog is

blajnd and nhenasiel the bombu, thakze je v the lietadle. Pliz send mi the

bomba bak, inhac aj have po pitchi od Kalinak. Tank ju

Víte jaký je rozdíl mezi kalhotkami a tangy ?

Odsuneš kalhotky, uvidíš řiťku,

odsuneš řiťku, uvidíš tanga

Čím se liší vibrátor od šéfa ? Šéf je opravdový kokot.

Jak se na moravě řekne orgasmus na 4 písmena ? "Už su."

Správna žena musí vedieť 70 vecí. Variť a 69

Ahoj kluci, po tak krásné a prosluněné středě byl dnešek zase hroznej. Co jsme v práci prosolili a odházeli tak zase zmrzlo. To už je na bednu. Takže sílu do dalších dní..

Vick: tak mi nějak nejde odeslat sz. Kdy máš v plánu měnit? Jinak není problém a poslal bych ti to normálně poštou...

Tak jsem se svým novým Supíkem, zažil hodně srandy. Ta velká zima mu dává chudákovy zabrat. Jinak chtěl bych se zeptat už je nějaký oficiální Superb klub?

víceméně pouze tady - není tu (bohužel) zas tolik aktivních členů aby to stálo za to...

no Jardo chtěl bych to začít dělat někdy v příštím týdnu.Pokud se neposere počasí tak asi příští sobotu.Ty jo nikde nemůžu najít tu specifikaci co jsem ti posílal.Všude jen samé GL-4 nebo GL-5 a to mi nic neříká

víkend za dveřmi, tak si ho užijte v poklidu :palec2:

přeji klidný pohodový wíkend :)

post-210-1265400050_thumb.png

pohodový víkend vám všem chlapáci.Já začínám víkendit až v neděli takže ještě to není ono.Opatrujte se.Jinak u nás dnes bylo krásných +5 stupňů.A sračka lezla dolů.Jen tak dál

Taky přeji všem klidný víkend. já budu relaxovat hezky v teple. Už mě ta zima neba.

Vick: Víťo pošli mi adresu do SZ a já ti tu flašku pošlu. Nic za něj nechci a poštu srovnáme na sraze.

pokud možno úspěšný začátek pracovního týdne,alespon,že už je leden v pr..i i tak o5 mrzne jak v ruském filmu na nadraží zatím v praze nesněží...zatím.....

tak si dáme dle libosti kávu nebo čaj :) a já budu čekat dnes mi snad nebo zítra přivezou již 4 převodovku :feve: do transportéra asi někdy soudruzi z NDR udělali chybu :aggressive:

Ahojda.Krásné pohodové pondělí a krásnej zbytek tejdne přeji. :palec2:

Nazdar hoši, ten blbej sníh ráno přiryl tu ledovku a já sebou seknul hned před barákem. Hrůza. Alespoň že silnice jsou suchý. Opatrujte se :)

Dobré ráno chlapáci.U nás inverze,co se taky dá čekat.Jinak jak píše Jarda všude na chodníkách je led.Včera jsem dostal pokutu za parkování v protisměru.Zas hovada neměli co dělat a nudili se tak dohlíželi na kraviny.Tak opatrně na cestách kamarádi.

Ahoj Víťo, dneska jsem ti balíček odeslal. Radši jsem ten zbytek přelil do PETky a poslal jsem ti k tomu i tu orig flašku. Dobře se to z ní naleévá.

Jinak tady je inverze jak prase, no nic moc. Kdyby vylezlo alepoň sluníčko. Zítra si musím zajet omýt auto, už ho ani nepoznávám...

Díky Jardo.No já jdu v pátek se supem do servisu měnit tu brzdovku.Nebrzdí to dle mých představ tak to nechám odsát a odvzdušnit pořádně na zvedáku.Doufám že se neposralo ještě něco jiného.

Příjemný věčer vám všem kamarádi

Zeptám se? Je tu někdo z okolí Olomouce? :)

Já tam jezdím docela často. Bydlel jsem tam než jsem se přestěhoval do Prahy.

Ahoj bando.Tak už se nám to zase spustilo z toho nebe co?K nám to ještě tak úplně nepřišlo ale co čtu na netu tak opět ty sračky budou dělat velký problém.Tak opatrně.

Dnes to zas byla jizda - MB - CB a zpet - odpoledne to uz slo, ale rano to byl děs. No a Praha... kapitola sama pro sebe - 1hod mi trvalo projet Prahou.

Pár postřehů ze silnice (Fabii v příkopu na střeše jsem nestihl vyfotit...)

post-6632-1265911746_thumb.jpg

post-6632-1265911758_thumb.jpg

post-6632-1265911799_thumb.jpg

Ahoj kluci, tak dnes jsem byl na technický. Přední fólie museli dolů ani za peníze už to nedělaj. Takže je mám dole. Jinak vše v pořádku, jen musím vyměnit manžety na poloose obě propouští. Taky se moc netvářili na diodový obrysovky a ten náš zadní nápis na 3. brzdovým světle. Ale nechali mě.

nazdááár Luky, tak to budem asi hojně před technickou menit okna v předních dveří :smich:

Libore - budeš mít nějaký putovní zápujční jen na technickou ? :smich::palec2:

Já na poprvé neprošel přišel jsem za dva dny a prošel měl jsem certifikát od folie a byl klid i když jsou stejné do knížky jsem si nechal napsat že jsou světlejší.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.