Únor 1, 200916 r Hezký odpoledne, tak jsem si trochu přispal a snídaně byla rovnou oběd . Včera jsem totiž kutil pár doplňků do Supa a nějak se to protáhlo... Jinak ten sníh je vážně na prd, potřeboval jsem v autě něco odměřit a to ometání a škrábání mě už nebaví.
Únor 1, 200916 r tak jak to vypada se rezem? bude uz nejakej termin? Sejis v OC hospode nahazuje ze je ve srazech v hojnem poctu trumfnem
Únor 1, 200916 r tak jak to vypada se rezem? bude uz nejakej termin? Sejis v OC hospode nahazuje ze je ve srazech v hojnem poctu trumfnem kecy kecy,máme možnost jim to ukázat v praxi letos ................
Únor 1, 200916 r vsak jsem to myslel ze je dame , ja jen aby ostatni dorazily Upraveno Únor 1, 200916 r od Laras
Únor 1, 200916 r Maro,dálka nedálka,ale stojí to za to.Jinak kluci foto dodám ale ještě to nemám hotové tak strpení.
Únor 1, 200916 r No právě že ta přední náprava mi dává zabrat.Dnes jsem udělal jen jednu stranu.Už bych do toho nešel.Zadek šel v poho
Únor 2, 200916 r Autor A ja uz chodim opet do skoly :D ... dneska jsme meli mit 6h a hned koukam na tabuli a heled mame jen 4 Takze jsem uz doma ukoly taky hotovy,a kluci u nas cely den 4°C takze snizek krasne mizi :D
Únor 2, 200916 r Tak chlapi mám hotovo.konečně pružiny na autě.Foto ale dám později,dnes už jsem toho měl plné zuby.
Únor 2, 200916 r Kdepak ještě ne.kamaráde já jsem rád že jsem rád.Skončil jsem o půl deváte večer.Zítra mám denní takže už na to nebylo pomyšlení,ale snad sleze sníh a o víkendu tomu dám
Únor 2, 200916 r Autor To si myslim My letos asi taky nevyjedem tatka nervozni jka drak kdyz vidi snih :D
Únor 2, 200916 r Kamaráde máš recht.tebe jsem sakra rád viděl a poznal.no a ten druhý ten mě tam ještě dusil asi 20 minut po tom cos odjel.Málem mě prclo
Únor 2, 200916 r Když jsem odjížděl, musel jsem se smát......jeden otrava odešel a druhý přišel A nikdo nepomůže...
Únor 2, 200916 r Rozhodně jsi neotravoval.Potěšilo mě že ses přijel podívat.já stejně pak musel volat kolegovi ať mi helfne protože samotnému se to dělá špatně.Hlavně stahovat ty pružiny
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.