Petřík junior Vloženo 3. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 JJ uz prezentuju supa a ucim se aj ... :D To Me na tom bavi ptz ji moc neumim Nektery superby fakt mazec .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Crazy boy Petrik ..........very very bad...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Dedku Voe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Já ti dám dědka zmetku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 To jsem poboral tady z fora Dedka ... Uz se tesim az dame MAč na sraziku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 včem chceš s Jirkou soutěžit?Chlape neblázni.Ale můžeš leštit káry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 kdo ze to bude lestit auta? Petrik? super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 (editace) Editováno: 4. Únor 2009, autor: Luky15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 včem chceš s Jirkou soutěžit?Chlape neblázni.Ale můžeš leštit káry Vito preci badmis a fotbalek ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Joo klidne vam budu lestit superby uz vim co kde je jako prd .... Za 200,- vc. vysati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 ok ale vsem a na srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 a když ti to dáme všichni tak chcem množstevní slevu takže za kilo.Jinak fotbálek a vše ostatní to bude paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 150,- kluci vc motoru a podbehu jinak na vas kalim Neznamena kdyz Mne je 16 a pisu tu za tatku :D ze si ze me budete delat prdelku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 tady si nikdo prdel nedela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Tobe to umeju tempem drsticko .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b-repus Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Petříku já ti s tím pomůžu, budem dva . Já teda mám jem písek na nádobí, ale matnej lak tady ještě nikdo netunil . Bude to hit tohoto roku. Takže další zájemci , hlaste se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 150,- kluci vc motoru a podbehu jinak na vas kalim Neznamena kdyz Mne je 16 a pisu tu za tatku :D ze si ze me budete delat prdelku :D vždy a všude mladas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Vito preci badmis a fotbalek ne vyber si jaký chceš sport pokud nechceš kolektivní,tak mám pro tebe prima společenský sport ,ve dvou super zábava -karate /7 let a černý pásek/nebo dva roky taekwondo ,vyber si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 5. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Vtipalku te rozsekam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 To bude prdel, už to vidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 5. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Jsem cekal,ze jako zastupce stribrne rasy pujdes se Mnou proti Cernochum :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Vtipalku te rozsekam tak jo,já to beru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 já dělal jen na vojně musado,ale Petřiku jestli chceš i já si do tebe bouchnu.Ne žádné násilí.Ty víš že máš mít úctu ke starším a proto autíčka umyješ bez remcání a zadara že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 já dělal jen na vojně musado,ale Petřiku jestli chceš i já si do tebe bouchnu.Ne žádné násilí.Ty víš že máš mít úctu ke starším a proto autíčka umyješ bez remcání a zadara že Tak nějak bych to viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 dobré ráno,odskočil sem si k sousedům na slovensko s nákladem a už sem zas zpět.Koukám,že ste se do toho mladýho pěkně obuli . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.