Únor 3, 200916 r Autor JJ uz prezentuju supa a ucim se aj ... :D To Me na tom bavi ptz ji moc neumim Nektery superby fakt mazec .)
Únor 4, 200916 r Autor včem chceš s Jirkou soutěžit?Chlape neblázni.Ale můžeš leštit káry Vito preci badmis a fotbalek ne
Únor 4, 200916 r Autor Joo klidne vam budu lestit superby uz vim co kde je jako prd .... Za 200,- vc. vysati
Únor 4, 200916 r a když ti to dáme všichni tak chcem množstevní slevu takže za kilo.Jinak fotbálek a vše ostatní to bude paráda
Únor 4, 200916 r Autor 150,- kluci vc motoru a podbehu jinak na vas kalim Neznamena kdyz Mne je 16 a pisu tu za tatku :D ze si ze me budete delat prdelku :D
Únor 4, 200916 r Petříku já ti s tím pomůžu, budem dva . Já teda mám jem písek na nádobí, ale matnej lak tady ještě nikdo netunil . Bude to hit tohoto roku. Takže další zájemci , hlaste se.
Únor 5, 200916 r 150,- kluci vc motoru a podbehu jinak na vas kalim Neznamena kdyz Mne je 16 a pisu tu za tatku :D ze si ze me budete delat prdelku :D vždy a všude mladas
Únor 5, 200916 r Vito preci badmis a fotbalek ne vyber si jaký chceš sport pokud nechceš kolektivní,tak mám pro tebe prima společenský sport ,ve dvou super zábava -karate /7 let a černý pásek/nebo dva roky taekwondo ,vyber si
Únor 5, 200916 r já dělal jen na vojně musado,ale Petřiku jestli chceš i já si do tebe bouchnu.Ne žádné násilí.Ty víš že máš mít úctu ke starším a proto autíčka umyješ bez remcání a zadara že
Únor 6, 200916 r já dělal jen na vojně musado,ale Petřiku jestli chceš i já si do tebe bouchnu.Ne žádné násilí.Ty víš že máš mít úctu ke starším a proto autíčka umyješ bez remcání a zadara že Tak nějak bych to viděl
Únor 6, 200916 r dobré ráno,odskočil sem si k sousedům na slovensko s nákladem a už sem zas zpět.Koukám,že ste se do toho mladýho pěkně obuli .
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.