Sejis Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 dobré ráno,odskočil sem si k sousedům na slovensko s nákladem a už sem zas zpět.Koukám,že ste se do toho mladýho pěkně obuli. ááále jenom mladýmu s Vikem nabízíme společenské hry konečně může dostat výprask od někoho jiného než od táty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Koukám,že jsi se trefil datumem shodně kdy jsou Chabry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 6. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 ááále jenom mladýmu s Vikem nabízíme společenské hry konečně může dostat výprask od někoho jiného než od táty Pekne na vas prdim s mytim ... Vito dit bych Te srovnal do late jako prd priznej si to Ty takovej drobek Kluci dneska u nas 7°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Počkej až si to přečte Vita ,a to nejsou ještě velikonoce a ty si již koleduješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 6. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 siim Te Nemej takovou peci sejdis pojed Olin to zvladne i bez tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Pekne na vas prdim s mytim ... Vito dit bych Te srovnal do late jako prd priznej si to Ty takovej drobek Kluci dneska u nas 7°C No je pravda že jsem zhodil nějaké 4 kila ale pořád mám mnohem mnohem víc než ty.Je pravda že jsi o kapánek větší(asi o půl metru)ale to neva.No počkej mladej. Jinak u nás dnes 10stupnů a když jsem jel za Markem tak dokonce 11,5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Taky vás zdravím bando, dnes jsem toho měl až až. Jinak jsem si dnes vyzvednul auto z lakovny a mám nastříkané lišty a mračítka Vypadá to moc hezky, jinak jsem rozebral všechny plasty v interiéru včetně ofuků a obrousil to a nechám to nalakovat do stříbrné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 6. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 No je pravda že jsem zhodil nějaké 4 kila ale pořád mám mnohem mnohem víc než ty.Je pravda že jsi o kapánek větší(asi o půl metru)ale to neva.No počkej mladej.Jinak u nás dnes 10stupnů a když jsem jel za Markem tak dokonce 11,5 Jaasne Vito Uz se na Tebe moc tesim .. Ted to myslim uprimne a bez rvacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Přeji hezký wíkend Fšem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Tady to nějak houstne, Petřík se tak snaží a nikomu se nemůže zavděčit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Ahojky Kluci po dlouhé době senior Mario Dneska je opravdu krásně,škoda,že to máme k sobě tak daleko rád bych za někym zavital Ve stredu jedu do Decina,nebudete nekdo pobliz ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Zdravím Tě Mario,to je fajn,že se tu taky někdy objevíš.Super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Tak chlapi dnes opět teplotní rekord.Měli jsme tu 15 stupňů.Neodolal jsem a protáhl mazlíka po okreskách.Kéž by to už tak bylo na pořád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 jj dnes bylo teplo , jsme dnes umyli auta po dlouhe dobe . uz 3 mesice nebyla ocista.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Ahoj, kluci. Tak u nás dneska počasí nic moc. Celý den inverze, mlha a kolem 1-4 stupňů. To jsem si chtěl umýt auto a zase nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Senior Mario??? No snad to nebylo na mě. Dnes jsme měli výlet na Ondřejník. Nádherné počasí, teploučko, i když trošku větrno, ale to pomalé tempo s dětmi mi neprospívá. Jsem utahaný jako kotě. A dokonce jsem jel vlakem, naposledy to bylo před 15 lety z vojny . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Jasně že ten senior nebyl na tebe Maro.To se jednalo o Petříkova otce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Víťo, už jsi vyměnil čep, nebo čekáš až na ty letní kola? Zítra je malý srazík v Havru, neobjevíš se tam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 no přesně jak jsi řekl,čep vyměním až před nasazením kol ať to je při jednom všechno.Zítra bych to nestíhal.Počkám na náš srazík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Ve stredu jsem v Liberci a v Jablonci akorat jdu na "operaci" s moudrakama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Chlapci nevíte někdo kde se dá koupit rozpěra mezi tluimiče?Je někde na nějakých stránkách?Někde jsem koukal ale na supy to neměli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Chlapci nevíte někdo kde se dá koupit rozpěra mezi tluimiče?Je někde na nějakých stránkách?Někde jsem koukal ale na supy to neměli I kdyby to někde bylo,proboha to tam nedávej !!! bomba z leva a je v prdeli i pravá strana,to se dávalo do Favoritů,byly měký jako papír.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 8. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Chlapci nevíte někdo kde se dá koupit rozpěra mezi tluimiče?Je někde na nějakých stránkách?Někde jsem koukal ale na supy to neměli sportmotor ale je tam nahvno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 ok chlapi,nechám si poradit.seru na to. Ještě dotázek na Jirku a Petříka.Proč byl přesunuta ta zadní světla v sekci ostatní?Něco mi uteklo?Fakt nevím.Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 8. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Nevim co myslis .... Ja s nicim nehybal ... Jirkooo ???? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.