Únor 6, 200916 r dobré ráno,odskočil sem si k sousedům na slovensko s nákladem a už sem zas zpět.Koukám,že ste se do toho mladýho pěkně obuli. ááále jenom mladýmu s Vikem nabízíme společenské hry konečně může dostat výprask od někoho jiného než od táty
Únor 6, 200916 r Autor ááále jenom mladýmu s Vikem nabízíme společenské hry konečně může dostat výprask od někoho jiného než od táty Pekne na vas prdim s mytim ... Vito dit bych Te srovnal do late jako prd priznej si to Ty takovej drobek Kluci dneska u nas 7°C
Únor 6, 200916 r Pekne na vas prdim s mytim ... Vito dit bych Te srovnal do late jako prd priznej si to Ty takovej drobek Kluci dneska u nas 7°C No je pravda že jsem zhodil nějaké 4 kila ale pořád mám mnohem mnohem víc než ty.Je pravda že jsi o kapánek větší(asi o půl metru)ale to neva.No počkej mladej. Jinak u nás dnes 10stupnů a když jsem jel za Markem tak dokonce 11,5
Únor 6, 200916 r Taky vás zdravím bando, dnes jsem toho měl až až. Jinak jsem si dnes vyzvednul auto z lakovny a mám nastříkané lišty a mračítka Vypadá to moc hezky, jinak jsem rozebral všechny plasty v interiéru včetně ofuků a obrousil to a nechám to nalakovat do stříbrné
Únor 6, 200916 r Autor No je pravda že jsem zhodil nějaké 4 kila ale pořád mám mnohem mnohem víc než ty.Je pravda že jsi o kapánek větší(asi o půl metru)ale to neva.No počkej mladej.Jinak u nás dnes 10stupnů a když jsem jel za Markem tak dokonce 11,5 Jaasne Vito Uz se na Tebe moc tesim .. Ted to myslim uprimne a bez rvacek
Únor 7, 200916 r Autor Ahojky Kluci po dlouhé době senior Mario Dneska je opravdu krásně,škoda,že to máme k sobě tak daleko rád bych za někym zavital Ve stredu jedu do Decina,nebudete nekdo pobliz ??
Únor 7, 200916 r Tak chlapi dnes opět teplotní rekord.Měli jsme tu 15 stupňů.Neodolal jsem a protáhl mazlíka po okreskách.Kéž by to už tak bylo na pořád.
Únor 7, 200916 r jj dnes bylo teplo , jsme dnes umyli auta po dlouhe dobe . uz 3 mesice nebyla ocista....
Únor 7, 200916 r Ahoj, kluci. Tak u nás dneska počasí nic moc. Celý den inverze, mlha a kolem 1-4 stupňů. To jsem si chtěl umýt auto a zase nic.
Únor 7, 200916 r Senior Mario??? No snad to nebylo na mě. Dnes jsme měli výlet na Ondřejník. Nádherné počasí, teploučko, i když trošku větrno, ale to pomalé tempo s dětmi mi neprospívá. Jsem utahaný jako kotě. A dokonce jsem jel vlakem, naposledy to bylo před 15 lety z vojny .
Únor 7, 200916 r Víťo, už jsi vyměnil čep, nebo čekáš až na ty letní kola? Zítra je malý srazík v Havru, neobjevíš se tam?
Únor 7, 200916 r no přesně jak jsi řekl,čep vyměním až před nasazením kol ať to je při jednom všechno.Zítra bych to nestíhal.Počkám na náš srazík
Únor 8, 200916 r Chlapci nevíte někdo kde se dá koupit rozpěra mezi tluimiče?Je někde na nějakých stránkách?Někde jsem koukal ale na supy to neměli
Únor 8, 200916 r Chlapci nevíte někdo kde se dá koupit rozpěra mezi tluimiče?Je někde na nějakých stránkách?Někde jsem koukal ale na supy to neměli I kdyby to někde bylo,proboha to tam nedávej !!! bomba z leva a je v prdeli i pravá strana,to se dávalo do Favoritů,byly měký jako papír....
Únor 8, 200916 r Autor Chlapci nevíte někdo kde se dá koupit rozpěra mezi tluimiče?Je někde na nějakých stránkách?Někde jsem koukal ale na supy to neměli sportmotor ale je tam nahvno
Únor 8, 200916 r ok chlapi,nechám si poradit.seru na to. Ještě dotázek na Jirku a Petříka.Proč byl přesunuta ta zadní světla v sekci ostatní?Něco mi uteklo?Fakt nevím.Díky za odpověď
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.