Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů

Petřík junior

Doporučené příspěvky

dobré ráno,odskočil sem si k sousedům na slovensko s nákladem a už sem zas zpět.Koukám,že ste se do toho mladýho pěkně obuli

.

ááále jenom mladýmu s Vikem nabízíme společenské hry lollol konečně může dostat výprask od někoho jiného než od táty lol:smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pekne na vas prdim s mytim ... :smich::palec2:lol

Vito dit bych Te srovnal do late jako prd :) priznej si to :smich::smich::smich: Ty takovej drobek kol5

Kluci dneska u nas 7°C

No je pravda že jsem zhodil nějaké 4 kila ale pořád mám mnohem mnohem víc než ty.Je pravda že jsi o kapánek větší(asi o půl metru)ale to neva.No počkej mladej.

Jinak u nás dnes 10stupnů a když jsem jel za Markem tak dokonce 11,5

Odkaz ke komentáři

Taky vás zdravím bando, dnes jsem toho měl až až. Jinak jsem si dnes vyzvednul auto z lakovny a mám nastříkané lišty a mračítka :prc:

Vypadá to moc hezky, jinak jsem rozebral všechny plasty v interiéru včetně ofuků a obrousil to a nechám to nalakovat do stříbrné :)

Odkaz ke komentáři

No je pravda že jsem zhodil nějaké 4 kila ale pořád mám mnohem mnohem víc než ty.Je pravda že jsi o kapánek větší(asi o půl metru)ale to neva.No počkej mladej.

Jinak u nás dnes 10stupnů a když jsem jel za Markem tak dokonce 11,5

Jaasne Vito :)

Uz se na Tebe moc tesim ..:)

Ted to myslim uprimne a bez rvacek :palec2:

Odkaz ke komentáři

Senior Mario??? No snad to nebylo na mě.

Dnes jsme měli výlet na Ondřejník. Nádherné počasí, teploučko, i když trošku větrno, ale to pomalé tempo s dětmi mi neprospívá. Jsem utahaný jako kotě.

A dokonce jsem jel vlakem, naposledy to bylo před 15 lety z vojny lol .

Odkaz ke komentáři

Chlapci nevíte někdo kde se dá koupit rozpěra mezi tluimiče?Je někde na nějakých stránkách?Někde jsem koukal ale na supy to neměli

I kdyby to někde bylo,proboha to tam nedávej !!! bomba z leva a je v prdeli i pravá strana,to se dávalo do Favoritů,byly měký jako papír....

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...