vick Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 ne ne ne žeby mi to vadilo to ne,ale nevím proč se to stalo a jsem zvědavý.snad jsem se ničím neprovinil já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Ahojky, hodně se to tu rozjelo . Jinak Víťo, Jirka ti dobře radí. Já bych si to taky na žádný svoje auto nedal. Kámoš to měl na 525ce a když dostal ránu tak mu to na druhý straně urazilo celej ten hrnec kde drží tlumič. Je to spíš tak na oko. Navíc to tam bylo tak těsně, že se o to dřel kryt motoru a prošoupalo tlumení na kapotě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 ok chlapi,nechám si poradit.seru na to.Ještě dotázek na Jirku a Petříka.Proč byl přesunuta ta zadní světla v sekci ostatní?Něco mi uteklo?Fakt nevím.Díky za odpověď Dal jsem to exterieru,nehledě na to,jsou tam již témata o zadních světlech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Jinak dobré ránko při pondělku pánofé Járo přesně jak píšeš,je to na oko,ale dávno již out Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 úspěšný pondělní den chlapáci.Jasně je to out akurát já jsem nějak zaspal dobu.Hážu to za hlavu.Díky za radu mládenci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Hezké poledne, nechte si chutnat . Dnes ještě doma a zítra zase do prace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 a ja zase doma :D Vito jojo pec na to ...vsak vis jak jsem ti o ni rikal,ze jit tam taky zvazujem,ale nakonec jsem koukal na konstrukci supa a on tam uz ma zesileni takze to je naprd ...a pri nehode to jen uskodi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Zdar Víto a Járo To jsem rád,že jsi Vito od toho upustil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Dnes mi došel olej co jsem si objednával.Chtěl jsem Mobil 1 5W-40.Přišlo 6 litříků za necelých 1500kč.To je radost.Normálně bych zaplatil tak o 1000 víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Tady z fora ?? Taky jsem se dostal od jednoho kluka na super cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 no ofico z internetového obchodu.Ne od soukromé osoby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 hm,dobré zasněžené ránko hoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 zdarek panove hospody se maj pry menit a tak jsem sel o blok dal co tu tocite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Taky hezké ráno všem, točíme jen dobrou náladu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 tak sem s ni a 2x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Ovide tady se to moc nehejbe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 kdo pak nám to sem leze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 sejdis co zalozit tema pro kazdy motor vyvesit to v sekci motor a kazdy z nas kdo ma jaky motor k nemu napise sve at kazdy den nemazu prispevky od novacku kteri se ptaji na to jaky maji dat motr,zda chipovat,kdy delat rozvody apod ??? Zvaz to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Hezký podvečer, no o sněhu mi Jirko ani nemluv. Po tak hezkym dni jako byla neděle jsem zase ráno ometal tu nadílku. A ještě jsem jel až za Trutnov a cesta hrůza. Takovejch karambolů a dokonce i nabořená sanitka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 sejdis co zalozit tema pro kazdy motor vyvesit to v sekci motor a kazdy z nas kdo ma jaky motor k nemu napise sve at kazdy den nemazu prispevky od novacku kteri se ptaji na to jaky maji dat motr,zda chipovat,kdy delat rozvody apod ??? Zvaz to no nápad to věru není špatný,ale obávám se,že stejně to lidi nepročtou a založí si téma,to je jednoduší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Hezký podvečer, no o sněhu mi Jirko ani nemluv. Po tak hezkym dni jako byla neděle jsem zase ráno ometal tu nadílku. A ještě jsem jel až za Trutnov a cesta hrůza. Takovejch karambolů a dokonce i nabořená sanitka... Čágo Járo,sanita říkáš,něco jsem viděl v TV Járo,možná bych potřeboval tvou pomoc,někam mi mohutně utíká proud,5 dní a baterka KO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Neco pro zasmani :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 11. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 no nápad to věru není špatný,ale obávám se,že stejně to lidi nepročtou a založí si téma,to je jednoduší vyvesime to a kazdej nove tema napiseme jen lock a dame jim odkaz na motr ktery potrebuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Neco pro zasmani :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 vyvesime to a kazdej nove tema napiseme jen lock a dame jim odkaz na motr ktery potrebuji asi jo a když to nepomůže,tak delete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.