Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Hezký den pánové, právě jsem se vrátil od zubaře :feve: Doufám že máte na práci něco lepšího.

Přeji kráááásný den .. azuro, sucho, jen to teplo! :-( kdyby tak bylo stejně jen -8 :-D

btw: vůz dnes překvapil .. ML - Liberec (290km), Liberec - Praha (hrad) -ML na Shell V-Power 95 a ono to papalo jen 9.1 v průměru při průměrné rychlosti 101 km/h ... já mám nemocné auto, ono nemá žízeň!!! :-D

Ahoj pánové, zdravím vás po kratší pauze.

Nějak se mi to po pracovní stránce sere. :blbec: Minulý týden byl hustej a vypadá to, že ani tento nepřinese nic radostného. :feve: Aspoň že počasí nám přeje, přes den svítí punťa a máme do jara blíž než do zimy. Už by to mohlo takhle vydržet. :rolleyes:

Ale vypadáš pořád stejně dobře.

Dnes je krásně a i se líp dělá,když sluní svítíčko.

Ríšo: ať se to v práci uklidní a máš zas klídek. :palec2:

ahoj kamarádi.Tak já mám dnes první volno.Koupil jsem si dnes teplotní čidlo teď jen zjistit kde se vůbec nachází a pak ho vyměnit.Večer jdu hrát pinec.Jinak včera 15 stupňů na sluníčku a krásně.Dnes pod mrakem ale pořád kolem 8 stupňů.Opatrujte se

Zdar jak svina.Přeji všem krásnej slunečnej den a zbytek tejdne. ;)

Je krásně, tak se držte! Tento týden bude bojovnej a až do nedělního odpoledne v práci, ale jak řekl richard, když se to v práci sere, tak se musí zabrat ...

tak zatnout zuby a táhnout! B)

Pěkný a pohodový den všem.Jdu taky něco dělat.

Venku nádherně,tak je škoda bejt zalezlej doma.Jdu něco dělat,aby sem neseděl doma.od pátku už má bejt zase hnusně

Pěkný slunečný den všem přeju.

je tu patek a to znamema zacatek vikendu.tak si ho vsichni uzijte.

Jasný , je tady víkend, a mrkněte jak se jezdí jinde !!!! :)

post-36104-0-85190700-1297427017_thumb.j

Tak je tu pátek a to znamená že mi právě skončil víkend a večer jsu na šichtu.

Jinak by mě zajímalo co se děje s Lannym,Ribou,Sejdou,Žralokem.... to vypadá jako nějaká sabotáž hospody :feve:

Čert ví jestli si někde nenašli nějakou jinou hospůdku.

Jinak mějte pěkný víkend všeci

...neboj Víto,jsem tady,akorát není o čem psát ;)

tak at ti to utíká v šichté bo neni čas pi.o lol:)

jinak relax wíkend Fšem :)

post-210-0-15001300-1297454127_thumb.gif

Pěkný víkend kamarádi, užívejte počasí dokud to jde.. Já si hledám zábavu na příští půlrok :blbec:

pěkný večer borci.Já jsem opět na noční.Až do včerejška jsem si myslel,že vím o čištění a voskování auta hodně,ale pak jsem najel na jedny stránky a v zápětí na jejich fórum a zjistil jsem,že jsem úplný břídil.Takové názvy jsem v životě neslyšel a ty postupy při mytí aut no úplná věda.

Můžu se jít schovat s voskem od želvy a nebo od Horsta Fuchse :)

Takže mám co studovat a pak něco nakoupím a začnu jarní údržbu.

Víťo zase taková věda to není, nechal jsem si včera umejt auto a za 4 hodiny brutální změna počasí a začlo pršet. Už ani to počasí mi nepřeje mít čistý auto. Zítra jedu do Svijan tak jestli mi zachutná pojedu budem zpět :). Tak pěknou neděli kucí...

Tak Jardo máš pravdu,že dle normálního postupu to věda není,ale když jsem se díval na ten postup u nich na fóru tak to bylo asi v 11 bodech a co druhé slovo jsem ještě ani neslyšel. :smich: To by mě z toho :prc:

Ahoj bando, tak jsem se vrátil z výletu a koukám, že po mě byla sháňka. ;)

Tentokrat žádné závodění a jízda na pohodu. Ostrava - Praha za tři a půl hodiny. Nejlepší úsek je Ostrava - Olomouc. :palec2:

Užijte si zbytek víkendu a opatrujte se. :)

tak stavat a uklizet ten bilej sajrajt.je mi z toho pri nedelnim ranu zle.jesli u vas jen prselo, zavidim vam.uz,aby konecne prislo jaro.

Nechceš sem hodit odkaz na to fórum Vicku? Zajímá mě co je to za alchymii.. Jinak všem pěknou neděli klucí:)

TIpnul bych že se jedná o www.detailing.cz

Zdravím pánové, tak konečně volno do zítřka ... krásná cesta dnes dopoledne z Brna do Mar. Lázní. Z "jarního" města zpět do světa sněhu a hor.

Tudíž, opatrně a pospíchejte pomalu!

já už se těším na velikonoce :plol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.