Únor 7, 201114 r Hezký den pánové, právě jsem se vrátil od zubaře Doufám že máte na práci něco lepšího.
Únor 7, 201114 r Přeji kráááásný den .. azuro, sucho, jen to teplo! :-( kdyby tak bylo stejně jen -8 :-D btw: vůz dnes překvapil .. ML - Liberec (290km), Liberec - Praha (hrad) -ML na Shell V-Power 95 a ono to papalo jen 9.1 v průměru při průměrné rychlosti 101 km/h ... já mám nemocné auto, ono nemá žízeň!!! :-D
Únor 7, 201114 r Ahoj pánové, zdravím vás po kratší pauze. Nějak se mi to po pracovní stránce sere. Minulý týden byl hustej a vypadá to, že ani tento nepřinese nic radostného. Aspoň že počasí nám přeje, přes den svítí punťa a máme do jara blíž než do zimy. Už by to mohlo takhle vydržet.
Únor 8, 201114 r Dnes je krásně a i se líp dělá,když sluní svítíčko. Ríšo: ať se to v práci uklidní a máš zas klídek.
Únor 8, 201114 r ahoj kamarádi.Tak já mám dnes první volno.Koupil jsem si dnes teplotní čidlo teď jen zjistit kde se vůbec nachází a pak ho vyměnit.Večer jdu hrát pinec.Jinak včera 15 stupňů na sluníčku a krásně.Dnes pod mrakem ale pořád kolem 8 stupňů.Opatrujte se
Únor 9, 201114 r Je krásně, tak se držte! Tento týden bude bojovnej a až do nedělního odpoledne v práci, ale jak řekl richard, když se to v práci sere, tak se musí zabrat ... tak zatnout zuby a táhnout!
Únor 9, 201114 r Venku nádherně,tak je škoda bejt zalezlej doma.Jdu něco dělat,aby sem neseděl doma.od pátku už má bejt zase hnusně
Únor 11, 201114 r Tak je tu pátek a to znamená že mi právě skončil víkend a večer jsu na šichtu. Jinak by mě zajímalo co se děje s Lannym,Ribou,Sejdou,Žralokem.... to vypadá jako nějaká sabotáž hospody Čert ví jestli si někde nenašli nějakou jinou hospůdku. Jinak mějte pěkný víkend všeci
Únor 11, 201114 r ...neboj Víto,jsem tady,akorát není o čem psát tak at ti to utíká v šichté bo neni čas pi.o jinak relax wíkend Fšem
Únor 12, 201114 r Pěkný víkend kamarádi, užívejte počasí dokud to jde.. Já si hledám zábavu na příští půlrok
Únor 12, 201114 r pěkný večer borci.Já jsem opět na noční.Až do včerejška jsem si myslel,že vím o čištění a voskování auta hodně,ale pak jsem najel na jedny stránky a v zápětí na jejich fórum a zjistil jsem,že jsem úplný břídil.Takové názvy jsem v životě neslyšel a ty postupy při mytí aut no úplná věda. Můžu se jít schovat s voskem od želvy a nebo od Horsta Fuchse Takže mám co studovat a pak něco nakoupím a začnu jarní údržbu.
Únor 12, 201114 r Víťo zase taková věda to není, nechal jsem si včera umejt auto a za 4 hodiny brutální změna počasí a začlo pršet. Už ani to počasí mi nepřeje mít čistý auto. Zítra jedu do Svijan tak jestli mi zachutná pojedu budem zpět . Tak pěknou neděli kucí...
Únor 12, 201114 r Tak Jardo máš pravdu,že dle normálního postupu to věda není,ale když jsem se díval na ten postup u nich na fóru tak to bylo asi v 11 bodech a co druhé slovo jsem ještě ani neslyšel. To by mě z toho
Únor 12, 201114 r Ahoj bando, tak jsem se vrátil z výletu a koukám, že po mě byla sháňka. Tentokrat žádné závodění a jízda na pohodu. Ostrava - Praha za tři a půl hodiny. Nejlepší úsek je Ostrava - Olomouc. Užijte si zbytek víkendu a opatrujte se.
Únor 13, 201114 r tak stavat a uklizet ten bilej sajrajt.je mi z toho pri nedelnim ranu zle.jesli u vas jen prselo, zavidim vam.uz,aby konecne prislo jaro.
Únor 13, 201114 r Nechceš sem hodit odkaz na to fórum Vicku? Zajímá mě co je to za alchymii.. Jinak všem pěknou neděli klucí
Únor 13, 201114 r Zdravím pánové, tak konečně volno do zítřka ... krásná cesta dnes dopoledne z Brna do Mar. Lázní. Z "jarního" města zpět do světa sněhu a hor. Tudíž, opatrně a pospíchejte pomalu!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.