MarcusV Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 Hezký den pánové, právě jsem se vrátil od zubaře Doufám že máte na práci něco lepšího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 Přeji kráááásný den .. azuro, sucho, jen to teplo! :-( kdyby tak bylo stejně jen -8 :-D btw: vůz dnes překvapil .. ML - Liberec (290km), Liberec - Praha (hrad) -ML na Shell V-Power 95 a ono to papalo jen 9.1 v průměru při průměrné rychlosti 101 km/h ... já mám nemocné auto, ono nemá žízeň!!! :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 Ahoj pánové, zdravím vás po kratší pauze. Nějak se mi to po pracovní stránce sere. Minulý týden byl hustej a vypadá to, že ani tento nepřinese nic radostného. Aspoň že počasí nám přeje, přes den svítí punťa a máme do jara blíž než do zimy. Už by to mohlo takhle vydržet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 Ale vypadáš pořád stejně dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 Dnes je krásně a i se líp dělá,když sluní svítíčko. Ríšo: ať se to v práci uklidní a máš zas klídek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 ahoj kamarádi.Tak já mám dnes první volno.Koupil jsem si dnes teplotní čidlo teď jen zjistit kde se vůbec nachází a pak ho vyměnit.Večer jdu hrát pinec.Jinak včera 15 stupňů na sluníčku a krásně.Dnes pod mrakem ale pořád kolem 8 stupňů.Opatrujte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 Zdar jak svina.Přeji všem krásnej slunečnej den a zbytek tejdne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 9. Únor 2011 Sdílet Vloženo 9. Únor 2011 Je krásně, tak se držte! Tento týden bude bojovnej a až do nedělního odpoledne v práci, ale jak řekl richard, když se to v práci sere, tak se musí zabrat ... tak zatnout zuby a táhnout! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Únor 2011 Sdílet Vloženo 9. Únor 2011 Pěkný a pohodový den všem.Jdu taky něco dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 9. Únor 2011 Sdílet Vloženo 9. Únor 2011 Venku nádherně,tak je škoda bejt zalezlej doma.Jdu něco dělat,aby sem neseděl doma.od pátku už má bejt zase hnusně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Únor 2011 Sdílet Vloženo 10. Únor 2011 Pěkný slunečný den všem přeju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 je tu patek a to znamema zacatek vikendu.tak si ho vsichni uzijte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 Jasný , je tady víkend, a mrkněte jak se jezdí jinde !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 Tak je tu pátek a to znamená že mi právě skončil víkend a večer jsu na šichtu. Jinak by mě zajímalo co se děje s Lannym,Ribou,Sejdou,Žralokem.... to vypadá jako nějaká sabotáž hospody Čert ví jestli si někde nenašli nějakou jinou hospůdku. Jinak mějte pěkný víkend všeci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 ...neboj Víto,jsem tady,akorát není o čem psát tak at ti to utíká v šichté bo neni čas pi.o jinak relax wíkend Fšem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 Pěkný víkend kamarádi, užívejte počasí dokud to jde.. Já si hledám zábavu na příští půlrok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 pěkný večer borci.Já jsem opět na noční.Až do včerejška jsem si myslel,že vím o čištění a voskování auta hodně,ale pak jsem najel na jedny stránky a v zápětí na jejich fórum a zjistil jsem,že jsem úplný břídil.Takové názvy jsem v životě neslyšel a ty postupy při mytí aut no úplná věda. Můžu se jít schovat s voskem od želvy a nebo od Horsta Fuchse Takže mám co studovat a pak něco nakoupím a začnu jarní údržbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 Víťo zase taková věda to není, nechal jsem si včera umejt auto a za 4 hodiny brutální změna počasí a začlo pršet. Už ani to počasí mi nepřeje mít čistý auto. Zítra jedu do Svijan tak jestli mi zachutná pojedu budem zpět . Tak pěknou neděli kucí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 Tak Jardo máš pravdu,že dle normálního postupu to věda není,ale když jsem se díval na ten postup u nich na fóru tak to bylo asi v 11 bodech a co druhé slovo jsem ještě ani neslyšel. To by mě z toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 Ahoj bando, tak jsem se vrátil z výletu a koukám, že po mě byla sháňka. Tentokrat žádné závodění a jízda na pohodu. Ostrava - Praha za tři a půl hodiny. Nejlepší úsek je Ostrava - Olomouc. Užijte si zbytek víkendu a opatrujte se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 13. Únor 2011 Sdílet Vloženo 13. Únor 2011 tak stavat a uklizet ten bilej sajrajt.je mi z toho pri nedelnim ranu zle.jesli u vas jen prselo, zavidim vam.uz,aby konecne prislo jaro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 13. Únor 2011 Sdílet Vloženo 13. Únor 2011 Nechceš sem hodit odkaz na to fórum Vicku? Zajímá mě co je to za alchymii.. Jinak všem pěknou neděli klucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSv Vloženo 13. Únor 2011 Sdílet Vloženo 13. Únor 2011 TIpnul bych že se jedná o www.detailing.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 13. Únor 2011 Sdílet Vloženo 13. Únor 2011 Zdravím pánové, tak konečně volno do zítřka ... krásná cesta dnes dopoledne z Brna do Mar. Lázní. Z "jarního" města zpět do světa sněhu a hor. Tudíž, opatrně a pospíchejte pomalu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Únor 2011 Sdílet Vloženo 13. Únor 2011 já už se těším na velikonoce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.