riba Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Ty wole zkažený jabka brrrrrrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Brý večír, tak prosím jednu orosenou, žádný frisco! Musím Jiříkovi pochválit fotky, opravdu tam byly i pěkný kousky To víš, že bych taky slintal, ale Ty jsi se držel nějak v uctivý vzdálenosti??? Ríšo, Ty buď rád, že jsi tam už nebyl, ještě by Tě mohl někdo napadnout pro podezření z narušování mravní výchovy mládeže Ládiku, asi si u Vás ještě zimu užiješ, to co píšeš a co jsem slyšel teď večer v radiu, tak to vypadá ještě na pěknej blázinec, prostě aprílový počasí, ale co naděláme, přesně hov.o! A tak hezky stimulovat , aby jsi zapomenul na činu venku! Hoši, pěkný zbytek večera a příjemné zažívání i stimulování, mějte se fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 .....na co jste se to dali Vy Wo.ové, ještě k tomu přikusujte nějakou havěť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Vy důchodci pořád mluvíte o :prc: :prc: a to je vše. Kdybych vás u toho viděl tak bych se musel :smich: :smich: a zavolat . Kluci na to! Zavolejte a když se nikdo neozve tak . Vy máte ale zkušenosti a i s malým se dá velké . Dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Kamaráde ty by jsi mohl malovat Rychlý šípy. Jo a aby to s tebou nebylo náhodou tak, jako s tím mladým bejkem co šel s tím starým bejkem na procházku a viděli to stádo krav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 ááá Libor versus zbytek fora :smich: Ríšo,Plasy nelze srovnávat s touto velkou akcí,Plasy jsou komorní a ve srovnání s tímto ,jsou" kamarádské" srazy klubů atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 Ke sledování LM se náhodou "jabka" a brambůrky hodí Koukám že se to tu večer ještě rozjelo Ta Corvetta na fotkách je fajn, ale ani fáro ani ta kost nějak není můj šálek čaje.. Hezký den kamarádi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 Ahoj bando, mám tu dvě ranní fotky. Bylo co fotit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 Ahojky Ríšo, no že Jirkovi lidi pracují je v pořádku, ale kde jsi se tam bral Ty? Že by jsi dělal doprovod? Nebo to bylo po těch shnilejch jabkách a potřeboval jsi "AKUTNÚ POMÓC" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 Ahoj Karle, jel jsem z Ruzyně přes Vypich do Uhříněvsi a jen jsem tak čuměl a ejhle, sanitka pana kolegy. Neboj, jabka nechlastám, měl jsem jeden pokus a držka se mi kroutí i teď, když si na to vzpomenu. Jirka s Liborem byli u toho a mohli by vyprávět, co to se mnou provedlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 Tak to Ti věřím, už jenom název je hrůza, ale holt ta mladší generace má svoje hodnoty a preference! Prostě, proti gustu žádný dišputát, ať si dávají do nosu! To je hnusně, viď, zdravím a měj se pokud možno co nejlépe! Čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 Pohotové dobré foto Ríšo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 Sakra co je ? Nikdo sem nechodí !! Dyť skrachujou a zavřou to tu, a budeme mít prd !!! No tak si aspon něco přečtěte , no, nic moc , já vim . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 Kluci čekají až bude tepleji a otevřou zahrádku.. Díky za pozvednutí nálady Martine, podle návodu na všechno kašlu a jdu spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 (editace) .....tak to je pěkné!Spěchal jsem a holt už byla závěrečná!? No Martin nezklamal jako vždy a Markusovi se nedivím, zvláště, když se řídil daným přikázáním, tak já taky a valím do pelechu Editováno: 14. Duben 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 15. Duben 2011 Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 Dobré ráno.Zravím včechny ve spolek.Dnes je pátek a to značí že se blíží víkend.Přeji krásnej pohodovej víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 15. Duben 2011 Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 Ahoj bando, konečně je tu malá sobota. Snad se o víkendu někdo staví v hospodě na pokec. Třeba o tom, jak to teda bude (nebude) s tím srazem. Poslední aktivita je tam 31.3.2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Duben 2011 Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 Zdar při pátku,těšíte se smetáci na víkend co :smich:at Vám někdo nenaloží,jako včera večer Jirka Žák černouškovi :aggressive::smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 15. Duben 2011 Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 Tak a je pátek večír a v hospůdce zase nikdo, to je hrůza fakt !!! Tak se aspoň mrknite jak vypadá radost !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 15. Duben 2011 Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 Ještě že to neroste u nás. To by jsme byli asi nahrání. Nějak se tady míjíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Duben 2011 Sdílet Vloženo 16. Duben 2011 Zdar po ránu a já si jdu užít jeden den volna a zítra opět zachranovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 16. Duben 2011 Sdílet Vloženo 16. Duben 2011 Dobré ráno všem. Venku to vypadá, že se konečně počasí umoudřilo. Tak užívejte víkendu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 16. Duben 2011 Sdílet Vloženo 16. Duben 2011 Ještě sice nevidím, ale pozdravení do slunečné soboty všem snad zvládnu ? Ríšo, to by jsme se mohli jít rovnou , ale že ten Martin nikdy nezklame, no je prostě Tak si to všichni pěkně užívejte a zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. Duben 2011 Sdílet Vloženo 17. Duben 2011 Pěkný večer kamarádi.Tak a víkend je v prdeli.Zítra první denní a ještě jdu na píchanec.Tak ať vám všem výjde to vkročení do nového prac.týdne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.