Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů

Petřík junior

Doporučené příspěvky

Brý večír, tak prosím jednu orosenou, žádný frisco! ;) Musím Jiříkovi pochválit fotky, opravdu tam byly i pěkný kousky :smich: To víš, že bych taky slintal, ale Ty jsi se držel nějak v uctivý vzdálenosti??? :smich:

Ríšo, Ty buď rád, že jsi tam už nebyl, ještě by Tě mohl někdo napadnout pro podezření z narušování mravní výchovy mládeže :)

Ládiku, asi si u Vás ještě zimu užiješ, to co píšeš a co jsem slyšel teď večer v radiu, tak to vypadá ještě na pěknej blázinec, prostě aprílový počasí, ale co naděláme, přesně hov.o! A tak hezky stimulovat :prc: , aby jsi zapomenul na činu venku!

Hoši, pěkný zbytek večera a příjemné zažívání i stimulování, mějte se fajn -_-:gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj Karle, jel jsem z Ruzyně přes Vypich do Uhříněvsi a jen jsem tak čuměl a ejhle, sanitka pana kolegy. :palec2: Neboj, jabka nechlastám, měl jsem jeden pokus a držka se mi kroutí i teď, když si na to vzpomenu. Jirka s Liborem byli u toho a mohli by vyprávět, co to se mnou provedlo. :smich::feve:

Odkaz ke komentáři

.....tak to je pěkné!Spěchal jsem a holt už byla závěrečná!? No Martin nezklamal jako vždy :palec2: a Markusovi se nedivím, zvláště, když se řídil daným přikázáním, tak já taky a valím do pelechu :smich:

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...