j-novis Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 Zdravím držtičky supí, koukám,že se máte všichni dobře,srazy pořád frčí a Vy jen kvetete,káry pořád nablejskaný a všichni stejný.Jak to děláte,že Vám vydržej tak dlouho? Někdy se taky zas objevím,abych Vás zkontroloval. Mějte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 Zdravím při pátku.Víkend je tady tak hurá na něj.Já se budu jen flákat a relaxovat,mám toho za celej tejden za volantem dost.přeji krásnej pohodovej vikend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 tak pěkný víken přeju všem.Já ještě dneska doklepu noční a pak se taky vrhnu na lenošení to j-novis: Jiříku ty kluku jeden bídná.Kde se tak dlouho touláš co?To je dost že se taky ukážeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 21. Květen 2011 Sdílet Vloženo 21. Květen 2011 Zdravím všechny do krásné slunné soboty, ta před týdnem měla ale lepší půvab! Je nádherné, že se hlásí i ti, co tady dlouho nebyli. Jinak Víťo, to víš, bavorák je bavorák, ale pro info Jirky v překladu znamená BMW - bavorskej hnojařskej vůz :smich: , ale taky jsem je měl Jirkovi jen mohu a myslím, že za většinu odpovědět, že ty naše supíky opečováváme s láskou a tak jsou pořád jako nové, ale to on ví a zná Holt bude muset přijet na podzim nás zkontrolovat! Tak si všichni užívejte víkendu, já jej budu mít víceméně pracovní, ale přehánět to nebudu, spíš se jen tak tvářit a večer holt v "hospodě U SUPA" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 21. Květen 2011 Sdílet Vloženo 21. Květen 2011 Ahoj, Kájo taky sem teď dorazil z práce , byl sem jen kousek za Brnem, a večír opeču s dětma špekáčky a u toho samozřejmě si dám píívo, atd.... jinak u nás taky slunečno a hic jak v .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 21. Květen 2011 Sdílet Vloženo 21. Květen 2011 Zdar bando, LIPOVINKA uz sa chladi v chladnicke na stabilnych 4 stupne. Dnes po ceste z Kosic domov sme sli okolo ciganskej osady, kde okolo bola nasadena iba repka olejna. Vtedy som si uvedomil, ze ako druzstevnici zmudreli a neposadili tam zemiaky ci inu konzumnu plodinu. A moju manzelku Zuzku hned napadol tento vtip: Jeden opeká cigána. Príde k nemu druhý a pýta sa: -"Prečo ho točíš tak rýchlo?" -"Lebo keď točím pomalšie, tak mi kradne zemiaky z pahreby!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 pekne poobedie .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 Ahoooj, jeden pro zasmání... účtenka od vietnamcu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 Asi som to tu uz dal, ale stale sa mi paci. Pozor na inženýry... Kazatel, doktor a inženýr čekají na golfovém hřišti, až uvolní jamku skupina pomalých hráčů: Inženýr: "Co je to za lidi? Už tady kvůli nim čekáme přinejmenším čtvrt hodiny!" Doktor: "To nevím, ale nikoho tak nešikovného jsem ještě neviděl!" Kazatel: „Támhle přichází správce hřiště. Zeptám se ho... Ahoj Georgi, co je to před námi za skupinu? Jsou hrozně pomalí." George: "Jo tamti? To je parta slepých hasičů. Oslepli loni při hašení naší klubovny, tak je tady necháváme kdykoli zdarma hrát..." Ticho... Kazatel: "To je smutné... Večer jim věnuji zvláštní modlitbu." Doktor: "Dobrý nápad. A já si popovídam s kolegou, jestli by se pro ně nedalo něco udělat." Inženýr: "A proč, kurva, vlastně nehrajou v noci?" BTW: Martin, to su tie botasky co si mal na zraze ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 a nieco nove: Žena vraví priateľke: "Minulú noc sme mali sex. A ty?" Priateľka: "Áno, tiež." "Bolo to dobre?" "Nie, bola to katastrofa. Manžel prišiel domov, zhltol večeru, vyskočil na mňa, skončil za štyri minúty, odgúľal sa a zaspal. A ty, ako?" "Ooo, to bolo užasne! Keď sme prišli večer domov, manžel ma zobral von na romantickú večeru. Potom sme mali dlhú, vyše hodinovú prechádzku. Keď sme prišli domov, všade po dome pozapaľoval sviečky a potom sme mali asi hodinovú predohru. No a ten sex potom, trvalo to asi hodinu. Po skončení sme sa ešte dlhé hodiny rozprávali. Bolo to ako v rozprávke!" Medzitým sa v susednej miestnosti rozprávajú ich manželia. "Vrzol si si minulú noc?" " Áno. Keď som prišiel domov, večera bola na stole. Najedli sme sa, prefikli sa a už sme spali. Bolo to perfektne! A čo ty?" "Aj ja, ale bolo to strašné. Elektráreň nám odpojila elektrinu, lebo som nezaplatil účet - tak sme museli ísť jest von. A ona si objednala tak príšerne drahé jedlo, že mi už nezostalo na taxík na cestu späť. Tak sme šlapali domov peši vyše hodinu. A pretože sme boli bez elektriny, musel som všade pozapaľovať sviečky aby som vôbec niečo videl. Taký som bol najedovaný, že sa mi hodinu nemohol postaviť a asi ďalšiu hodinu som sa nemohol urobiť. Keď to konečne prišlo, bol som taký zblbnutý, že som nemohol zaspať a moja žena len kvákala a kvákala!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 a nieco pre tych co maju 2.8 L obsah http://www.hit-electronic.com/electronic/eshop/21-1-NEO-SOCKET/0/5/177-Neo-Socket-sporic-paliva-pro-automobily/discussion-all/177#anch1177 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 no a uz posledny na dnes . Klient: "Dobrý den! Chtěl bych si vybrat peníze z dědictví, co přišly na můj účet". Banka: "Jistě, samozřejmě. Máte tam teda pěknou sumičku! A nechtěl byste si u nás, když už jste tady, založit termínovaný ... účtík nebo vstoupit do našich podílových fondíků, a nebo Vám nabídneme nějaký jiný výhodný spořivý produktík?" Klient: "Vy jste mi asi špatně rozuměli,já jsem říkal, že jsem dědil a ne,že jsem debil!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 Tak tento se Ti opravdu povedl Vilo V podobném duchu se odehrávají snad všechny mé hovory s bankou. Až na to dědictví Jinak dnes jsem si užil den volna a zítra zas do práce. Brácha s mojí maturují, tak budu celý den jak na trní Opatrujte se bando a úspěšný start do nového týdne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 Tak koukám, že dnešní vtipnou aktivitu tady zachraňovali Vilo s Martinem! Ale , že to tomu Vilovy jde, žee Jinak byl nádhernej víkend i s tím, že se dnes nemuselo zalejvat zahradu. Dnes jsem opět ocenil jakou výhodu má solár šíbr, paráda! Se mnou to na příští sobotu - Chabry, nevypadá moc dobře, no uvidím ke konci týdne, tak ve čtvrtek bych měl mít jasno. Zatím se tady nikdo moc nehlásil, ale snad se to ještě změní Všem přeji pěkný nastávající týden a prozatím pěkné snění spolu s pěkným stimulováním Dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 pěkné ráno borci.Ať vám to utíká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 Dobré ráno pánové, vikend jsem měl relaxační a super. Tak ať se vám v týdnu daří a utíká vám to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 tak pěkný víken přeju všem.Já ještě dneska doklepu noční a pak se taky vrhnu na lenošení to j-novis: Jiříku ty kluku jeden bídná.Kde se tak dlouho touláš co?To je dost že se taky ukážeš. Toulám se pořád někde po evropě,ale už nemám supa,tak sem moc nechodím.Občas kouknu,ale to je tak všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 Zdravim bandu. Jeden na pondelny vecer. Na Eifelovke stojí Američan, Francúz, Slovák a Róm. Zrazu Američan začne vyhadzovať štósy bankoviek a hovorí: - My toho máme v Amerike veľa. Francúz začne vylievať litre šampanského a vína a hovorí: - My toho máme vo Francúzsku veľa. Róm pozerá na Slováka a hovorí mu: - Dúfam, že ťa nenapadajú žiadne somariny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 Zdravím držtičky supí, koukám,že se máte všichni dobře,srazy pořád frčí a Vy jen kvetete,káry pořád nablejskaný a všichni stejný.Jak to děláte,že Vám vydržej tak dlouho? Někdy se taky zas objevím,abych Vás zkontroloval. Mějte se Týýý woe Novák,se poseru ,že se ozveš Jiřino vid,,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 Tak sem pred chvilkou dorazil z prace,dneska bylo pekne i prace sla ku predu,holky chodili lehce odene,nu neni to nadhera,to se pak i lip dela.brou noc preju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 Zdravím všechny do krásného slunečného úterního dopoledne! Ládíku, dnes to vypadá, že bude ještě líp, tak bacha při koukání po polonahých babách, aby jsi neskončil na střeše!!! :smich: VILO, dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 Týýý woe Novák,se poseru ,že se ozveš Jiřino vid,,,,, Nazdar Jiříku,není čas,soutěžím o titul jsem pořád v prde.. a vyhrávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 Jiřino,ozvi se,nebo zaraž,pokecáme a nebo půjdeme na nohejbal,ještě mám druhou achilovku ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 Na policajnej akadémii prijímajú nových uchádzačov. Pýtajú sa jedného, koľko je 4 plus 4. - 12. - Výborne, ste prijatý. Povedali ste nám viac, ako sme od vás očakávali. BTW: to o prazskych policajtov sa nda povedat co . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Hľadám odpoveď na otázku: Kde sa končí láska, ktorá ide cez žalúdok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.