žralok Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Já, Já, Já to vím!!!!!! V prdeli !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 (editace) Ty, Ty, Ty víííššš !? Houby a co Gutt - Jarkovský? Tak pro příště, ne v prdeli, ale aspoň V P E R D E L I ! :p :p A teď mažu do bazénu, asi na dlouho to nebude možné, má se to zkazit? Hezký podvečer všem Jinak Laam válí jako vždy!!!! Editováno: 25. Květen 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Ty víš asi taky fšechno nejlíp co? Místo mozku máš už bláto a budeš poučovat!!! Ty mažeš do bazénu jo? Já myslel, že se maže máslo na chleba nebo něco podobného! Tak prrrr a zastav ty své moudra dědku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 M Á Š P R A V D U JAKO VŽDY! Já bláto a ty? To tady už vlastně každý ví, ví, ví! A k tobě i kdyby promlouval děd vševěd, tak nic nezmůže! Kde nic není ani smrt nebere! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 Já mám místo mozku z piva kostku ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 Tady chcípl pes. Jdu pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 uz si prec ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 A to si myslíš, že budu čekat na tebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma_ra1 Vloženo 28. Květen 2011 Sdílet Vloženo 28. Květen 2011 Zdravím všechny, Laam by mohl přidat zase nějaký vtípek, jsem se aspoň pobavil na fóru, když už je v práci nuda a venku nám chčije a chčije. A to jsem si chtěl dneska umýt supa....tak až jindy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Květen 2011 Sdílet Vloženo 28. Květen 2011 Zdar bando.Pěknou ikdyž uchcanou sobotu Vám přeju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 28. Květen 2011 Sdílet Vloženo 28. Květen 2011 Ahoj Víťo , i u nás chčije a chčije, ale to teď asi všude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 28. Květen 2011 Sdílet Vloženo 28. Květen 2011 Ahoj bando, užívejte víkendu. U nás zatím bez deště i kdyz to od rána vypadá, že každou chvíli začne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 28. Květen 2011 Sdílet Vloženo 28. Květen 2011 Dnes som robil chodnik, konecne mame chodnik , a dnes chlastam. Tu nezaprsi a nezaprsi . Ale jeden na ten dnesny den: " Ako dosiahneš, aby žena kričala ešte hodinu po orgazme? Utrieš si vtáka do záclony. " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. Květen 2011 Sdílet Vloženo 28. Květen 2011 Kluci, pozor na to jak parkujete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 29. Květen 2011 Sdílet Vloženo 29. Květen 2011 mala rada Rada pro muže: Nepouštějte se ženou do složitých hovorů !!! Žena: Co bys dělal, kdybych umřela? Oženil by ses znovu? Muž: Určitě ne! Žena: Proč ne - nelíbí se ti manželství? Muž: Samozřejmě líbí. Žena: Tak proč by ses neoženil znova? Muž: No, tak jo, oženil. Žena: Opravdu? (Tváří se ublíženě). Muž: (Slyšitelně vzdychne) Žena: Spal bys s ní v naší posteli? Muž: Kde jinde bychom spali? Žena: Sundal bys moje fotky a místo nich pověsil její? Muž: Tak to by asi bylo správné. Žena: A dovolil bys jí, aby hrála mými golfovými holemi? Muž: Ty jsou jí k ničemu, ona je levák. Žena: ------------ ticho----------- Muž: A do prdele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 29. Květen 2011 Sdílet Vloženo 29. Květen 2011 (editace) ahoj kamarádi,v čera sme byli na Lada srazu v Mnichově Hradišti.Počasí se umoudřilo a lepší už sme si ani nemohli přát.Snad všude okolo pršelo a jen tam na letišti svítilo sluníčko.Sraz byl jako loni z organizovaný na jedničku a spanilá jízda byla něco nepopsatelnýho,prostě nádherná.Odvezli sme si pohár za druhý místo nejhezčí auto srazu.Uniklo nám první místo o fous.Z 92 aut je to nádherný.Už se těším na příští a to už asi tam vemu oba ty moje skvosty.Koukněte na fotky v odkazu. Fotky z Lada srazu Editováno: 29. Květen 2011, autor: Peny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 29. Květen 2011 Sdílet Vloženo 29. Květen 2011 Moc hezký fotky Láďo. Co chybělo k tomu abys vyhrál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 29. Květen 2011 Sdílet Vloženo 29. Květen 2011 To Laam: ještě že ta moje nehraje golf. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Květen 2011 Sdílet Vloženo 29. Květen 2011 Gratulace Ládiku k dalšímu pohárku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma_ra1 Vloženo 29. Květen 2011 Sdílet Vloženo 29. Květen 2011 Tééda, gratuluji k poháru, pěkná Lada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 29. Květen 2011 Sdílet Vloženo 29. Květen 2011 Ladíku gratulace, jdu omrknout fotky. Zrovna si chystám brašnu na zítra, budu chvíli jezdit do práce na kole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 29. Květen 2011 Sdílet Vloženo 29. Květen 2011 Pozdě, ale přeci, přijeli jsme cca před hoďkou! Láďo, taky velikánská gratulace!!! Prostě málo platné jsi :palec2: Jinak kucí, nějak blbne server fóra, nejdou vůbec otevřít SZ, hlásí to chybu a nebo, že by to bylo jen u mne??? A Ty Járo, jak daleko to máš na tom kole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 29. Květen 2011 Sdílet Vloženo 29. Květen 2011 (editace) Pozdě, Jak je vidět, tak to blbne pěkně, odkliknul jsem to jednou a zobrazil se příspěvěk hned dvakrát. Je tam nějakej šotek! lol Editováno: 29. Květen 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 30. Květen 2011 Sdílet Vloženo 30. Květen 2011 pěkný začátek týdne kamarádi.Tak dnes na noční a počasí se umoudřilo.To je jak naschvál.Opatrujte se. Peny super výkon.Gratuluju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 30. Květen 2011 Sdílet Vloženo 30. Květen 2011 POZDRAVENÍ PŘI PONDĚLKU VŠEM! Ahojky Víťo, moc si nemůžeš stěžovat, když jdeš až na noční, nee Máš pro sebe nádhernej pondělek, tak si ho hezky užívej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.