Lanny Vloženo 4. Červen 2011 Sdílet Vloženo 4. Červen 2011 (editace) To Luboo: Musíš se účastnit našeho dění a srazů a být aktivní! To passport5: Davide, to je opravdu k nas.ání! Umím si to představit, kdysi jsem prodával Chryslera a chtěl jsem toho ještě využít a že uklidíme před zimou chalupu a bylo vymalováno 3 srnky a z toho jsem dvě chytil přímo!!! Udělal jsi alespoň hostinu? Držím palce, aby bylo co nejméně problémů! Měj se fajn Karel To Laam: Vilo, neboj, vzali jsme to asi všichni jako příkaz! Editováno: 4. Červen 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 4. Červen 2011 Sdílet Vloženo 4. Červen 2011 ahoj Karle,vzal jsem ji jen na roh auta naštěstí,tak si i pojišťovák asi myslel,že autu nic není,jenže světlo ko včetně prasklejch ostřikovačů a samozřejmně rozstřelený držáky světla,který jsou na tom předním velkým plast čele auta,takže to musím dát taky nový,ted už jen ty světla řeším,to bude asi největší honička 30 za nový...to se budu kroutit,vím,že se daj sehnat líp.....jenže není tolik času,tak uvidím co seženu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 4. Červen 2011 Sdílet Vloženo 4. Červen 2011 Davide, v pondělí se Ti poptám, mám jednoho, který umí někdy i zázraky! Ale holt až v pondělí. Kdyby jsi něco sehnal dej vědět. Zatím se měj fajn Karel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 4. Červen 2011 Sdílet Vloženo 4. Červen 2011 no to by bylo skvělý Karle,zas to tak honit nemusíme,pojišťovák se přihrne asi až ve středu,tak doufám,že peníze od nich půjdou taky rychle,když pojistka musí být včas zaplacená taky,zatím díky moooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luboo Vloženo 4. Červen 2011 Sdílet Vloženo 4. Červen 2011 A kdy je nějaký sraz.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 4. Červen 2011 Sdílet Vloženo 4. Červen 2011 Ty Luboo až bude sraz, tak dovez kořalku !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 5. Červen 2011 Sdílet Vloženo 5. Červen 2011 kua Marťas co si o nás pomyslí?ještě nás ani neviděl a ty už se hlásíš o kořalku.Si bude myslet,že to je fórum nějakých alkoholiků a ne superbů Pěknou neděli kamarádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luboo Vloženo 5. Červen 2011 Sdílet Vloženo 5. Červen 2011 Mam supika 2005 uz chystam fotky aby ste se mohli podivat...Nechci aby to vypadalo vlezle ale rad bych do nejakyho klubu k vam do superb klubu co pro to udelat,,dale bych se chtel zeptat jestli jsou nejake srazy jen superbu nebo je to zamereno pouze na skodahome tudiz na vsechny vozy znacky skoda...moc dekuju za odpoved.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 5. Červen 2011 Sdílet Vloženo 5. Červen 2011 Ale Viťo, proč alkoholici, myslel sem jen štamrlu na uvitanou, nic víc. To má do alkoholismu daleko ! Dneska sem byl s rodinou na malym výletě v javoříčských jeskyních, tam byl aspoň chládek..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 5. Červen 2011 Sdílet Vloženo 5. Červen 2011 .... a měl jsi Martine p l a c a t k u sebou? Jinak koukám, že tady je v poslední době opět nějak poloprázdno? Postrádám věcné příspěvky od Richarda (Riby), ale ten asi má nyní starosti, budu mu muset zavolat. David se moří s předkem svého Supa, ale bere to docela v poho! Takže pánové, všem dobrou noc a pěkné snění a ještě před usnutím hezkou stimulaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma_ra1 Vloženo 6. Červen 2011 Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 Delší dobu jsem se sem nedostal a nestačím se divit. Teď už i sražená srnka :-( Davide, nechceš sem dát nějaké foto supíka po takovém střetu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 6. Červen 2011 Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 auto vypadalo normálně,nic prasklýho,jen pravý svetlo tak o 2 cm zaražený dovnitř..... pojištovák na to koukal a měl jsem pocit ,že se diví,co po něm chci,jenže,když jsem to rozebral,světlo rozstřelený,stěna chladiče u světla rozstřelená,o ostřikovačích nemluvě,a když to spočítáš...tak ti nějaká částka vyjde...hehe tak a teď jsem v tomhle stavu a čekám na blbýho pojišťováka dneska už týden.... hov.a s nima tlouct,fakt že jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 6. Červen 2011 Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 Davide, hlavně ať se pojišťovna moc necuká. Jiank přeji pěkný večer. Lanny: Karle to víš, dny jsou dlouhé a celkem slunné... A když už jdu mířím do hodpody, zůstanu na zahrádce a sem nedojdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 6. Červen 2011 Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 cest panove. jeden obrazčok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 6. Červen 2011 Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 To Ace Ventura:no toho se právě bojím,když to sečtu ,rád bych dostal něco kolem 23 tgis aspoň,jsem u Generali,mám to pojištěný na střet se zvěří,tak snad mi to zaplatí...spoluúčast je tam asi tis kč,prostě jsem zvědavej,a i nervozní ,chci po pojištovně plnění vlastně poprvé v životě...ted končím v práci a o půl druhé vyrážím do Phy,vezu známýho na letiště,jede se rekreovat ...tak si lehnu asi až někdy kolem půl pátý ráno,to bude zase večírek hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 7. Červen 2011 Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 davide,hlavne aby te to dobre dopadlo. Venku pocasi furt blbne,kazdej den tu u nas prsi,jeste ze delame pod strechou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 7. Červen 2011 Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 zvedla se mi nálada,sehnal jsem funglový světla.........mám opravdu radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 7. Červen 2011 Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 To Penny: Ahoj Ládíku,byl jsem v noci v Pze a cestou se to taky dost solidně honilo ty bouřky,je to teď všude,ale zítra by to mělo skončit..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 7. Červen 2011 Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 Ahoj bando, musím se taky připomenout a pozdravit kamarády. Jsem na tom podobně jako Jarda a v poslední době moc nestíhám. Mám to trochu hektické. Tak se všichni opatrujte a ať se vám vše daří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 7. Červen 2011 Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 Brý večír všem, tak koukám, že skutečně všichni po té cestě domů zabloudíme do jiné hospůdky, ale hlavně, že to funguje! Tak předně Davidovi gratulace k dobrému "lovu" a hlavně, aby tu štrapáci měl už za sebou! Ríšo, to je pěkné, že jsi si taky při tom frmolu vzpomněl na kamrády, my už jsme mysleli, že Tě pohltilo něco jiného? Ale jak je vidět, tak jsi dobře opečovávanej a je o Tebe postaráno po všech stránkách, či se pletu? Tak panstvo, já budu muset taky se odkutálet, abych splnil normativ stimulace! :prc: nebo rovnou :prc: , jojo bejvávalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 kamaradi,rano me zbudil telefon.sef me volal jesli bych vypomohl kolegovi.jede do svedska kamiomem a nestih by se vratit,tak pojedem ve dvou.Vecer vyrazime z Prahy.Rad se pojedu podivat do svedska,nikdy sem tam nebyl,nu trajektem uz sem kamionem jel,tak si to zopaknu.bude to fajn vylet a jeste za to budu mit korunky,se ted hodi kdyz nedelam.opatrujte se a az se v sobotu vratim,tak vam pisnu jaka byla cesta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 To Penny:Tak cestu si užij,já tam byl vloni a je tam mooooc krásně,jen jsme jeli přes Dánsko a Mosty přes moře.....taky nádhera.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 Zdar chlapáci.Dnes je středa zástrčkovej den tak opatrně.Jinak přeji všem krásned a pohodovej den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 9. Červen 2011 Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 kamaradi,tak vam pisu z lode.Plavime se z Rostocku do Treleborgu,vezeme staropramen do svedska.Cesta zatim v pohode,lod je uzasna,delam fotodokumentaci,tak pak dam fotky.mejte se fajn,jdu se projit po lodi.cauky cau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 11. Červen 2011 Sdílet Vloženo 11. Červen 2011 (editace) Tak předně zdravím Ládíka někam tam, kde se právě nachází! Jinak vidím, že jsme včera byli všichni v jiné hospůdce, no co se dá dělat, hlavně že nám chutnalo! Bando, přeji Vám všem pěkný a pohodový víkend! Ať se daří komplet ve všem i To Riba: Ríšo, taky by jsi se měl opět připomenout, aby jsme věděli zda abstinuješ, či jsi si našel lepší hospodu? Editováno: 11. Červen 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.