MarcusV Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Připojuju se k zástupu k gratulantů, ještě jednou VŠE NEJLEPŠÍ Martine!! Ten oběd vypadá náramně, co na to náš stravovací referent?? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 vše nejlepší kamaráde k narozeninám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Připojuju se k zástupu k gratulantů, ještě jednou VŠE NEJLEPŠÍ Martine!! Ten oběd vypadá náramně, co na to poví náš stravovací referent?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Ještě jednou díky mooc za přání a gratulace, a náš stravovací referent? no ten to ještě neví, aby nebyl průser... pst.. .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 2. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 Ahojky bando, pěkný víkend Vám všem! Martin38, ten jej bude mít zcela určitě! Jinak Martine, prdelky ze starýho dědka si děláte! Ale je vidět, že Ti dcerka přála a ten domácí bramborák s řízečkem, docela jsem Ti záviděl, už se asi budu muset na to hubnutí vyprdnout! Hezky si ty oslavy užívej a pozdravuj rodinku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 2. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 Kurňa, mě po shlédnutí začala honit mlsná. Taky bych si dál říct. Jinak všechny zdravím a užívejte víkendu bando. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 3. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 cesi v roku 2030 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 3. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 A já tady příští týden nebudu, jedu na brigádu na kůrovce , chce někdo taky ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 3. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 Martínku, Martínečku, vem mě taky s sebou, moooc prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 kua jedu taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 3. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 Kurva chlapi, netahejte roští do lesa! Podívejte jak to vypadá. Ten kůrovec je všude! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 Ahojky bando, tak Vám všem přeji pěkné volno, hezky si to užívejte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 Štastlivcům, kteří jdou jako já do práce i ve svátek, přeju hezký den. A doufám že Tobě to pivo zhořkne Karle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 Venku chčije a chčije,ještě že děláme pod střechou,ale zítra už bych potřeboval,aby ten déšť šel do háje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 6. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 tha soooooooooo, zdravim. jeden stary: Po dlouhém nočním milování si on všimne fotografie dalšího muže na jejím nočním stolku při posteli a znejistí. "Je to tvůj manžel?" nervózně se zeptá. "Ne ty hloupý" ona odpoví a přitulí se nad ním. "Tvůj přítel tedy?" . "Ne, vůbec ne," ona odpoví. "Je to tvůj tatínek nebo tvůj bratr?", on vyšetřuje, a snaží se být klidný. "Ne, ne, ne!!! " ona odpoví. "Dobře, kdo to tedy do prdele je?" "To jsem já před operací." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 6. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 Hovorí dievča chlapcovi: - Ty si taký múdry, taký vynachádzavý a zábavný. Ako len veľa toho vieš, všetkému sa rozumieš, je s tebou veselo... - Áaale.... - odvetí chlapec - ja som normálny! To iba ty si taká jebnutá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 Wilo ty tvé vtipy sou dokonalý.nakouk sem sem jen při obědě a koukám,že účast už snad není ani mizerná ale žádná.Musíme se polepšit.Jinak pěknej slunečnej den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 Ahoooj, Ládo já su tady , ale už zas letim , jedem do Vyškova na bazén. Děcka se už nemůžou dočkat a je tady hic jak..... tak zatim čuuus.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 Ahoj bando, ne že bych sem nezašel, ale jsem nějak línej psát. Juknu a zase upaluju. Asi nejsem sám, kdo to takhle má a měli by jsme to napravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 Zdravím bando, zpět z výletů a v mém supíku je přidáno, jak si sám prohodit altík :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 Moja žena mi naznačovala, čo chce na nadchádzajúce výročie. Povedala: "Chcem niečo, čo prejde od 0 na 150 za 3 sekundy, Tak som jej kúpil osobnú váhu A hádka sa začala.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 Terorista se pokusil unést autobus plný japonských turistů. Policie nyní analyzuje 6000 fotografií únosce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 Známy bol svedkom situácie, keď vulgarizmus neprekážal: Bol v autobuse, kde bola jedna cca 16-ka, mala na tvári silnú vrstvu makeupu, nastúpil chlapec, tiež v jej veku a po skúmavom pohľade na jej tvár prehlásil: "Paštika patrí na chleba a ne na xicht....". Nastalo hrobové ticho. Všetci boli zvedaví ako a či vôbec dievčina odpovie alebo sa rozplače. Neubehlo ani 5 sekúnd , keď prehlasila: "A kok*t patrí do p*če a nie do autobusu......" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 tak a dobru noc paaani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 zdravím chlapáci a přeju příjemný víkend.Mi moc příjemně nezačal.I já jsem se už stal obětí čorkařů.Vzali mi ty dlouhé chromové okenní lišty.Kdybyste někdo o nějakých věděli tak mi dejte echo.Díky moc. Opatrujte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.