Únor 21, 200916 r Autor jj takže ji vem.Pojedem asi tři auta tady z Moravy.Ty,já a Mark.Ale já bych chtěl vyjet už v pátek.No ale o tom můžem ještě pokecat i na icq.Je čas JJ a v te Jihlave budeme my pokud vse vyjde takze od nas uz poejdeme 4:)
Únor 21, 200916 r Nazdárek zapnul sem počítač a pak šel uklízet sníh,proto sem sem nic nenapsal.Včera sem byl na lyžíš a tak se opět hodila vychytávka skivak.aspoň netahám rakev na střeše.Chlapy nevím co sem tu posral v nastavení nebo jak se mě to stalo,ale nejdou mě číst příspěvky na stránce za sebou.Mám tam udělanej strom adresářů a musím na každej zvlášt kliknout,aby se zobrazil.Pokud víte poraďte.jinak u nás konečně na chvilku přestalo sněžit.Už to není ani kam házet.
Únor 21, 200916 r Díkes,počítač je vždy nade mnou.Já sem rád,že to umím zapnout.Taky je u vás Lary tolika sněhu?Tady už je to pěkně otravný.A až nám to sjede ze střechy tak toho bude plnej dvorek.Budem pak házet zas na novo.Ať už je jaro.kola už mám připravený,jen je přehodit,ale na to si ještě počkám
Únor 21, 200916 r u nas nic moc. tady padalo jen v pondeli a pak nic.... jinak se tesim az bude tepleji abych mohl poridit kola a hlavne na sraz.
Únor 21, 200916 r Jinak Vás Víťa pozdravuje, ale je v práci a nemůže tady jinak by se prý zapojil do debaty :-)
Únor 21, 200916 r Tý jo, chvíli tu člověk není a takovýho čtení Ahoj Jano, vítám tě. Zdravím i Víťu a ať mu to rychle uteče. Tak dneska jsem si už sehnal lepidlo na tu lištu tak budu čekat na lepší počasí. Tady to stojí za prd, celej den sněží a teď večer to začíná namrzat. Jen nevím jestli ji mám celou sundat nebo dolepit jen ten ohnutej kousek. Co myslíte?
Únor 21, 200916 r Tý jo, chvíli tu člověk není a takovýho čtení Ahoj Jano, vítám tě. Zdravím i Víťu a ať mu to rychle uteče. Tak dneska jsem si už sehnal lepidlo na tu lištu tak budu čekat na lepší počasí. Tady to stojí za prd, celej den sněží a teď večer to začíná namrzat. Jen nevím jestli ji mám celou sundat nebo dolepit jen ten ohnutej kousek. Co myslíte? Ahojky , děkuji a Víťa taky děkuje
Únor 22, 200916 r Taky koukám jako blázen, dřív tady bylo pár příspěvků za týden a teď tu 2 dny nejsem a je tu narváno. Jinak zdravím nového člena
Únor 22, 200916 r Koukám,co je to tu za novinky,po půl roce v německu se ani nestačím divit,co se tu všechno změnilo.Všechny zdravím a snad chvilku zase doma,tak Vás tu budu otravovat svojí přítomností. Upraveno Únor 22, 200916 r od j-novis
Únor 22, 200916 r ahoj, jsem si rikal kam jses vytratil.... ani to tu nereknes Byl jsem pracovně v německu a nevzal jsem si počítač,měl jsem jenom blackberry a stoho se mi na net moc nechce,špatně to zobrazuje a moc mi to stím nejde.Příště už to neudělám a počítač sebou.
Únor 22, 200916 r Koukám,co je to tu za novinky,po půl roce v německu se ani nestačím divit,co se tu všechno změnilo.Všechny zdravím a snad chvilku zase doma,tak Vás tu budu otravovat svojí přítomností. Ahoj taky tě zdravím
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.