Leden 24, 201411 r to je v prde... ,tak asi nějak tak no, já měl kombajna v tom roce v plný palbě a on k tomu hodil jen novej předek, to šílený, pak tě někdo trefí na dveře a seš mrtvej, jelikož ten rám je totál žejo
Leden 24, 201411 r A čemu se tady všichni divíte. Když to náš stát pořád dovoluje, tak takové vraky budou na našich silnicích pořád jezdit. V případě, že je auto na odpis, tak se mají okamžitě zlikvidovat veškeré doklady co k autu náleží. Ale protože se to tak neděje a státu je to jedno, tak na legalizacích vraků a uvedení zpět do provozu budou vydělávat: pojišťováci, policisté, zaměstnanci na STK, servis, který takovou opravu provede a nakonec autobazar, který auto prodá jako nebouraný a super stav. A kdo na tom bude nejhůř? Člověk co si to auto koupí a jeho rodina, kterou v něm poveze. V našem státě nemá lidský život žádnou cenu. Jsou přednější peníze a pro ty uděláme cokoliv bez ohledu na lidské životy.
Leden 24, 201411 r Zdar chlapaci a hlavně Milana, ja už uvažoval otom jestli ses neostěhoval někam kde maš klid na rybolov. Co se s Tebou stalo, žes tu takovou dobu nebyl, ale duležité je že jsi nezapomněl. A ted škodovkaři neni čemu se divit, vždyt se podivejte do zahrad a různych servisů kolik tam maj takovych vozů a na cestach jich vidite kolik se jich dovaži. To je ten byznys a Libore souhlasim s Tebou na 100 procent.CUS.
Únor 14, 201411 r příjemný víkend Vám všem kamarádi.Dneska jsem si trošku máknul a naimpregnoval jsem si sedačky.Nekupoval jsem žádné drahé přípravky.Fláknul jsem na to krém na ruce a lehce rozetřel.Nechal jsem to vsáknout a tečka.Rychlé,levné a splní to svůj účel Opatrujte se všeci
Únor 15, 201411 r Červernou indulonu? ;-) Ne.Modrou revonu.Ale kdybych měl po ruce indulonu tak to použiju taky.
Únor 18, 201411 r Ahoj Víťo! na sedačky používáš normálně takový masti, nebo to byla nouzovka? taky bych to pak něčím potřel, většinou jsem kupoval něco dražšího, proto se ptám jestli s tímto máš dlouhodobou zkušenost a je to OK, tak je zbytečný kupovat dražší věci. Není pak sedačka mastná? a aplikuješ to normálně rukama? Jinak bando, dnes si jedu pro vzducháč a kabinovej filtr od Mannu a svíčky. Čekají mě rozvody - mám mít měněno po 180tis km a mám jen 126 tis km, ovšem auto je vyroebný přesně 7/2006 a slyšel jsem, že by se měla měnit sada nejpozději po 6ti letech. Dát na tuto radu? asi to nechám vyměnit at nepokecaj ventily s pístama. To by bylo neštěstí!
Únor 18, 201411 r asi bych to radši vyměnil, alespoň pro klid, znáš to, náhoda je blbec a pak by jsi se proklínal, že jsi to neudělal
Únor 18, 201411 r Ahoj Víťo! na sedačky používáš normálně takový masti, nebo to byla nouzovka? taky bych to pak něčím potřel, většinou jsem kupoval něco dražšího, proto se ptám jestli s tímto máš dlouhodobou zkušenost a je to OK, tak je zbytečný kupovat dražší věci. Není pak sedačka mastná? a aplikuješ to normálně rukama? Jinak bando, dnes si jedu pro vzducháč a kabinovej filtr od Mannu a svíčky. Čekají mě rozvody - mám mít měněno po 180tis km a mám jen 126 tis km, ovšem auto je vyroebný přesně 7/2006 a slyšel jsem, že by se měla měnit sada nejpozději po 6ti letech. Dát na tuto radu? asi to nechám vyměnit at nepokecaj ventily s pístama. To by bylo neštěstí! Ahoj.Nebyla to nouzovka,ale čirý úmysl.Taky jsem kupoval všelijaké balzámy a na pytel.Teď už to nedělám jinak.Dá se to nanášet samozřejmě rukou,ale já měl ubrousek nebo i hadru.Mastné to není,protože kůže v autě reaguje naprosto stejně jako ta tvoje na rukách.To znamená že to vsákne.A nemusím se starat o to abych to pořádně rozleštil a nevím co ještě.Prostě je-li tam toho víc tak to jen déle trvá než to vsákne. Takové indulony a podobné krémy jsou dle mého nejlepší.Už na vojně se použivaly indulony na kanady (kdo byl na vojně tak ví oč mluvím).Krásně to naimpregnovalo a byl klid.Tak jsem to teď aplikoval na sedačky. Co se týká tvého dotazu tak já jsem zase zastáncem verze vybodnout se na to.Nevěřím tomu,že by se musel měnit řemen po 6 letech.To auto by muselo stát někde na poli a řemen by musel ztrouchnivět což u tebe nehrozí.Pokud se u tvé motorizace mění rozvody po 180tkm tak si myslím za sebe,že je to ještě moc brzo.Ostatně nic ti nebrání sundat kryty a podívat se na stav řemenu.Už to hodně napové.Pokud bude popraskaný nebo chybět semtam zub je to jasné,ale myslím,že v tvém případě je ještě čas. Toliko asi za mě.
Únor 18, 201411 r Diky Vito, prave mi to mliko na kuzi pred zimou doslo tak kupovat novy nebudu vyzkousim tvoji metodu.
Březen 2, 201411 r Pěknou neděli všem.Tak jsem na internetu zaznamenal jeden článek o škodovce a chci se s váma o to podělit.Zajímavé kde to až půjde a jak to dopadne :-) http://auto.aktualne.centrum.cz/clanek.phtml?id=802326#utm_source=centrumHP&utm_medium=newsbox&utm_campaign=A&utm_term=position-3
Březen 2, 201411 r Tak jsem si přečetl i ten komentář. I ja mám nazor,že 130 je jen jedna a opět to bude nějaký bastl, který vyšumí jak ten nadhernej TUDOR si myslím ja. Vono, kdyby se ten tudor vyráběl tak si také myslím, že ho ma polovina z nás tedy majiteli tudoru.
Březen 2, 201411 r Kdyby se vyráběl Tudor, tak VW přijde o zisky z prodejů CC. Je to jen politika a náš stát udělal kravinu, když dovolil aby ŠKODA patřila pod koncern VW. Ten nám pak už neumožnil vyrábět auta která se nám líbí. Proč má většina automobilek v nabídce dodávkové vozy a Škodovka nemá. Protože kdyby měla, tak klesne prodej VW Transporterů. Škoda měla poslední dodávku a to byla Škoda 1203. Je mi z toho na :ble
Březen 2, 201411 r No nevím, a to jako myslíš, že kdyby fabrika zůstala ve vlastnictví státu, tak by si nějak Škoda pomohla? To už by tady dávno nebyla. A myslím, že je pořád lepší vlastnictví VW, než Renault, který o ni měl také zájem.
Březen 3, 201411 r Lidi tak nám shořela jedna chata na Pustevnách.Kdo byl na podzimním sraze tak bude vědět.Teď to ukazovali v telce.A zrovna jsme se u ni fotili....
Březen 3, 201411 r Jo já jsem hned říkala, jak jsem to viděla ráno na idnes, že jsme se u ní fotili na podzim. Máme památku... Bája
Březen 6, 201411 r Pěkná stránka na Fcb o Supech, dokonce tam někdo psal že by chtěli sraz, chtělo by jim to tam hodit odkaz.
Březen 6, 201411 r Popravdě, já jsem viděla, že jsi se tam přidal Štěpáne a tak jsem se přidala a dneska tam hodila i kluky A teď mi mamka volala, že kde jsem se dostala k cizincům, co mají Supy Hlavně se tam ptal jeden a pokud jsem dobře pochopila jeho profil tak je odněkud od Anglie Bája
Březen 6, 201411 r A to byl čech a nebo cizinec?Mám totiž kamaráda jak v Anglii tak ve Francii a psali jsme si respektivě oni mě kontaktovali jak koupili supy.Češi samozřejmě.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.