Březen 31, 200916 r Hoši, tak dneska jsem měl tu čest se projet ve VW Phaetonu 6.0 12W a řeknu vám že to je fakt masakr svezení. Mít prachy tak jdu do něj. Super velká kára a motor si jen krásně bručí a nic ho nezastaví. Jeden mínus to má a to je spotřeba 23město/17kombinovaná a cca 10,7 mimo město. Ale moc jsem se bavil.
Březen 31, 200916 r Ahoj bando, tak jak jste se meli cely den - venku krasne, jsem si to dnes se Supem hezky uzil
Březen 31, 200916 r tak brej večír!!Dnes sem využil krásného počáska a konečně sem udělal to na co sem se těšil od vánoc Konečně sem natřel nově stíbrnou barvičkou brzdiče a to nejjj nová kolečka Tomason. Zítra hodím fotečky.Dnes už sem nestíhal.Mám z toho velkou radost.Jen doufám,že mě to smažky nebo čmoudi nehodí na cihly.To bych je dolámal ,teda pokud bych je chytil.
Březen 31, 200916 r Jaky mas Tomasony - snad ne taky TN4 ? Už je mam připraveny - koupil jsem nové bezpečáky, takže tam už budou 2x na jednom kole - snad to na cihlách nenajdu
Březen 31, 200916 r makám Konec měsíce, konec fiskálu,... je toho tento tyden nejak moc, ze nemam ani cas jet obout gumy a prehodit na letni
Březen 31, 200916 r taky uz jdu spat - zas_rano Praha Dobrou - zavírám - jsem zvedavej, jestli taky nekdo udela snídani...
Duben 1, 200916 r Děkuju za pochvalu,trénovat nemusím - to se dá dnes všude objednat. Na šumavě snad bude lepší snídaně,i když nevím,jestli tam na snídani budu,ještě jsem nedostal rozpis práce na květen,ale určitě mám v plánu se tam ukázat!!! Upraveno Duben 1, 200916 r od j-novis
Duben 1, 200916 r Nazdárek, tak takovou snídani bych si nechal líbit Vypadá to dnes na krásnej jarní den, tak si ho užijte. Letím něco dělat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.