Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Při pomalejší rychlosti a plném rejdu slyším cvakání - čím to ?

Mám gumy R17 225/45

Odchází ti homokynetický kloub na poloose :p

Petiku koukam ze se ti auto nejak rozpada....nejak moc zavad nemyslis?

Tak tak, na 100% homo. kloub ;)

• Autor
Petiku koukam ze se ti auto nejak rozpada....nejak moc zavad nemyslis?

mi povídej - jsem koupil, mám ho týden a začíná se to nějak sr..át :(

• Autor
Tak tak, na 100% homo. kloub ;)

SUPER :( Na kolik vyjde oprava ?

Bral bych značkovej kloub - Spidan v sadě za 2700,- a práce

Ceny vnějších kloubů se pohybují cca od 1400,- Kč do 3600,- Kč dle výrobce a typu, v originálu asi ještě více.

Já jsem jeden už měnil naj. cca 15tis. a v poho. Dal jsem za něj 1000,- + 500,- práce. Originál jsem nekupoval, známej v servise říká, že na superbech mění tyhle klouby závodně, takže je zbytečný kupovat ty nejdražší.

• Autor
Já jsem jeden už měnil naj. cca 15tis. a v poho. Dal jsem za něj 1000,- + 500,- práce. Originál jsem nekupoval, známej v servise říká, že na superbech mění tyhle klouby závodně, takže je zbytečný kupovat ty nejdražší.

Takže dávat to do autoriz. servisu je u této záležitosti asi zbytečny...

U těch levných kloubů trpí především manžety, tak je potřeba je trošku více hlídat.

Většina mechaniků k těm levným kloubům už radši kupuje kvalitnější manžetu a je to bez problémů.

Tak jako bych si to přivolal :aggressive: tak mi homokyneťák odešel taky.

Kluci nemáte někdo přístup do ostré ETKY? Potřeboval bych zjistit číslo mého kloubu, dělají se 2 velikosti a já nevím která je ta moje :help:

VIN bych poslal přes SZ, ale potřeboval bych to rychle, protože v pondělí ráno už jdu na hever a musím to do pátku koupit

Díky

Petiku ale budes ho mit potom jako novej -_-;)

• Autor

Kéž by - snad si to vybral všechno najednou :)

Dnes jsem koupil mračítka a masku - koukal jsem moc lidí nemá masku od Milotecu, tak to je fajn - na to kolik se delá dílů na Supa...

Při pomalejší rychlosti a plném rejdu slyším cvakání - čím to ?

Mám gumy R17 225/45

Dle mých skušeností ti brzo odejde homokynetický kloub na poloose.

Muzu mit jen dotaz, prosim?

Jak se to presne projevuje, mám sice O1, byl sem na výměně tehlic a brz za 288mm, ale ted mi,jen obcas neco pri toceni kolama na miste lupn od praveho kola...

Petik než začneš měnit kloub podívej se jestli ti ráfek o něco neškrtá,já to udělal opak nejdřív namontoval novej kloub protože,to musel bejt on podle příznaku a nakonec jsem zjistil,že mi ráfek škrtá o tyč řízení,a dělá mi to z celýho auta jenom jeden hliníkáč,ostatní a plechy neškrtnou.

• Autor

Diky za typ - zkouknu to

• 1 měsíc později...

Taky mi to zaclo delat pri rejdu doleva :huh:

• Autor

Po vymene kloubu klid

• 1 měsíc později...

tak nevim ve škodovce po mě chtěj 5500 za ixkovej a 10500 za vostrej si mrsknu asi mašli, páč na tiptrona je prej jinej než na fofrklacek

To je divný, koukám do etky a obě převodovky mají vnější klouby stejný. A kupovat ho v autorizáku je blbost, je to raketa...

To je divný, koukám do etky a obě převodovky mají vnější klouby stejný. A kupovat ho v autorizáku je blbost, je to raketa...

už jsem kontaktoval zdroj, ceny jsou opravdu jiné, na autorizovanej servis lol

• 1 měsíc později...

Chlapi všichni tu píšete,že to dělá při rejdu.Mi to ale dělá od levého kola při jízdě aniž bych točil volantem.A klepe to jak při malé tak větší rychlosti.Jenže to nedělá pořád.Myslím tím že klepání třeba ustane a je klid tak 10-15 vteřin a pak to třeba zase klepe půl minuty.I to může být homokineťák?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.