Publikováno Listopad 1, 200816 r Hledal jsem to tady, ale asi to tu nikdo nepíše. Jde mi o to, jak sundat hlavici na automatu, abych mohl sundat chrom. kryt podsvícení. Mám pravděpodobně vadnou LEDku na podsvícení ,D' nesvítí. Někdy jo a někdy ne, ale na poklep se mě ještě nerosvítila. Koumal jsem to,ale nechci to počunit. Dík za radu.
Listopad 3, 200816 r Autor Tak to je teda servis , díky Paolo.007. Nemá to chybu. Mám supa už rok a zatím se zdá OK. 2004 2,5tdi. Poslední tvoření "výhřev čelního skla" jsem konečně úspěšně dodělal (už bylo na čase ), denní svícení origo a teď jen tu zapeklitou LEDku v řazení a bude klid. Jo a ještě na jaře klima, sákne na proklepaný trubce. No a pak si budu konečně vozit hýždě.
Březen 3, 201015 r Co toto ... ? Náhohou návod jak rozdelat manual by nebyl ? Edit: Neni ho potreba. Jen se to vycvakne a je to ... Upraveno Březen 3, 201015 r od PhetiQ
Květen 17, 201411 r Neví náhodou někdo, jak spravit vypadávající tlačítko na páce automatu? Ještě sice nevypadlo celé, ale už mu moc nechybí a tlačítko občas nejde zamáčknout takže nemůžu dát P a vyndat klíček. Přemýšlel jsem že bych to něčím omotal aby to bylo furt zamáčklý ale nevím jestli to nebude něčemu vadit.
Květen 17, 201411 r Tím tu pojistku vyrušíš a může dojít k špatnému zařazení. Např. z D dáš R. Mě se občas stane, když mám položenou ruku na páce a zabrzdím, že vyřadím do N. Spíš co nejdříve opravit. My to dávali do servisu a ani nevím co to stálo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.