Přejít na obsah

Ruční vysavač


tommich

Doporučené příspěvky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Vozím v autě Black&Decker ACV1205 . Malý kamínky, listí a drobky z jídla vysaje poměrně dobře. Horší je to s vlasy a chlupy ze psa co se přichytí na koberec, v těchto případadech má vysavač problém takový bordelos vysát. Vysavač jsem dostal jako dárek a jsem za něj rád, na menší bordýlek co zůstane po dětech ho používám často místo domácího vysavače. Plnohodnotná altermativa k domácímu vysavači to ale neni...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdárek všem,

taky mám B&D ACV1205 a musím říct,že na to "základní a fofr" vysátí to stačí,bere i už zmíněný kamínky a další různý marasty co si v tomhle počasí člověk natahá do auta.Není to žádnej průmyslovej profík,ale čisto udělá.Je k tomu i pár kousků příslušenství,plochej nástavec trubice,kartáč atd..Sice na benzínce máš většinou k dispozici vysavač,ale někdy to stojí za pěknou tužku-hadice špinavá,malej výkon,záloha na nástavec 100,- apod..Já to dostal taky jako dárek a radost i užitek udělal.

Tomáš

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně jak je uvedeno pokud máš jen lehce zasviněno tak to veme ale s vetším zaneřáděním ti stejnak nezbyde než zajet k benzíně či vytáhnout norm.domácí vysavač.Jsou podle mího tak na vysátí popela z popelníku malí výhon je opravdu znát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

S rucnym vysavacom fungjem uz dlhsie, v podstate som ho dostal na jeziska k novej fabke. BaDecker.

Mam s nim celkom fajn skusenost, zaklad je pravidelne vysavanie lebo ked sa to moc zadupe je to fuska a to mam gumene rohoze.

Ale je to ovela pohodlnejsie a ziaden stres na pumpe. Som dost pedant aspon co sa auta tyka a na pumpe sa mi to na jeden cyklus nikdy vycistit nepodarilo.

Ale co musim skritizovat, akonahle uz nieje prazdny a vysavas napriklad sedadla kde s nim trochu otacas zacnu po chvilke vyletovat kamienky von z vyfukovych mriezok. takze musim davat bacha.

A vyrobil som si zlepsovak: je snad nemozne vysat medzery okolo sedadiel klasickymi nasadkami, vyrobil som predlzovaci kus z plastovej flase ktory je plochy,flexibilny, dlhy asi 25 cm takze sa vsade dostane. a vyborne sadol na vysavac.

Ak to niekoho extremne zaujima, mozem popripade zavesit foto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...