tommich Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Chtěl jsem se zeptat, zda-li někdo používáte nebo máte zkušenosti s těmito ručními vysavači na úklid vašeho auta. http://www.nakupka.cz/vyrobek/vysavac-do-a...decker-acv1205/ http://www.nakupka.cz/vyrobek/vysavac-do-a...-decker-av1205/ http://www.nakupka.cz/vyrobek/vysavac-do-a...decker-pav1205/ http://www.nakupka.cz/vyrobek/vysavac-do-a...eta-3420-90000/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommich Vloženo 4. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 up Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Nemám zkušenosti s žádným z nich. Ale jsem přesvědčen, že 12V nemůže poskytnout dostatečný sací výkon na vyluxování písku a kamínků, nedej bože psích chlupů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
insomniaks1919 Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 mam Black&Decker PAV1205 je celkom dobry, saci vykon samozrejme slabsi ako velky domaci vysavac alebo niekde na pumpe ale strk a piesok vysaje co mi pri nom chyba je sirsi saci adapter. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 No celkem pěkný cenovky těch vysavačů - podle mého úplná zbytečnost, zajeď si na benzinku, dej 10Kč za vysavač a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Moje zkušenosti tady ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vit.x Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Vozím v autě Black&Decker ACV1205 . Malý kamínky, listí a drobky z jídla vysaje poměrně dobře. Horší je to s vlasy a chlupy ze psa co se přichytí na koberec, v těchto případadech má vysavač problém takový bordelos vysát. Vysavač jsem dostal jako dárek a jsem za něj rád, na menší bordýlek co zůstane po dětech ho používám často místo domácího vysavače. Plnohodnotná altermativa k domácímu vysavači to ale neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Zdárek všem, taky mám B&D ACV1205 a musím říct,že na to "základní a fofr" vysátí to stačí,bere i už zmíněný kamínky a další různý marasty co si v tomhle počasí člověk natahá do auta.Není to žádnej průmyslovej profík,ale čisto udělá.Je k tomu i pár kousků příslušenství,plochej nástavec trubice,kartáč atd..Sice na benzínce máš většinou k dispozici vysavač,ale někdy to stojí za pěknou tužku-hadice špinavá,malej výkon,záloha na nástavec 100,- apod..Já to dostal taky jako dárek a radost i užitek udělal. Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markac Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Přesně jak je uvedeno pokud máš jen lehce zasviněno tak to veme ale s vetším zaneřáděním ti stejnak nezbyde než zajet k benzíně či vytáhnout norm.domácí vysavač.Jsou podle mího tak na vysátí popela z popelníku malí výhon je opravdu znát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraki Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 S rucnym vysavacom fungjem uz dlhsie, v podstate som ho dostal na jeziska k novej fabke. BaDecker. Mam s nim celkom fajn skusenost, zaklad je pravidelne vysavanie lebo ked sa to moc zadupe je to fuska a to mam gumene rohoze. Ale je to ovela pohodlnejsie a ziaden stres na pumpe. Som dost pedant aspon co sa auta tyka a na pumpe sa mi to na jeden cyklus nikdy vycistit nepodarilo. Ale co musim skritizovat, akonahle uz nieje prazdny a vysavas napriklad sedadla kde s nim trochu otacas zacnu po chvilke vyletovat kamienky von z vyfukovych mriezok. takze musim davat bacha. A vyrobil som si zlepsovak: je snad nemozne vysat medzery okolo sedadiel klasickymi nasadkami, vyrobil som predlzovaci kus z plastovej flase ktory je plochy,flexibilny, dlhy asi 25 cm takze sa vsade dostane. a vyborne sadol na vysavac. Ak to niekoho extremne zaujima, mozem popripade zavesit foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.