Přejít na obsah

LPG BRC Felicie 1.3

Letka

Doporučené příspěvky

Mám Felicii 1.3 jednobodové vstřikování rok výroby 1996 a jezdím na systém BRC mono. Již dva roky mám problémy, když je motor studený po nastartování se přepne na plyn a po ujetí zhruba 100 metrů motor zhasne a nelze jej nastarovat až po delší době, ale není to pravidelné. Dále když je motor zahřátý nelze jej nastartovat až po delší době, když je studený. Měl jsem to v několika servusech, ale nevědí si s tím rady. :worthy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ad 1) jak je na tom reduktor, když to chcípne? Není náhodou studený, pokud ano tak to může dělat vodní pumpa-špatné vyhřívání reduktoru.

Ad 2) teplý/vřelý/ motor musíš startovat tak, že se lehce sešlápne plyn, protože při dojetí je sací potrubí i motor plný plynu a je tam bohatá směs, takže vyzkoušet se sešláplým plynem, tak 3-5 cm....

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Karle děkuji za radu, při sešlápnutí plynového pedálu to v celku funguje, když je zahřátý motor. Při studeném motoru to zatím přestalo dělat. Ještě jednou děkuji, je vidět že jsi profík, montéři v servisech neumějí nic než pouze montáže a výměny agregátů. :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...