Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Skvělá práce, Kamile. Až se vrátíš z dovolené, hlásím se k odběru. Jen nevím, zda upřednostnin CAN či 3 dr. verzi. Přecijen parkovák na maxidotu by se mi líbil, ale CAN prý umí více a lépe se zapojuje. Psal jsem ti mail, tak se dohodnem na detailech.

Honza

Vloženo

zdravim vsetkych pouzivatelov D-dotu

mohol by mi niekto poradit s mojim problemom? a to ze mi nejdu diagnostikovat jednotky na ktore je D-dot napojeny aj ked dam diagnosticky rezim aj ked ho uplne odpojim z konektoru a pripadne aj na par minut odpojim bateriu

inak d-dot z inkriminovanych jednotiek ziskava udaje normalne

jedna sa o rj motoru, budiky a park asistent

vedel by mi niekto k tomu nieco poradit ako postupovat? alebo co treba s tym spravit?

dakujem

• o 2 týdny později...
Vloženo

Ahoj, bylo by mozne doimplementovat volbu v menu odpoj se od klinky a tak aby to prezilo i vypnuti klicku? Rad bych autak nekdy hodil servicemanum a deaktivoval jim ddota at s tim muzou bez problemu pracovat

Vloženo

zdravim vsetkych pouzivatelov D-dotu

mohol by mi niekto poradit s mojim problemom? a to ze mi nejdu diagnostikovat jednotky na ktore je D-dot napojeny aj ked dam diagnosticky rezim aj ked ho uplne odpojim z konektoru a pripadne aj na par minut odpojim bateriu

inak d-dot z inkriminovanych jednotiek ziskava udaje normalne

jedna sa o rj motoru, budiky a park asistent

vedel by mi niekto k tomu nieco poradit ako postupovat? alebo co treba s tym spravit?

dakujem

Mam D-Dota ve Fabii a tenhle problem nemam, kdyz delam diagnostiku tak ani ddot rucne neprepinam do rezimu "diagnostika", prepne se automaticky a diagnostika VAGem probiha bez problemu...

Spis bych to tipoval na nejaky problem v aute protoze kdyz DDot odpojis tak to musi na stopro fungovat. Nedavno jsem se dostal k jedne octavii kde taky nesla delat diagnostika vubec niceho a ve finale to byl problem v komfortce(studenak na konektoru). po oprave vse slapalo jak ma

Vloženo

tak co nikomu sa nic podobne nestalo ?

som z toho na nervy nejde mi totiz jedno cidlo a nemam ako zistit ktore to je :(

O tom mluvim musis D-DOTa na chvili vypnout - dolu podrz listovaci tlacitko, zvol autopocitac a hned se pripoj diagnostikou - jinak tam vlitne D-DOT.

Vloženo

Tak včera jsem si konečně namontoval D-Dot koupený někdy na začátku roku... instalace je sranda, jen najít čas a dokopat se k tomu. Je to moc dobrá a užitečná věc...!

Kamarádovi onehda ukradli oktávku... asi se krade i tak že se přes diag zásuvku vypne imobilizér... je asi víc řešení jak tomu zkusit zabránit.. ale mě tak napadlo... co naučit D-DOT aby třeba úplně blokoval komunikaci která toto umožňuje? že by prostě hlídal přístup k jedmotkám po K-line a toto by bylo možné povolit je třeba po zadání zvoleného PINu?.... zloděj by si s tím nevěděl rady a asi by šel raději jinam.. možná by to pár aut zachránilo... (pokud si nepřinesou jinou ŘJ a budíky..)

Vloženo

tezko se neco takovyho bude blokovat, si treba udelej vypinac na vodice k diag. zasuvce

staci kdyz si prinese jen RJ motoru, budiky uz netreba menit, kdyz bude vyply immo v motorovce

doufam, ze moje auto si nevyberou :)

Vloženo (editace)

Pro Tomase Truhlare: Autor D-DOTu zde ze skodahome nema nic spolecneho s produktem v odkazu, to jen na ocisteni autora D-DOTu a pripadneho neopravneneho lyncovani v domeni, ze by neco mohl prodavat za nekolikanasobek nez zde pratelum na skodahome. Produkt v Tvem postu je seriove vyrabeny artikl, a nepochazi a ani jeho napad a vyroba zde z CR a kupodivu ani z Ciny :) ... Jsou to odlisna zarizeni, ktera si ani nejsou podobna (podle toho co jsem videl zde na foru na foto), to jen kdyby nahodou nekdo dostal napad s kopirovanim. Jen na okraj, od dodavatele jsme toto zarizeni brali jiz drive nez dolezelk ho zacal "vyrabet", akorat pojmenovani bylo jine nez jiz proflakle D-DOT, J-DOT atp. Pro pripadne zajemce jsou "slevy" samozrejmosti.

Pro Majkl.s: Prosim posli mi po SZ presne oznaceni fotek, ktere chces stahnout ze stranek, jelikoz jsi jejich autor a mas na to plne pravo. A timto se Ti omlouvam, promin :(.

Editováno: , autor: ghostrider
Vloženo

Ghostrider: O ty fotky me vubec nejde, jen mi pripada trosku blby ze jsou u E-MFA pouzity fotky z jineho zarizeni. Pripada mi to nefer jak vuci zakaznikum kteri si vybiraji E-MFA tak i k tvurci D-Dotu

Vloženo

Majkl.S: Tvoje fotky smazany, zadne jine jiz tam nejsou. Co se tyce fotek primo produktu u E-MFA var. I i II jde o opatreni, kde se stava bezne napr. produkty blueLOGIC (kterych jsme vyhradni dovozci) tak nam firma STUALARM ukradla fotky a co se behem par dni nestalo? Vsichni co berou od STUALARMU maj nase fotky u produktu lec se jedna o jinou vyrobu, jinou znacku a jiny zarizeni (fotky produktu E-MFA jsou ilustracni a je to osetreno i v obchodnich podminkach). A take samozrejme jde o lidi co radi kopirujou urcite veci, jako jsou elektrosoucasti, krasne si to prohlidnou na fotkach, odhadem zjisti co a jak funguje popripade si to objednaji, za 14 dni prijde zpet a ejhle, on si to nekdo vyrobi doma na koleni a ma z toho prima byznys. My mame vuci "tvurci" D-DOTu cisty stit, nevim co by bylo z nasi strany k nemu nefer. Samotne produkty neprodavame pod nazvem "D-DOT" a i kdyby jsme tak cinili tak mame v tomto volnou ruku jelikoz na "D-DOT" a jine pojmenovani se nevztahuje zadny copyright ani autorske pravo ...

Vloženo

Ahoj mám pár dotazů.

Pár příspěvků výše píšete, že už si D-dot povídá i jednotkou klimatizace pro fabie.

Rád bych si tedy upgradeoval můj D-Dot na verzi 1.49, ale nejsem si jistý postupem.

Původním d-dot configem 1.3 si mám stáhnout konfuguraci, která je teď v autě (záloha), pak spustit nový d-dot config a dát aktualizovat? Který enc soubor mám použít?

Mám FI 1.4 TDI PD s rádiem symphony.

D-dot taky komunikuje s parkovacím asistentem (je to mimochodem taky v názvu tohoto vlákna :D ), dokáže však komunikovat i s parkovacím asistentem z FabieII, která komunikuje po CANu a ne po K-line?

Sehnat original parkovací senzory na FI/OI je totiž téměř nemožné...

Tyto FII parkováky dokážou zas pro změnu zobrazovat vzdálenost na rádiu, tak by to na maxidotu mělo taky jít, ne?

Předem díky za odpovědi

• o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

post-18821-1226814154_thumb.jpgpost-18821-1226814166_thumb.jpgpost-18821-1226814181_thumb.jpgpost-18821-1226814205_thumb.jpg

Interface jsou hotovy pro vsechny motorizace mimo PD (u PD se zatim neda pripojit k RJ motoru)

- pripoji se k jakekolik RJ - napr motoru, budiku, ABS , komfortu , atd.

- vsechny hodnoty jsou uzivatelsky nastavitelne pre menu

- maximalne zobrazuje 9 hodnot

- nastavitelny pozdrav pri zapnuti zapalovani

- ovladani pres packu palubniho pocitace

- zobrazeni vzdalenosti pri parkovani - pro orginalni parkovaci asistent

- podpora pro pripojeni 3 externich cidel ( na specialni objednavku)

- umi pracovat s komfort CANem (specialni objednavka) , casem rozsireni na vozidla bez 3 dratu pro zobrazovani na Maxidotu

- podpora PD po update software, cca zacatkem pristiho roku

velikost interface je 74x56x20mm

post-18821-1226815216_thumb.jpg

uzivatelsky a instalacni manual:

D_dot.pdf

Cena: 2000 Kc

postovne zdarma pri platbe predem

jinak 100 Kc.

objednavky: dolezelk@kochind.com

Ahoj

Chci se zeptak je li možné aplikovat D-DOT do galaxy 2004 s maxidotem

Dostupnost a cena??

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...