majkl.s Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 Super, rád můžu opět otestovat další verze...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 Skvělá práce, Kamile. Až se vrátíš z dovolené, hlásím se k odběru. Jen nevím, zda upřednostnin CAN či 3 dr. verzi. Přecijen parkovák na maxidotu by se mi líbil, ale CAN prý umí více a lépe se zapojuje. Psal jsem ti mail, tak se dohodnem na detailech. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomino55555 Vloženo 30. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 zdravim vsetkych pouzivatelov D-dotu mohol by mi niekto poradit s mojim problemom? a to ze mi nejdu diagnostikovat jednotky na ktore je D-dot napojeny aj ked dam diagnosticky rezim aj ked ho uplne odpojim z konektoru a pripadne aj na par minut odpojim bateriu inak d-dot z inkriminovanych jednotiek ziskava udaje normalne jedna sa o rj motoru, budiky a park asistent vedel by mi niekto k tomu nieco poradit ako postupovat? alebo co treba s tym spravit? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 Ahoj, bylo by mozne doimplementovat volbu v menu odpoj se od klinky a tak aby to prezilo i vypnuti klicku? Rad bych autak nekdy hodil servicemanum a deaktivoval jim ddota at s tim muzou bez problemu pracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomino55555 Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 tak co nikomu sa nic podobne nestalo ? som z toho na nervy nejde mi totiz jedno cidlo a nemam ako zistit ktore to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 zdravim vsetkych pouzivatelov D-dotu mohol by mi niekto poradit s mojim problemom? a to ze mi nejdu diagnostikovat jednotky na ktore je D-dot napojeny aj ked dam diagnosticky rezim aj ked ho uplne odpojim z konektoru a pripadne aj na par minut odpojim bateriu inak d-dot z inkriminovanych jednotiek ziskava udaje normalne jedna sa o rj motoru, budiky a park asistent vedel by mi niekto k tomu nieco poradit ako postupovat? alebo co treba s tym spravit? dakujem Mam D-Dota ve Fabii a tenhle problem nemam, kdyz delam diagnostiku tak ani ddot rucne neprepinam do rezimu "diagnostika", prepne se automaticky a diagnostika VAGem probiha bez problemu... Spis bych to tipoval na nejaky problem v aute protoze kdyz DDot odpojis tak to musi na stopro fungovat. Nedavno jsem se dostal k jedne octavii kde taky nesla delat diagnostika vubec niceho a ve finale to byl problem v komfortce(studenak na konektoru). po oprave vse slapalo jak ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 tak co nikomu sa nic podobne nestalo ? som z toho na nervy nejde mi totiz jedno cidlo a nemam ako zistit ktore to je O tom mluvim musis D-DOTa na chvili vypnout - dolu podrz listovaci tlacitko, zvol autopocitac a hned se pripoj diagnostikou - jinak tam vlitne D-DOT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Truhlář Vloženo 12. Září 2010 Sdílet Vloženo 12. Září 2010 zdravím, jak se Vám daří kontaktovat autora D-DOTu.....? ...mně ne....není důvodem "nevýhodnost" prodeje zde "přátelům" přes fórum, když jinde prodá za několikanásobek? http://www.car-multimedia.cz/e-mfa-rozhrani-d-dot/61-e-mfa-varianta-ii-d-dot.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 12. Září 2010 Sdílet Vloženo 12. Září 2010 To zarizeni uvedene v odkazu neni zde zminovany D-Dot a navic tam maji fotky ktere stahli tady z diskuze o D-Dotu, ty tri posledni fotky jsem fotil ve svem aute... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vici Vloženo 12. Září 2010 Sdílet Vloženo 12. Září 2010 Tak včera jsem si konečně namontoval D-Dot koupený někdy na začátku roku... instalace je sranda, jen najít čas a dokopat se k tomu. Je to moc dobrá a užitečná věc...! Kamarádovi onehda ukradli oktávku... asi se krade i tak že se přes diag zásuvku vypne imobilizér... je asi víc řešení jak tomu zkusit zabránit.. ale mě tak napadlo... co naučit D-DOT aby třeba úplně blokoval komunikaci která toto umožňuje? že by prostě hlídal přístup k jedmotkám po K-line a toto by bylo možné povolit je třeba po zadání zvoleného PINu?.... zloděj by si s tím nevěděl rady a asi by šel raději jinam.. možná by to pár aut zachránilo... (pokud si nepřinesou jinou ŘJ a budíky..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 12. Září 2010 Sdílet Vloženo 12. Září 2010 tezko se neco takovyho bude blokovat, si treba udelej vypinac na vodice k diag. zasuvce staci kdyz si prinese jen RJ motoru, budiky uz netreba menit, kdyz bude vyply immo v motorovce doufam, ze moje auto si nevyberou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghostrider Vloženo 12. Září 2010 Sdílet Vloženo 12. Září 2010 (editace) Pro Tomase Truhlare: Autor D-DOTu zde ze skodahome nema nic spolecneho s produktem v odkazu, to jen na ocisteni autora D-DOTu a pripadneho neopravneneho lyncovani v domeni, ze by neco mohl prodavat za nekolikanasobek nez zde pratelum na skodahome. Produkt v Tvem postu je seriove vyrabeny artikl, a nepochazi a ani jeho napad a vyroba zde z CR a kupodivu ani z Ciny ... Jsou to odlisna zarizeni, ktera si ani nejsou podobna (podle toho co jsem videl zde na foru na foto), to jen kdyby nahodou nekdo dostal napad s kopirovanim. Jen na okraj, od dodavatele jsme toto zarizeni brali jiz drive nez dolezelk ho zacal "vyrabet", akorat pojmenovani bylo jine nez jiz proflakle D-DOT, J-DOT atp. Pro pripadne zajemce jsou "slevy" samozrejmosti. Pro Majkl.s: Prosim posli mi po SZ presne oznaceni fotek, ktere chces stahnout ze stranek, jelikoz jsi jejich autor a mas na to plne pravo. A timto se Ti omlouvam, promin . Editováno: 12. Září 2010, autor: ghostrider Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 13. Září 2010 Sdílet Vloženo 13. Září 2010 Ghostrider: O ty fotky me vubec nejde, jen mi pripada trosku blby ze jsou u E-MFA pouzity fotky z jineho zarizeni. Pripada mi to nefer jak vuci zakaznikum kteri si vybiraji E-MFA tak i k tvurci D-Dotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghostrider Vloženo 13. Září 2010 Sdílet Vloženo 13. Září 2010 Majkl.S: Tvoje fotky smazany, zadne jine jiz tam nejsou. Co se tyce fotek primo produktu u E-MFA var. I i II jde o opatreni, kde se stava bezne napr. produkty blueLOGIC (kterych jsme vyhradni dovozci) tak nam firma STUALARM ukradla fotky a co se behem par dni nestalo? Vsichni co berou od STUALARMU maj nase fotky u produktu lec se jedna o jinou vyrobu, jinou znacku a jiny zarizeni (fotky produktu E-MFA jsou ilustracni a je to osetreno i v obchodnich podminkach). A take samozrejme jde o lidi co radi kopirujou urcite veci, jako jsou elektrosoucasti, krasne si to prohlidnou na fotkach, odhadem zjisti co a jak funguje popripade si to objednaji, za 14 dni prijde zpet a ejhle, on si to nekdo vyrobi doma na koleni a ma z toho prima byznys. My mame vuci "tvurci" D-DOTu cisty stit, nevim co by bylo z nasi strany k nemu nefer. Samotne produkty neprodavame pod nazvem "D-DOT" a i kdyby jsme tak cinili tak mame v tomto volnou ruku jelikoz na "D-DOT" a jine pojmenovani se nevztahuje zadny copyright ani autorske pravo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 Ahoj mám pár dotazů. Pár příspěvků výše píšete, že už si D-dot povídá i jednotkou klimatizace pro fabie. Rád bych si tedy upgradeoval můj D-Dot na verzi 1.49, ale nejsem si jistý postupem. Původním d-dot configem 1.3 si mám stáhnout konfuguraci, která je teď v autě (záloha), pak spustit nový d-dot config a dát aktualizovat? Který enc soubor mám použít? Mám FI 1.4 TDI PD s rádiem symphony. D-dot taky komunikuje s parkovacím asistentem (je to mimochodem taky v názvu tohoto vlákna ), dokáže však komunikovat i s parkovacím asistentem z FabieII, která komunikuje po CANu a ne po K-line? Sehnat original parkovací senzory na FI/OI je totiž téměř nemožné... Tyto FII parkováky dokážou zas pro změnu zobrazovat vzdálenost na rádiu, tak by to na maxidotu mělo taky jít, ne? Předem díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 Daju sa este ocakvat nejake D-Doty napredaj? Mal by som velky zaujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JozefJ Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 ked dokáže D-Dot vyčítať hodnoty z ECU po 3dr. tak by to mohol poslať do budíkov po cane ??? vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 D-Dot cte hodnoty po K-line, coz je diagnosticka linka. Do budiku je posila bud po 3dratu nebo po Canu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JozefJ Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 keby niekto dokázal naprogramovať D-Dot tak aby canové budíky fungovali v necanovom aute??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSsoft Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 zdravím nevíte jak se spojit s Uživatellem dolezelk mněl bych zájem o ddot od něj..díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supsak Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 Asi nijak, ani mi neodpoveda, jak keby zmizol po zem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSsoft Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 a je tu někdo kdo má něco společného s ddotem?rád bych si ho sehnal do auta.,,.tak moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rr1 Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 Interface jsou hotovy pro vsechny motorizace mimo PD (u PD se zatim neda pripojit k RJ motoru) - pripoji se k jakekolik RJ - napr motoru, budiku, ABS , komfortu , atd. - vsechny hodnoty jsou uzivatelsky nastavitelne pre menu - maximalne zobrazuje 9 hodnot - nastavitelny pozdrav pri zapnuti zapalovani - ovladani pres packu palubniho pocitace - zobrazeni vzdalenosti pri parkovani - pro orginalni parkovaci asistent - podpora pro pripojeni 3 externich cidel ( na specialni objednavku) - umi pracovat s komfort CANem (specialni objednavka) , casem rozsireni na vozidla bez 3 dratu pro zobrazovani na Maxidotu - podpora PD po update software, cca zacatkem pristiho roku velikost interface je 74x56x20mm uzivatelsky a instalacni manual: D_dot.pdf Cena: 2000 Kc postovne zdarma pri platbe predem jinak 100 Kc. objednavky: dolezelk@kochind.com Ahoj Chci se zeptak je li možné aplikovat D-DOT do galaxy 2004 s maxidotem Dostupnost a cena?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghostrider Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 http://www.car-multimedia.cz/maxi-dot-control-obd/615-maxi-dot-control-obd.html V pripade zajmu se obratte na kontakty v eshopu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donutz Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 tak ten snake mě dostal škoda jen že není v češtině a nemá další funkce jako ty parkovací senzory atd. něco co by umělo všechno by bylo super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.