frantisek1979 Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 tak se taky pridam se svoji zkusenosti. mam BMM, r.v. 07, o DPF nevim. videl jsem ho v motorovym prostoru, to jo, ale jinak vubec nic. ani dle spotreby.nepoznam to. pri chipu mi byla nabidnuta moznost dpf Off, ale pockam az se (jestli se) pokazi a pak pujde ven. do ty doby ho tam necham.preci jen...vykon a tak, jsou fajn a bez dpf jdou nahoru, ale emise jsou s nim nizsi...takze nejakej ucel tu pro lidstvo plni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relic Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 (editace) zdravim... od kedy sa montuje DPF a aka je udrzba zivotnost do octavok nikde to nemozem najst. dakujem Editováno: 1. Duben 2011, autor: Relic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirko66 Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 tusim minimalne od r.2007, ale stale boli aj s aj bez... 2.0TDI MR08 uz bol aj s aj bez DPF podla vybavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 zdravim... od kedy sa montuje DPF a aka je udrzba zivotnost do octavok nikde to nemozem najst. dakujem DPF trpí hlavne pri krátkych trasách (napr.TAXI) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relic Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 tusim minimalne od r.2007, ale stale boli aj s aj bez... 2.0TDI MR08 uz bol aj s aj bez DPF podla vybavy takze 2006 nehozii tak je dobree Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirko66 Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 2.0 TDI DPF vRS (125kW) mal DPF uz v r.2006, aspon podla tohoto zdroja: http://en.wikipedia.org/wiki/%C5%A0koda_Octavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ddd Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 (editace) Využiju vlákna, nevíte někdo, jak poznat (řeč je stále o OII combi 4x4 1,9TDI, r.v. 2008), zda-li má filtr pevných částic? Někde jsem četl, že pokud datový štítek obsahuje kód 7GG, tak ho má, jinak ne, ale nevím, zda-li to neplatí jen u aut s automat. převodovkou. Dále, že v případě exitence filtru by neměla být černá koncovka výfuku. Děkuji. Editováno: 12. Duben 2011, autor: ddd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 nejjistější je to podle dat. štítku - platí pro všechny auta...takže jestli tam nemáš 7GG tak si štastnej člověk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ddd Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 nejjistější je to podle dat. štítku - platí pro všechny auta...takže jestli tam nemáš 7GG tak si štastnej člověk Je to tak, dle dokumentace je to kromě 7GG ještě 7MB, 7MG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abit Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 Ten dat. stitek najdu kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 abit ten stitok najdes v servisnej knizke ak ju vlastnis ak nie tak druhý je v kufri auta pod kobercekom pri rezerve... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abit Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 Diky, uz jsem ho pod tim kobereckem objevil. Jeste dotaz - vyznam tech kodu se da nekde najit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 abit posielam ti link dekoder vybavy napises tam kody a rozlusti ti to http://igorweb.org/equidec/Default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abit Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 Diky. Tak uz jsem to rozlustil. Ty cisla na tom stitku (nad temi kody) se daji taky rozlustit ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vapenna Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 prosím ,poradí mi někdo od jakého roku se dával do O II 1,9 tdi 77kw DPF?a je tento filtr i v O I od nějakého roku?děkuji Jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.fojtek Vloženo 1. Září 2012 Sdílet Vloženo 1. Září 2012 Filtr je v octavii od roku 2007 poznas to ze mas na stitku v servisni knizce 7GG pokud tam neni toto oznaceni tak ho tam nemas ja mam octavii 2007 a filtr tam neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 u O2 ho najdes v motorech BLS a u O1 bude jedine dodelavanej, treba auta z DE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Kropáč Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Ahoj, musím nějak vyřešit ucpaný dpf, v servisu mi nabídli nový, ten kupovat nechci. Do odstranění taky nejdu, našel jsem, že se dělá i čištění, máte někdo zkušenosti? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Něco informací o DPFDPF.pdf 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lajdaczek Vloženo 25. Červen 2014 Sdílet Vloženo 25. Červen 2014 Ahoj, musím nějak vyřešit ucpaný dpf, v servisu mi nabídli nový, ten kupovat nechci. Do odstranění taky nejdu, našel jsem, že se dělá i čištění, máte někdo zkušenosti? Díky A vyřešils? Mě to teď taky čeká. Prej se to nechá propláchnout nějakou srajdou. Tak to asi prubnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 25. Červen 2014 Sdílet Vloženo 25. Červen 2014 Ja mam akurat Polo 1.4TDI na cisteni DPF a vybrat ho von je docela sranda . Vybratie filtra je robota pre dvoch na cely den. Na octavke (OII RS TDI) je to zevraj 4 krat jednoduchsie. Potom sa filter namoci do nejakeho roztoku na min.12 hodin a nakoniec sa preplachuje silnym prudom vody (wapkou), aby vsetok maglajz vyplavilo von. Potom sa to zlozi, vynuti sa SW regeneracia DPF a moze sa clovek modlit, ze to pomohlo a cistenie bolo ucinne, lebo nie vzdy je to 100%-ne...zalezi od znecistenia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 25. Červen 2014 Sdílet Vloženo 25. Červen 2014 jedna z moznosti-http://www.aci.cz/v-d1350-proplachovaci-sada-dpf-proplachovaci-kapalina-cistici-kapalina-tlakova-pistole-_d145898.html nebo-http://www.oleje-aditiva.cz/liqui-moly-sada-pro-line-cistic-filtru-pevnych-castic-dpf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 25. Červen 2014 Sdílet Vloženo 25. Červen 2014 nebo-http://www.autokelly.cz/Catalog.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 25. Červen 2014 Sdílet Vloženo 25. Červen 2014 Ja mam akurat Polo 1.4TDI na cisteni DPF a vybrat ho von je docela sranda . Vybratie filtra je robota pre dvoch na cely den. Na octavke (OII RS TDI) je to zevraj 4 krat jednoduchsie. Potom sa filter namoci do nejakeho roztoku na min.12 hodin a nakoniec sa preplachuje silnym prudom vody (wapkou), aby vsetok maglajz vyplavilo von. Potom sa to zlozi, vynuti sa SW regeneracia DPF a moze sa clovek modlit, ze to pomohlo a cistenie bolo ucinne, lebo nie vzdy je to 100%-ne...zalezi od znecistenia. Návod na popravu filtru. Není ucpaný, ale rozhodně už není funkční . Ověřeno měřením na analyzeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 25. Červen 2014 Sdílet Vloženo 25. Červen 2014 (editace) Zevraj taky je postup, ale iny hovoria, ze ta voda tam ostane a nevyplavi sa. Preto to tusim robia nejak v peciach, alebo tak, to uz presne neviem Cize hovoris, ze ziadne cistenie uz nepomoze, istejsia je vymena? Editováno: 25. Červen 2014, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.