Únor 17, 201114 r tak se taky pridam se svoji zkusenosti. mam BMM, r.v. 07, o DPF nevim. videl jsem ho v motorovym prostoru, to jo, ale jinak vubec nic. ani dle spotreby.nepoznam to. pri chipu mi byla nabidnuta moznost dpf Off, ale pockam az se (jestli se) pokazi a pak pujde ven. do ty doby ho tam necham.preci jen...vykon a tak, jsou fajn a bez dpf jdou nahoru, ale emise jsou s nim nizsi...takze nejakej ucel tu pro lidstvo plni.
Duben 1, 201114 r zdravim... od kedy sa montuje DPF a aka je udrzba zivotnost do octavok nikde to nemozem najst. dakujem Upraveno Duben 1, 201114 r od Relic
Duben 1, 201114 r tusim minimalne od r.2007, ale stale boli aj s aj bez... 2.0TDI MR08 uz bol aj s aj bez DPF podla vybavy
Duben 1, 201114 r zdravim... od kedy sa montuje DPF a aka je udrzba zivotnost do octavok nikde to nemozem najst. dakujem DPF trpí hlavne pri krátkych trasách (napr.TAXI)
Duben 1, 201114 r tusim minimalne od r.2007, ale stale boli aj s aj bez... 2.0TDI MR08 uz bol aj s aj bez DPF podla vybavy takze 2006 nehozii tak je dobree
Duben 1, 201114 r 2.0 TDI DPF vRS (125kW) mal DPF uz v r.2006, aspon podla tohoto zdroja: http://en.wikipedia.org/wiki/%C5%A0koda_Octavia
Duben 12, 201114 r Využiju vlákna, nevíte někdo, jak poznat (řeč je stále o OII combi 4x4 1,9TDI, r.v. 2008), zda-li má filtr pevných částic? Někde jsem četl, že pokud datový štítek obsahuje kód 7GG, tak ho má, jinak ne, ale nevím, zda-li to neplatí jen u aut s automat. převodovkou. Dále, že v případě exitence filtru by neměla být černá koncovka výfuku. Děkuji. Upraveno Duben 12, 201114 r od ddd
Duben 12, 201114 r nejjistější je to podle dat. štítku - platí pro všechny auta...takže jestli tam nemáš 7GG tak si štastnej člověk
Duben 13, 201114 r nejjistější je to podle dat. štítku - platí pro všechny auta...takže jestli tam nemáš 7GG tak si štastnej člověk Je to tak, dle dokumentace je to kromě 7GG ještě 7MB, 7MG.
Duben 13, 201114 r abit ten stitok najdes v servisnej knizke ak ju vlastnis ak nie tak druhý je v kufri auta pod kobercekom pri rezerve...
Duben 13, 201114 r Diky, uz jsem ho pod tim kobereckem objevil. Jeste dotaz - vyznam tech kodu se da nekde najit??
Duben 13, 201114 r abit posielam ti link dekoder vybavy napises tam kody a rozlusti ti to http://igorweb.org/equidec/Default.aspx
Duben 13, 201114 r Diky. Tak uz jsem to rozlustil. Ty cisla na tom stitku (nad temi kody) se daji taky rozlustit ??
Březen 22, 201213 r prosím ,poradí mi někdo od jakého roku se dával do O II 1,9 tdi 77kw DPF?a je tento filtr i v O I od nějakého roku?děkuji Jarda
Září 1, 201213 r Filtr je v octavii od roku 2007 poznas to ze mas na stitku v servisni knizce 7GG pokud tam neni toto oznaceni tak ho tam nemas ja mam octavii 2007 a filtr tam neni
Únor 21, 201411 r Ahoj, musím nějak vyřešit ucpaný dpf, v servisu mi nabídli nový, ten kupovat nechci. Do odstranění taky nejdu, našel jsem, že se dělá i čištění, máte někdo zkušenosti? Díky
Červen 25, 201411 r Ahoj, musím nějak vyřešit ucpaný dpf, v servisu mi nabídli nový, ten kupovat nechci. Do odstranění taky nejdu, našel jsem, že se dělá i čištění, máte někdo zkušenosti? Díky A vyřešils? Mě to teď taky čeká. Prej se to nechá propláchnout nějakou srajdou. Tak to asi prubnu
Červen 25, 201411 r Ja mam akurat Polo 1.4TDI na cisteni DPF a vybrat ho von je docela sranda . Vybratie filtra je robota pre dvoch na cely den. Na octavke (OII RS TDI) je to zevraj 4 krat jednoduchsie. Potom sa filter namoci do nejakeho roztoku na min.12 hodin a nakoniec sa preplachuje silnym prudom vody (wapkou), aby vsetok maglajz vyplavilo von. Potom sa to zlozi, vynuti sa SW regeneracia DPF a moze sa clovek modlit, ze to pomohlo a cistenie bolo ucinne, lebo nie vzdy je to 100%-ne...zalezi od znecistenia.
Červen 25, 201411 r jedna z moznosti-http://www.aci.cz/v-d1350-proplachovaci-sada-dpf-proplachovaci-kapalina-cistici-kapalina-tlakova-pistole-_d145898.html nebo-http://www.oleje-aditiva.cz/liqui-moly-sada-pro-line-cistic-filtru-pevnych-castic-dpf
Červen 25, 201411 r Ja mam akurat Polo 1.4TDI na cisteni DPF a vybrat ho von je docela sranda . Vybratie filtra je robota pre dvoch na cely den. Na octavke (OII RS TDI) je to zevraj 4 krat jednoduchsie. Potom sa filter namoci do nejakeho roztoku na min.12 hodin a nakoniec sa preplachuje silnym prudom vody (wapkou), aby vsetok maglajz vyplavilo von. Potom sa to zlozi, vynuti sa SW regeneracia DPF a moze sa clovek modlit, ze to pomohlo a cistenie bolo ucinne, lebo nie vzdy je to 100%-ne...zalezi od znecistenia. Návod na popravu filtru. Není ucpaný, ale rozhodně už není funkční . Ověřeno měřením na analyzeru.
Červen 25, 201411 r Zevraj taky je postup, ale iny hovoria, ze ta voda tam ostane a nevyplavi sa. Preto to tusim robia nejak v peciach, alebo tak, to uz presne neviem Cize hovoris, ze ziadne cistenie uz nepomoze, istejsia je vymena? Upraveno Červen 25, 201411 r od Kyselinka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.