Publikováno Listopad 25, 200816 r Zdravim, bratranek ma OI 1,9 TDi, rv2000, predface a sviti mu imobilizer - auto nejde zniceho nic nastartovat. Já měl ten samej problém, měnil jsem drátky z palubky k ctecce RFID imobilizeru. Problem je, ze je v Brne kde pracuje, auto ma v podzemni garazi a nenastartuje. Nechce se mu to odtahovat do servisu. Nenasel by se nekdo kdo by mu nato koukl? Já to mám 200km:( Díky moc... tel: 608535014 vojtech.vanicek@unet.cz nebo SZ
Listopad 25, 200816 r Ahoj pane, u techto modelů to bylo bud cívkou imo nebo kablíkem......at vyzkouší dát klíč obráceně .(jednou jsem to řešil a pomohlo to na dojetí)....aby aspon někam odjel..... a nebo jsou vadné budíky zrozna to samé jsem ted opravoval..... Upraveno Listopad 25, 200816 r od MartinRS
Listopad 25, 200816 r V návodu k autu sem myslím četl že jde pomocí nulovacího a toho druhého knofliku na palubce zadat pin kód imobilizéru a tím se dá nastartovat a dojed když nefunguje čtení z klíče. Ale nikdy sem to nezkoušel, tak nevím ...
Listopad 25, 200816 r Přesně tak pokud má starý model pohodlně odjede majitel do opravny pokud zná PIN....
Listopad 25, 200816 r Autor Auto se podařilo nastartovat... Rozloupnul klicek, kouknul kde je imobilizer, natocil ho smerek me ctecce a nastartoval a dojel do servisu. O rucnim zadani pinu vím, ale bohuzel ho k autu nevíme:( Kombinace pro vstup do zadaní pinu byla dost šílená Ještě jednou díky za radu Pokud zná pin, to si myslím bude problém.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.