Publikováno Květen 6, 200718 r nezkousel jste nekdo dat faceliftovou masku na predfaceliftovou OI nevite jestli to jde,jak to vypada /porp foto/ diky
Květen 7, 200718 r Určitě to nejde. Pokud si někdo předělává starou Octu na facelift, musí si vyměnit kromě světel a nárazníku i masku. Jinak by samozřejmě stačila ta ze starého modelu.
Květen 7, 200718 r Nepujde to protoze ma trochu jinej tvar.Nehlede nato ze uchyty ke kepote jsou taky jiny.
Květen 7, 200718 r hlavni rozdil je hlavne ve tvaru masky,jak vsichni pisou!tady mozna to stedlete fotky bude poznat..lepsi nemam
Květen 8, 200718 r Ale naopak to jde! Soused má nebouranou Octu 2002, okno 5 a předfacelift masku! to je akesi divne ne?? ..jestli nejde facelift na predfacelift tak by to nemeli jit ani opacne ne? ledaze by mel na te nebourane octe starou kapotu.......
Květen 8, 200718 r Ale naopak to jde! Soused má nebouranou Octu 2002, okno 5 a předfacelift masku! to je akesi divne ne?? ..jestli nejde facelift na predfacelift tak by to nemeli jit ani opacne ne? ledaze by mel na te nebourane octe starou kapotu....... Kapota je stejná, ne? předfaceliftová maska na facelift jde, ale není to ono.
Květen 8, 200718 r Autor Ale naopak to jde! Soused má nebouranou Octu 2002, okno 5 a předfacelift masku! nejak mi neco unika???? ???
Květen 8, 200718 r Ale naopak to jde! Soused má nebouranou Octu 2002, okno 5 a předfacelift masku! nejak mi neco unika???? ??? Uz jsem se taky docela ztratil ...to uz je jedno...facelift na na predfacelift nee
Květen 8, 200718 r Nestačím koukat co to tu trepete, na předfacelift faceliftová maska jde, akorát se musí vyměnit kovové úchyty od kapoty!
Květen 8, 200718 r Ale naopak to jde! Soused má nebouranou Octu 2002, okno 5 a předfacelift masku! to je akesi divne ne?? ..jestli nejde facelift na predfacelift tak by to nemeli jit ani opacne ne? ledaze by mel na te nebourane octe starou kapotu....... Kapota je stejná, ne? předfaceliftová maska na facelift jde, ale není to ono. Bije to do očí na první pohled. Ale copak má cenu někomu kazit radost? Ale prostě komplet facelift auto se starou maskou a o 3 roky mladším oknem je podezřelé.
Březen 24, 200817 r Chtěl bych se zeptat zkušených, jestli se dá vyměnit faceliftová maska za starou předfaceliftovou, aby pasovala k předface nárazníku a světlům. Díky
Březen 24, 200817 r Chtěl bych se zeptat zkušených, jestli se dá vyměnit faceliftová maska za starou předfaceliftovou, aby pasovala k předface nárazníku a světlům. Díky No k nárazníku to pasuje, ale né ke světlům! Ty jsou face u masky vystrčené ven, a pak musíš dát jiné držáky masky!
Březen 25, 200817 r No k nárazníku to pasuje, ale né ke světlům! Ty jsou face u masky vystrčené ven, a pak musíš dát jiné držáky masky! Díky za radu. Takže to nechám při starým.
Listopad 26, 200816 r Zdravim chci se zeptat jaký je rozdíl mezi mřížkou na octavii 97 a octavií 01, respektive podle čeho na vrakovišti poznám že jde o novou když je tam nebudu moct mezi sebou porovnat. Díky
Listopad 26, 200816 r Tak myslis masku nebo mrizku? face mirkzka ma tak zkosene ty zebra, kdezot stara je ma rovne. Tezk ose to popisuje.
Listopad 26, 200816 r No jo máš pravdu nechtěl jsem napsat mřížka ale maska. Zajímá mě jestli pasuje stará maska na novej model a naopak.
Listopad 26, 200816 r Když jsem dělal přestavbu na facelift tak jsem to chtěl vyzkoušet a tak jsem začal montáž maskou. A na živo se mi to docela líbilo. Takhle to vypadá: http://xbit.cz/lefje Upraveno Květen 3, 201015 r od zabiak
Březen 16, 201015 r Cau kluci chtek bych se zeptat jestli masku s face modelu dam na predface model jedna se me o masku z miloteku je tam psane na modely 9/00- vys. Tak jestli ju dam na octu vyroby 8/2000. Diky chlapi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.