novinář Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Zdravím přátelé. V předních parkovačkách a osvětlení RZ používám bílé rozptylové LED diody. Asi po půl roce bezvadného provozu, nastaly s parkovačkami problémy. Nejdříve začne dioda blikat a po dvou dnech zhasne úplně. LEDku vyměním a závada se opakuje. Osvětlení RZ je O.K. Máte někdo podobnou zkušenost? Poradíte, kde je chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Zkus trosku hledat, s timhle melo problem spousta lidi a resili to tu. U levnejch diod je pouze odpor a jelikoz se napeti v aute pomerne dost meni tak diody odchazej. Bud se to resi dodatecnym stabilizatorem a nebo si kup ledky od Superfatyho v bazaru je nabizi. Ty to uz maj vyreseny - nepraskaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Přesně jak napsal tomina, kup ledky od Superfatyho a máš na dlooooooouhou dobu vystaráno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 taky je mam od superfatyho a sviti to paradne doporucuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 On je výhradní dodavatel led diod na fóru, já jsem si právě od něj taky objednal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novinář Vloženo 1. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Díky za rady pánové. hned si je objednám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUPKAR Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 daju sa tie ledky este niekde zohnat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Dají se sehnat, tady : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=46173 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 ja mam od neho tieš a pohoda...svietia pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Jj byl jsem jako jeden s prvních který je měl na autě od "Superfatyho" a velká spokojenost mohu doporučit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novinář Vloženo 5. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Zdarec. Tak dnes jsem dokompletoval LED osvětlení od superfattyho. Svítí to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Podle mýho je to způsobeno hlavně vysokou teplotou která tam jde od žárovek, všeobecně polovodičové součástky těžce snášejí teplo, proto na osvětlení SPZ nepraskaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Podle mýho je to způsobeno hlavně vysokou teplotou která tam jde od žárovek, všeobecně polovodičové součástky těžce snášejí teplo, proto na osvětlení SPZ nepraskaj ja dal svoji vyrobenou made in home ledku do parkovacek a ta drzi uz druhym rokem spis bych rekl, ze odpory, ktere pouzivaji cinani jsou na hrane a pri vyssim napeti nez +12V to pak dela neplechu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Co vadi polovodicom v aute najviac su napatove spicky a prepatie. Obycajne LEDky vyknu odchadzat hlavne pri startovani (pokial su rozsvietene). Aby vydrzali, dava sa do zapojeni ochrana. Teplo by muselo byt naozaj extremne, to nei je az taky strasiak ako vyzera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Ta ochrana se konkretne zove zenerova dioda paralelne ke zdroji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Presne jak uz tu nekteri rekli, ty cinasmejdy nejsou staveny na spicky(a vubec na provoz) a proto po kratke dobe zacnou poblikavat a pak ADIO AMIGO ... Fattyho SMDcka jsou nejlepsi volba ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Ta ochrana se konkretne zove zenerova dioda paralelne ke zdroji akurat treba k nej doplnit este jeden odpor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Kdyby někdo chtěl, mám tu 2 LED zpátečky na prodej... Mám je taky od superfattyho, měl jsem je na autě asi 2 dny a pak jsem vrátil žárovky.... on je nabízí za 580kč, já je dám za 400kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novinář Vloženo 13. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 A proč jsi dal zpět žárovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Kdyby někdo chtěl, mám tu 2 LED zpátečky na prodej...Mám je taky od superfattyho, měl jsem je na autě asi 2 dny a pak jsem vrátil žárovky.... on je nabízí za 580kč, já je dám za 400kč preco nebol si spokojeny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Taky jsem koupil ledky do prednich parkovacek, po tydnu provozu me odesli 3 LEDky ze 6 na jedne patici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Od koho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novinář Vloženo 20. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Taky jsem koupil ledky do prednich parkovacek, po tydnu provozu me odesli 3 LEDky ze 6 na jedne patici. Kup od superfattyho zde na fóru, jsou to DRŽÁKY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.