Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

:feve:

Hoši čo sa stane ak potočím tú bielu somarinku čo je pod plynovým pedálom v interieri ??? ak by som ho chcel dať trošku nižšie?? stane sa niečo?? alebo to musí byť tak ako je? alebo respektíve dá sa sním vôbec točiť????? diki :) :) :help:

Upraveno od Mino9265

Prezraď prečo s tým chceš točiť??? ;)

preto chce s tym tocit aby to islo nizsie a tym padom by mohol viac pridat plyn a islo by mu to ako 1,9TDI alebo aspon ako 1,4 16V ;):palec2: tym sa prida 20 koni ale psssssst moc to nerozsirovat.

p.s.: neboj nepridas s tym vykon :p clovek by si povedal ze uz sa neda vymysliet nieco co by niekoho napadlo a predsa ;)

Mino9265: neviem neskusal som s tym tocit ale mozes skusit a potom sa podel o skusenosti co sa stalo.

Upraveno od houmr

• Autor

HEHEH tak tak chcem aby mala aspoň 150 koníkov ale keď naštartujem tak 95 z ních zdochne loooooooool :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

Nenene neviem prečo len tak ma to napadlo či by to niečo neurobilo ale asi pochybujem :)

Ale aj tak ´dakujem Vám :)

Mino9265: -_- napodobne keby sa ti podarilo s toho dostat tych 150 koni tak uz by to slusne jazdilo, tiez mam takych polovicnych (zdochnutych) 150 koni lol:smich: :smich: :smich:;)

Kua to by bolo velmi jednoduché chipnutie a lacné!!! ;)

vikino1: psssssssst neprezradzaj nove beznakladove chipnutie auta ;) aj chipari musia s niecoho zit :)

• Autor

Tak ale to kebyže je tých 150 ale takých štajerakoch ehhehehehe čo budú ťahať :palec2: :palec2: :palec2::smich: :smich: :smich:

Ale no pokus tam nejaký bol :) ale kebyže naozaj má fabka 150 koní tak potom lol lol :prc: :prc: by bolo iné jazdenie... horšie by to bolo potom zastaviť :smich: :smich:

To je zase téma... ;)

NNNTomas: alternativna moznost chipu pre socialne vrstvy :p :p :p :p :p:)

njn, jenže aby si to nečipnul moc a při dupnutí na plyn si ho "neutrhl" ;) je to o hubu... :feve::smich:

No neviem co sa stane, ked to potocis, ale z vlastnej skusenosti viem, ze ked som mal hlavu v tych miestach (som vyberal motorcek miesania tepleho vzduchu) tak aj po maximalnom zatlaceni plynu tam bola medzi pedalom a tou sedou vecickou medzera, tak neviem ci to ma nejaky vyznam ked to nejako pootocis...

• Autor

Hmmmm asi nie ja len tak som chcel vedieť či to niekto nerobil vlastná skúsenosť :):palec2: Ďakujem všetkým za odpovede lol lol lol

Je to jen "doraz" je snad u všech aut ( i ve favoritu), když je správně nastvenej, tak i funguje... :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.