grief Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Dobry den.Koupil jsem si plazmove budiky do fabie.Bohuzel po zapojeni se mi z jednoho spoje na budiku zacalo kourit tak jsem to rychle vypojil.Chtel jsem se zeptat predtim nez je poslu na reklamacku na jake jsou tyto budiky napeti a jestli ma nekdo zkusenosti jak je zapojit.Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Haha no štandardne taj me zvonku 12V a vnútri stabilizované kde sa ti začlo kúriť? rozoberal si to? kedy sa to stalo? či to kúrilo na tých štítkoch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grief Vloženo 3. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 zacalo se kourit primo ze spoje na budicich(viz. foto),v tu chvili jsme to drzeli teprv v ruce abychom se nato jen podivali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.