Publikováno Prosinec 5, 200816 r !!! VAROVÁNÍ !!! VAROVÁNÍ !!! Jedno z nejstrašnějších videí posledních měsíců/let. INFO: Jedná se o trojici 20-letých sériových vrahů ->Viktora Sayenka, Ihora Suprunyuka a Oleksandra Hanzha.S nimi probíhá od 31.října soud u Městského odvolacího soudu v Dněpropetrovsku.Trojice byla usvědčena z 19 vražd,loupeží a týrání zvířat.Jako důkazy posloužily nahrávky z mobilního telefonu. Fakt jen pro EXTREMne silne/odolne jedince ! Je to fakt HNUS co lidi dokazou ! http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=1518...alni_vrazda.htm ... jinak dobrovolne bych sel takovyhle zmrdy povesit !!!
Prosinec 5, 200816 r tady jsem jeste nasel neco v diskuzi, reportaz, o tech dobytcich...video Upraveno Prosinec 5, 200816 r od Vinca
Prosinec 5, 200816 r myslel som, ze mam silny zaludok, ale toto je hnus, strasna brutalita hnus co ludia dokazu
Prosinec 8, 200816 r tak som videl len prvych par sekund, nemam na to zaludok a nepotrebujem divat taketo veci.....no je to fakt huste co ludia, ak sa daju takto nazyvat, dokazu.....
Prosinec 8, 200816 r Doprdele. To je teda humus. To je taky na posled co jsem se na něco takého podíval. Není to třeba nahrané? Každopádně se na to raději nedívejte
Prosinec 8, 200816 r Nahrané to podle mě není. Dnes jsem ten hnus pustil prodavačce co máme na prodejně, koukala na to asi do první třetiny, pak se šla vyblejt a od té doby moc nemluví. To jsem ji před tím varoval, tak říkala, že má krev v hororech "ráda" bohužel tady je krutá realita a tu neunese v klidu asi nikdo. Dovedu si, ale představit ještě pomalejší mučení těch vrahů (ale já bych nemohl být vykonavatelem) Ty voe co za žumpu může tohle provést!
Prosinec 8, 200816 r Autor Do konce zivota do dolů !!! 5hod spanku 1hod jidlo 18hod prace, at to spolecnosti nejak vrati !!! Zadne dozivoti jako tady u nas dostane, hodi zada na pohovku a ma vsechno fprdeli !
Prosinec 8, 200816 r Prý 5 hodin spánku - to jseš ještě na ty zkurvysyny moc měkej. Max 2 hodiny, jinak práce a o přestávkách bych je valil co by se do nich vlezlo. Hajzly zasrané.
Prosinec 8, 200816 r Takovehle videa by vubec nemeli bejt na netu... co na to reknou pozustali, ale zase je to odstrasujici realita...
Prosinec 8, 200816 r taky nechapu proc se to vali po netu, bych stranky tohoto typu kde to vystavuji -> delete/ format/ ban a tucnou pokutu.
Prosinec 8, 200816 r přesně tak ! takové zvěrstva se na internet nemají dostat... navíc dnes má přístup k tomu kdejaký malý smrad... a co potom když si partička nějakých hajzlíků rozhodne natočit vlastní podobné videjko... hrůza pomyslet...
Prosinec 10, 200816 r absolutní duševní vakuum. ale někdo je musel stvořit. Tohle +/-běžně odchovaný jedinec prostě nemůže udělat. Je to ve výchově. Fyzicky to asi není problém udělat, ale duševně se s tím nejde srovnat. Zabil jsem už hodně užitkových zvířat, zvládnul jsem i podřezat kůzle(kdo u toho jen byl, tak ví, co to je za psycho. Kdo ne, tak se ani neptejte, je to jak podřezávat dítě-šílený zvukový projev. Znovu bych to už dělat teda nechtěl.), ale tohle lidská bytost prostě neudělá. V čem asi museli vyrůstat, že v nich není ani poslední zbytek citu a svědomí, jen neúcta.
Prosinec 14, 200816 r no podla vasich komentov sa od obeda neviem rozhotnut ci to kuknut. Videl som video jak podrezali chlapovi hrdlo a pokazilo mi to naladu na celi den, ale zas na druhu stranu som mrte zvedaví
Prosinec 14, 200816 r Nemělo by bejt něco takovýho smazaný?!? Přece jen je to tu fórum o autech a ne o takovejch dobytčárnách ...
Prosinec 15, 200816 r Kdyby Mne to jeste slo smazal bych ... Silene to same bych provedl jim ...Jeste se tomu smeji Neuveritelne ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.