Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

!!! VAROVÁNÍ !!! VAROVÁNÍ !!!

Jedno z nejstrašnějších videí posledních měsíců/let.

INFO:

Jedná se o trojici 20-letých sériových vrahů ->Viktora Sayenka, Ihora Suprunyuka a Oleksandra Hanzha.S nimi probíhá od 31.října soud u Městského odvolacího soudu v Dněpropetrovsku.Trojice byla usvědčena z 19 vražd,loupeží a týrání zvířat.Jako důkazy posloužily nahrávky z mobilního telefonu.

Fakt jen pro EXTREMne silne/odolne jedince ! Je to fakt HNUS co lidi dokazou !

http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=1518...alni_vrazda.htm

... jinak dobrovolne bych sel takovyhle zmrdy povesit !!!

tady jsem jeste nasel neco v diskuzi, reportaz, o tech dobytcich...video

Upraveno od Vinca

tak to je jina liga.... ty kraavo tfuj....

Tak jsem to video nedokoukal,bylo to na mě moc

myslel som, ze mam silny zaludok, ale toto je hnus, strasna brutalita :ble

hnus co ludia dokazu

Nemam odvahu se podivat

ja taky ne, uz jsem videl na te strance kde rezali hlavu za ziva.

Tak tyhle zmrdy bych chtěl dostat do ruky. Ukázal bych jim spravedlivý soud. :kol-143:

Ty jo tak furt váhám. Ještě jsem se k tomu neodhodlal si to pustit. :feve:

tak som videl len prvych par sekund, nemam na to zaludok a nepotrebujem divat taketo veci.....no je to fakt huste co ludia, ak sa daju takto nazyvat, dokazu.....

Doukoukal jsem do konce... A uz nikdy na podobne videa koukat NEBUDU!

Doprdele. To je teda humus. To je taky na posled co jsem se na něco takého podíval.

Není to třeba nahrané? Každopádně se na to raději nedívejte :feve:

• Autor

No nemyslim si, ze by to bylo nahrane :/

Nahrané to podle mě není. Dnes jsem ten hnus pustil prodavačce co máme na prodejně, koukala na to asi do první třetiny, pak se šla vyblejt a od té doby moc nemluví. To jsem ji před tím varoval, tak říkala, že má krev v hororech "ráda" bohužel tady je krutá realita a tu neunese v klidu asi nikdo. Dovedu si, ale představit ještě pomalejší mučení těch vrahů (ale já bych nemohl být vykonavatelem)

Ty voe co za žumpu může tohle provést!

• Autor

Do konce zivota do dolů !!! 5hod spanku 1hod jidlo 18hod prace, at to spolecnosti nejak vrati !!! Zadne dozivoti jako tady u nas dostane, hodi zada na pohovku a ma vsechno fprdeli !

Prý 5 hodin spánku - to jseš ještě na ty zkurvysyny moc měkej. Max 2 hodiny, jinak práce a o přestávkách bych je valil co by se do nich vlezlo. Hajzly zasrané.

Takovehle videa by vubec nemeli bejt na netu... co na to reknou pozustali, ale zase je to odstrasujici realita...

taky nechapu proc se to vali po netu, bych stranky tohoto typu kde to vystavuji -> delete/ format/ ban a tucnou pokutu.

přesně tak ! takové zvěrstva se na internet nemají dostat... navíc dnes má přístup k tomu kdejaký malý smrad... a co potom když si partička nějakých hajzlíků rozhodne natočit vlastní podobné videjko... hrůza pomyslet... :feve:kol114

absolutní duševní vakuum. ale někdo je musel stvořit. Tohle +/-běžně odchovaný jedinec prostě nemůže udělat. Je to ve výchově.

Fyzicky to asi není problém udělat, ale duševně se s tím nejde srovnat. Zabil jsem už hodně užitkových zvířat, zvládnul jsem i podřezat kůzle(kdo u toho jen byl, tak ví, co to je za psycho. Kdo ne, tak se ani neptejte, je to jak podřezávat dítě-šílený zvukový projev. Znovu bych to už dělat teda nechtěl.), ale tohle lidská bytost prostě neudělá. V čem asi museli vyrůstat, že v nich není ani poslední zbytek citu a svědomí, jen neúcta.

Je to strašnej hnus.To nejsou lidi.

no podla vasich komentov sa od obeda neviem rozhotnut ci to kuknut. Videl som video jak podrezali chlapovi hrdlo

a pokazilo mi to naladu na celi den, ale zas na druhu stranu som mrte zvedaví

Nemělo by bejt něco takovýho smazaný?!?

Přece jen je to tu fórum o autech a ne o takovejch dobytčárnách ...

bych to bez mrknuti smazal....

Kdyby Mne to jeste slo smazal bych ...

Silene to same bych provedl jim ...Jeste se tomu smeji :(

Neuveritelne ...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.