Leden 18, 200916 r Tak se taky přidám mezi čuníky Nenechte se zmást čistejma světlama, okna, světla a SPZ meju průběžně...
Leden 18, 200916 r aktualní stav, naštěstí je to furt nějaký mokrý, takže to není tak vidět až to uschne to teprve bude hnus velebnosti značku taky čistím pravidelně a světla jsem dnes prohodil zpět ty původní, čistý
Leden 20, 200916 r no tak tohle je focene par dni do zadu...ted to vypada jeste horsi protoze unas taje ted snich tak to ani oplachnout nemuzu...prejedu 200m a bude to stejne jak predtym uz nech tu je pekne bez snehu
Leden 21, 200916 r v takovem pocasi jak je ted tak se to ani neoplati umyvat...prejedes par km a je to zas jak predtym
Leden 21, 200916 r djgigi05- máš pravdu jen sem to potřeboval opláchnout od soli nic víc najel na wapku ostříkal a jel pryč žadné leštění sam vidíš jakto vypada teď zase
Leden 23, 200916 r Ani mne to nebaví ale predsa som radsi dal zopar penez z kapes ven ... aspon na chvili som si pripomenul ako vyzera original farba auta ...
Leden 23, 200916 r Tak jsem také mohl přidat foto, ale už jsem to nevydržel, a cestou ze Brna jsem nechal miláška umýt. Vím že je to zbytečné v tomto počasí, ale vždycky když jsem ji dával do garáže se tak nějak vyčítavě dívala a furt tiše brblala, jó ty si kupuješ furt nějaký šampony a sprcháče,jdeš z hokny vyfešákované a co já, stojím na parkovišti jako kula bláta, tak počkej hajzlíku alespoň ti večer zasviním garáž. Tak jsem ji udělal radost a aby ji sůl nesvědila nechal jsem ji pořádně vapkou opláchnout. Velkou očistnou kůru a přípravu na zimní provoz prodělala na ručním mytí u Pospíšilů v Obřanech (só to Obřany nebo ještě Husovice?), a na jaře to má slíbené zase. Každopádně určitě smysl to má, alespoň párkrát za zimu nechat miláška opláchnout, žádný leštění a ne v mrazech, ale pokud to teplota venku dovolí a jede u nás ruční mytí, tak šup pod vapku. Přidávám dnešní ranní foto, kdy byla ještě čistá, po návratu z lovu kešek už tak nevypadá Upraveno Leden 24, 200916 r od pap
Leden 24, 200916 r Přesně tak, já jsem byl taky včera večer auto opláchnout vapkou (raději jsem to vzal 2x) a dneska to vezmu ještě ručně, ať tu sůl dostanu pořádně dolů, dokud je slušný počasí
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.