Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Je k tomu potřeba převodník. Sám jsem zvědav, jestli to půjde i s MaxiDotem, ten bude v Lednu, tak uvidíme.

Jinak ten převodník jsem koupil v servisu cca 1500Kč.

Vloženo

Som zvedavý, aké budú poznatky... Bez funkčného maxidotu a ovládača pod volantom je to aspoň pre mňa nezaujímavé. Škoda, že toto superbovské Bolero tam má tú lesklú časť, dizajnovo lepšie by tam zapadlo matné Bolero z OIIFL - to má však iné rozmery a nezmestí sa :wacko:

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Pozdrav momci

Neki od imate instaliran alreadry radio "Bolero" unutar Roomster.

Htjela bih znati da li mi treba modifiy kabel "Can bus, i ako da kako se mogu mijenjati?

Mnogo hvala

Editováno: , autor: reshi
Vloženo

Vypada to zajimave, mne osobne trosku drazdi ten kontrast mezi displejem Bolera a climatronicu - z tohoto pohledu se mi v FII/Room vic libi stejny styl grafiky a barevneho sladeni climatronicu s radiem Dance.

Nicmene dobra prace!

Vloženo

mnoooo v tom prípade by dobré bolo displej podsvietiť na bielo a zinverzniť ako sa to tu rozumohlo vo FI na nudíkoch :D

potom ešte ostatok na vielo a je to eňo ňuňo

Vloženo

Pánové, potřebuji poradit. Chtěl bych do FII zesilovač a napojit ho do Bolera. Půjde to tím to?

Mi-008most: Slouží k připojení audio vstupů a audiovýstupů k nové navigaci Škoda, VW ( MFD II ) s MOST konektorem.

post-1987-1231014945_thumb.jpg

• o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Mám ted nově namontováno Bolero v Roomstru,vypadá dobře,funguje podvolantové ovládání i zobrazení na maxidotu.Problém je v tom že se mi neustále přepíná na telefon.Mám originál bluetooth a nejde mi někdy přepnout na maxidotu z telefonu na radio.Nevíte čím to může být?Nebude problém v kodování radia?

Jinak zapojení všeho je origo z automobilky pro navigaci,jen je vyměněna za Bolero.

• o 2 týdny později...
Vloženo

V autě momentálně žádné radio nemám, jen přípravu... Vypadá to že by se tam vešlo jen Beat, je nějak možné tam dát dance nebo dokonce lepší, např zde zmiňované Bolero?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...