Duben 3, 201114 r Můžete se někdo rozepsat proč Amundsen funguje a Bolero ne, když jsou oba určené pro CAN 2.0? Taky to řeším a zatím mi jedinej Amundsen přijde bez problémů ale nechápu proč. Vím že s převodníkem za 1500 Kč ze Škody funguje MAxidot, podvolantový modul, ale nevím jak je to s GSM2 modulem z předfaceliftové Fabie, zda funguje nebo ne.
Duben 3, 201114 r a já se pořád snažim zjistit, jestli ukazuje Amundsen parkovací senzory a jestli to funguje na předface Fábii
Duben 3, 201114 r Senzory neukazuje a asi ani nikdy nebude, to je zatím co jsem zjistil. Amundsen funguje s převodníkem ze staré navi Cruise - Maxidot i podvolantový modul (je to zajímavé, když Bolero s ním nejede) ale nevím co originál HF. Ty senzory jsou stejně kravina, se neřídíš pípáním? To bych oželel v klidu. Koukám do zrcátek a poslouchám pípání.
Duben 3, 201114 r no je pravda, že taky koukám do zrcátek a řídim se pípáním...na rádio vlastně nekoukám škoda, že to Bolero nefunguje s maxíkem, jinak bych ho bral okamžitě, přecejen Amundsen nemá zdaleka tak hezkej design, ale důvod proč ho chci je právě to, že bude ukazovat názvy skladeb z MP3 CD a paměťovek na maxíku...ještě se zeptám..má výstup na zdířku AUX? počítám že jo, ale radši se chci ujistit..jo a co zapnutí a vypnutí při zapnutí zapalování/vytažení klíčku? to počítám díky převodníku taky funguje Upraveno Duben 3, 201114 r od pjdefort
Duben 3, 201114 r No je vidět, že ho chceš z toho samého důvodu jako já. Taky bych raději Bolero než Amundsen. Aux má Bolero i Amundsen. (ale nevím zda jen přes Media In, nebo jde zapojit i ten co je pod loketkou)
Duben 6, 201114 r No je vidět, že ho chceš z toho samého důvodu jako já. Taky bych raději Bolero než Amundsen. Aux má Bolero i Amundsen. (ale nevím zda jen přes Media In, nebo jde zapojit i ten co je pod loketkou) Ahoj, měl jsem Bolero ve FII a fungoval Aux přes to připojení pod loketkou..
Duben 6, 201114 r pjdefort: Amundsen parkovací senzory samozřejmě ukazuje, jestli ale i na předface FII, to netuším
Duben 6, 201114 r k.o.c.i. koukám ty si těch rádií vystřídal zeptám se teda na to Bolero - měl si ho zapojený přes ten origo škodováckej převodník? ukazoval na maxidotu? (rádio, id3 tagy z cd/paměťovek), fungovalo podsvětlení při zapnutí světel, vypnutí a zapnutí přes klíček? díky
Duben 6, 201114 r k.o.c.i. koukám ty si těch rádií vystřídal zeptám se teda na to Bolero - měl si ho zapojený přes ten origo škodováckej převodník? ukazoval na maxidotu? (rádio, id3 tagy z cd/paměťovek), fungovalo podsvětlení při zapnutí světel, vypnutí a zapnutí přes klíček? díky No ani bych neřekl K tomu Boleru, ano měl jsem ten škodavácký převodník, fungovalo zapnutí a vypnutí přes klíček, podsvětlení při zapnutí světel, a na maxíku se mi to ukazovalo jen po otočení klíčkem, jakmile jsem nastartoval tak mi to zmizelo...Jelikož mi to dost už vadilo, tak jsem zakoupil Columbus a německý převodník a vše funguje, tak jak má
Duben 6, 201114 r sakra :-( tak to mi nezbyde nic jinýho než ten Amundsen...ten snad bude makat jak má s maxidotem
Červen 6, 201114 r zdravím, přesto že jsem přečetl celej topic jsem lehce zmatenej, pasují všechna rádia bolero do FII ? Pokud nemám MaxiDot, fungovalo by vše za pomocí převodníku (vypínání zapnínání klíčkem, podsvícení) teď mám radio Dance, neměl by o něj případně někdo zájem ? Díky.
Červen 7, 201114 r zdravím, přesto že jsem přečetl celej topic jsem lehce zmatenej, pasují všechna rádia bolero do FII ? Pokud nemám MaxiDot, fungovalo by vše za pomocí převodníku (vypínání zapnínání klíčkem, podsvícení) teď mám radio Dance, neměl by o něj případně někdo zájem ? Díky. Ahoj, všechna né, jsou dva typy, musíš mít ten starší (co je stejně velký jak navigace Columbus), a fungovat by to mělo bez problému... tento ano: https://mediaportal.skoda-auto.com/resource/documentation/manuals/cz/Superb/06-2009/Radio/B6_Superb_Bolero_CarRadio.pdf tento ne: https://mediaportal.skoda-auto.com/resource/documentation/manuals/cz/Superb/11-2010/Radio/B6_Superb_Bolero_CarRadio.pdf
Červen 8, 201114 r Ahoj, všechna né, jsou dva typy, musíš mít ten starší (co je stejně velký jak navigace Columbus), a fungovat by to mělo bez problému... tento ano: https://mediaportal.skoda-auto.com/resource/documentation/manuals/cz/Superb/06-2009/Radio/B6_Superb_Bolero_CarRadio.pdf tento ne: https://mediaportal.skoda-auto.com/resource/documentation/manuals/cz/Superb/11-2010/Radio/B6_Superb_Bolero_CarRadio.pdf Ahoj, díky za radu, když mám FII rv 09 budu potřebovat nějakej ten převodník ? Případně kterej ? Díky moc.
Červen 8, 201114 r Zdravím všechny, když si tak prohlížím toto vlákno, tak se musím trochu posmát.... Pokud máte zájem o instalaci Bolera do FII tak si prosím přečtěte celé vlákno od začátku a nebudete se neustále a dokola vyptávat na to samé... Vše tady bylo okolo Bolera řečeno nejméně třikrát a stále se najdou tací, kteří asi nemají zájem (nebo čas??) si to přečíst ... Tak hup na začátek a pořádně pročíst a odpovědi tam najdete. Děkuji.
Červen 9, 201114 r Celé vlákno jsem samozřejmně četl, ale na jedné stránce někdo píše že převodník je potřeba aby se nevybíjela baterka a na druhý stránce zase že je potřeba pouze pro fungování s maxidotem, který já nemám tak proto se ptám, jestli převodník ve fábce 09 bez maxidotu potřebuju nebo ne. Upraveno Červen 9, 201114 r od Marek Sochor
Červen 10, 201114 r Celé vlákno jsem samozřejmně četl, ale na jedné stránce někdo píše že převodník je potřeba aby se nevybíjela baterka a na druhý stránce zase že je potřeba pouze pro fungování s maxidotem, který já nemám tak proto se ptám, jestli převodník ve fábce 09 bez maxidotu potřebuju nebo ne. Ten převodník budeš potřebovat právě proto, aby ti fungovalo zapínání a vypínání přes klíček
Prosinec 12, 201113 r Kuci dnes jsem zkoušel připojit Bolero do Roomstra 07, původne jsem mel v aute origo Cruise navigaci.Potřeboval bych poradit.Po odmontováni Cruise na me koukly jako by dve anteny, každá zvláště v konektoru a v Boleru je to jakoby spojeno do jedne patice, takže jsem mohl pripojit jen jednu, rádio hraje, ale nevím k čemu slouží ta druhá.Nevíte?Jinak to vypadá ze to bude dobrý, nefunguje jen maxidot, ale to mi nechybí.Moc děkuji
Prosinec 12, 201113 r pokud jsi měl cruise tak už tam máš převodník, dej tam obě dvě antény, z toho jednoho anténního kabelu sundej ten plastový konec a dej to do radia..
Prosinec 28, 201113 r Pánové,prosím o váš názor,ohledně fungování Bolera v FII fac. rok výroby 6.2011.Díky.
Únor 14, 201213 r Přečetl jsem to tu celé a jsem z toho jelen takže mám Roomstera 2008 rok , bez maxidotu a jedno dinové rádio Sony a chtěl bych Bolero,tak potřebuji co,krom toho Bolera ? Upraveno Únor 14, 201213 r od Smiegel
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.