Sias Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 Můžete se někdo rozepsat proč Amundsen funguje a Bolero ne, když jsou oba určené pro CAN 2.0? Taky to řeším a zatím mi jedinej Amundsen přijde bez problémů ale nechápu proč. Vím že s převodníkem za 1500 Kč ze Škody funguje MAxidot, podvolantový modul, ale nevím jak je to s GSM2 modulem z předfaceliftové Fabie, zda funguje nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 a já se pořád snažim zjistit, jestli ukazuje Amundsen parkovací senzory a jestli to funguje na předface Fábii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sias Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 Senzory neukazuje a asi ani nikdy nebude, to je zatím co jsem zjistil. Amundsen funguje s převodníkem ze staré navi Cruise - Maxidot i podvolantový modul (je to zajímavé, když Bolero s ním nejede) ale nevím co originál HF. Ty senzory jsou stejně kravina, se neřídíš pípáním? To bych oželel v klidu. Koukám do zrcátek a poslouchám pípání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sias Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 (editace) - Editováno: 3. Duben 2011, autor: Sias Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 (editace) no je pravda, že taky koukám do zrcátek a řídim se pípáním...na rádio vlastně nekoukám škoda, že to Bolero nefunguje s maxíkem, jinak bych ho bral okamžitě, přecejen Amundsen nemá zdaleka tak hezkej design, ale důvod proč ho chci je právě to, že bude ukazovat názvy skladeb z MP3 CD a paměťovek na maxíku...ještě se zeptám..má výstup na zdířku AUX? počítám že jo, ale radši se chci ujistit..jo a co zapnutí a vypnutí při zapnutí zapalování/vytažení klíčku? to počítám díky převodníku taky funguje Editováno: 3. Duben 2011, autor: pjdefort Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sias Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 No je vidět, že ho chceš z toho samého důvodu jako já. Taky bych raději Bolero než Amundsen. Aux má Bolero i Amundsen. (ale nevím zda jen přes Media In, nebo jde zapojit i ten co je pod loketkou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.o.c.i. Vloženo 6. Duben 2011 Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 No je vidět, že ho chceš z toho samého důvodu jako já. Taky bych raději Bolero než Amundsen. Aux má Bolero i Amundsen. (ale nevím zda jen přes Media In, nebo jde zapojit i ten co je pod loketkou) Ahoj, měl jsem Bolero ve FII a fungoval Aux přes to připojení pod loketkou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohdal Vloženo 6. Duben 2011 Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 pjdefort: Amundsen parkovací senzory samozřejmě ukazuje, jestli ale i na předface FII, to netuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 6. Duben 2011 Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 k.o.c.i. koukám ty si těch rádií vystřídal zeptám se teda na to Bolero - měl si ho zapojený přes ten origo škodováckej převodník? ukazoval na maxidotu? (rádio, id3 tagy z cd/paměťovek), fungovalo podsvětlení při zapnutí světel, vypnutí a zapnutí přes klíček? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.o.c.i. Vloženo 6. Duben 2011 Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 k.o.c.i. koukám ty si těch rádií vystřídal zeptám se teda na to Bolero - měl si ho zapojený přes ten origo škodováckej převodník? ukazoval na maxidotu? (rádio, id3 tagy z cd/paměťovek), fungovalo podsvětlení při zapnutí světel, vypnutí a zapnutí přes klíček? díky No ani bych neřekl K tomu Boleru, ano měl jsem ten škodavácký převodník, fungovalo zapnutí a vypnutí přes klíček, podsvětlení při zapnutí světel, a na maxíku se mi to ukazovalo jen po otočení klíčkem, jakmile jsem nastartoval tak mi to zmizelo...Jelikož mi to dost už vadilo, tak jsem zakoupil Columbus a německý převodník a vše funguje, tak jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 6. Duben 2011 Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 sakra :-( tak to mi nezbyde nic jinýho než ten Amundsen...ten snad bude makat jak má s maxidotem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Sochor Vloženo 6. Červen 2011 Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 zdravím, přesto že jsem přečetl celej topic jsem lehce zmatenej, pasují všechna rádia bolero do FII ? Pokud nemám MaxiDot, fungovalo by vše za pomocí převodníku (vypínání zapnínání klíčkem, podsvícení) teď mám radio Dance, neměl by o něj případně někdo zájem ? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.o.c.i. Vloženo 7. Červen 2011 Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 zdravím, přesto že jsem přečetl celej topic jsem lehce zmatenej, pasují všechna rádia bolero do FII ? Pokud nemám MaxiDot, fungovalo by vše za pomocí převodníku (vypínání zapnínání klíčkem, podsvícení) teď mám radio Dance, neměl by o něj případně někdo zájem ? Díky. Ahoj, všechna né, jsou dva typy, musíš mít ten starší (co je stejně velký jak navigace Columbus), a fungovat by to mělo bez problému... tento ano: https://mediaportal.skoda-auto.com/resource/documentation/manuals/cz/Superb/06-2009/Radio/B6_Superb_Bolero_CarRadio.pdf tento ne: https://mediaportal.skoda-auto.com/resource/documentation/manuals/cz/Superb/11-2010/Radio/B6_Superb_Bolero_CarRadio.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Sochor Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 Ahoj, všechna né, jsou dva typy, musíš mít ten starší (co je stejně velký jak navigace Columbus), a fungovat by to mělo bez problému... tento ano: https://mediaportal.skoda-auto.com/resource/documentation/manuals/cz/Superb/06-2009/Radio/B6_Superb_Bolero_CarRadio.pdf tento ne: https://mediaportal.skoda-auto.com/resource/documentation/manuals/cz/Superb/11-2010/Radio/B6_Superb_Bolero_CarRadio.pdf Ahoj, díky za radu, když mám FII rv 09 budu potřebovat nějakej ten převodník ? Případně kterej ? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 Zdravím všechny, když si tak prohlížím toto vlákno, tak se musím trochu posmát.... Pokud máte zájem o instalaci Bolera do FII tak si prosím přečtěte celé vlákno od začátku a nebudete se neustále a dokola vyptávat na to samé... Vše tady bylo okolo Bolera řečeno nejméně třikrát a stále se najdou tací, kteří asi nemají zájem (nebo čas??) si to přečíst ... Tak hup na začátek a pořádně pročíst a odpovědi tam najdete. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Sochor Vloženo 9. Červen 2011 Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 (editace) Celé vlákno jsem samozřejmně četl, ale na jedné stránce někdo píše že převodník je potřeba aby se nevybíjela baterka a na druhý stránce zase že je potřeba pouze pro fungování s maxidotem, který já nemám tak proto se ptám, jestli převodník ve fábce 09 bez maxidotu potřebuju nebo ne. Editováno: 9. Červen 2011, autor: Marek Sochor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.o.c.i. Vloženo 10. Červen 2011 Sdílet Vloženo 10. Červen 2011 Celé vlákno jsem samozřejmně četl, ale na jedné stránce někdo píše že převodník je potřeba aby se nevybíjela baterka a na druhý stránce zase že je potřeba pouze pro fungování s maxidotem, který já nemám tak proto se ptám, jestli převodník ve fábce 09 bez maxidotu potřebuju nebo ne. Ten převodník budeš potřebovat právě proto, aby ti fungovalo zapínání a vypínání přes klíček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 12. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 Kuci dnes jsem zkoušel připojit Bolero do Roomstra 07, původne jsem mel v aute origo Cruise navigaci.Potřeboval bych poradit.Po odmontováni Cruise na me koukly jako by dve anteny, každá zvláště v konektoru a v Boleru je to jakoby spojeno do jedne patice, takže jsem mohl pripojit jen jednu, rádio hraje, ale nevím k čemu slouží ta druhá.Nevíte?Jinak to vypadá ze to bude dobrý, nefunguje jen maxidot, ale to mi nechybí.Moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 pokud jsi měl cruise tak už tam máš převodník, dej tam obě dvě antény, z toho jednoho anténního kabelu sundej ten plastový konec a dej to do radia.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandál Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 Pánové,prosím o váš názor,ohledně fungování Bolera v FII fac. rok výroby 6.2011.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 ve faceliftu funguje bolero bez problémů bez převodníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smiegel Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 (editace) Přečetl jsem to tu celé a jsem z toho jelen takže mám Roomstera 2008 rok , bez maxidotu a jedno dinové rádio Sony a chtěl bych Bolero,tak potřebuji co,krom toho Bolera ? Editováno: 14. Únor 2012, autor: Smiegel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 převodník a asi frekvenční výhybku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smiegel Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 A na co je teda ten převodník ? Já myslel,že je pro komunikaci s maxidotem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 nejenom s maxidotem, dále aby se rádio vypínalo sklíčkem, podsvětlení atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.