Cjoctavian Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 mozno takto v krize vznikne aj A8 allroad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 (editace) A čo tak Superb Combi Scout? 4x4 bude určite, len to toška oplastovať a zdvihnúť viac od zeme. Myslíte, že na tom v Skode pracujú??? Toje dobrej nápad! Editováno: 26. Březen 2009, autor: gigi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Tak co. Poslední letošní premiéra (pokud se v prosinci neobjeví snímky FIIFL či RS). Těšíte se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Kdyz bude mit panoramu a zacnou do toho davat i naky blbinky, tak to bude asi nastupce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Tak co. Poslední letošní premiéra (pokud se v prosinci neobjeví snímky FIIFL či RS). Těšíte se? Velmi . Podle lidí co ho viděli prý vypadá dost dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 mas neco georgi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Taky jsem ho viděl je moooc pěknej...zamlouvá se mi...je to no připadme mi octavii ale má ostřejší rysy je mnohem líbivější.... moc moc hezklej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 (editace) Co tohle? Editováno: 27. Květen 2009, autor: unuc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Kedysa plánuje premiéra? Asi na nejakom jesennom autosalóne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Že by Frankfurt??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Co tohle? píšeš že jsi ho viděl a vypadá moc hezky pak sem dáš obrázek nějakejch patlalů a ptáš se zase máš přehled , jako těsně před vyjetím Sněžníka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 (editace) zas dalsi zadok Passatu alebo A6... Editováno: 27. Květen 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Že by Frankfurt??? jasne ze frankfurt. jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 A co ty motory ? Bude ta silnější nafta. Něco se spekulovalo o naftě okolo 150 kW? Víte někdo něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 neco malo a asi je to i duveryhodne bohuzel zadne fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 neco malo a asi je to i duveryhodne bohuzel zadne fotky tak jestli dodnes nebyli schopný nikde představit combo v reálný podobě, tak ať si ho nechaj. Chtěl jsem ho, moc jsem ho chtěl, ale jiných, dneska i lepších a levnějších aut je hafo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Hahaha, takoví mě vždycky dostanou. Jenom je pak těžký dostat z nich to levnější a lepší auto, abych si je mohl taky koupit. Já se rozhlížím a krom cenově téměř totožných aut SII a Passatu CC nevidím nic moc jiného vhodného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom336 Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Dnes přes našu dědinu jela octavka RS a superb KOMBI na značkách s Fkem a měl ten zadek trošku maskovanej ale můžu vám říct že tam měl světla jako na Yetim.Sere mě to že jsem nestihl nafotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 ved cely cas tvrdim, ze dvojdielne zadne svetla su nezmysel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 ved cely cas tvrdim, ze dvojdielne zadne svetla su nezmysel... ale SII ich tak má nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 (editace) ale nie COMBI, ako to prezentuje vacsina casopisov, kde len dorobia kufor z A6 avantu na S2 sedan... Editováno: 16. Červen 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 a mame to tu http://auto.sme.sk/c/4893776/nafotili-sme-...perb-kombi.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 (editace) hmm vypadaji tam tak nejak nedomr*le Editováno: 17. Červen 2009, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom336 Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Jo to je přesně to co jsem viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 17. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 (editace) takze reklamna kampan je uz spustena najviac sa mi paci, ze ho "maskovala" cierna RS, asi tak, ze na kazdej fotke uhyba bokom... Editováno: 17. Červen 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.