lukas513 Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 Takže nikdo neví kde se nachází řídící jednotka natáčení světel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 Mělo by to být pod palubovkou, někde mezi ventilátorem topení, a pravými dveřmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 Na srazu Roomsterclubu jsme se bavili s jedním členem, kterýmu tuhle jednotku už měnili - prý je za přihrádkou před spolujezdcem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 17. Září 2013 Sdílet Vloženo 17. Září 2013 Díky za info kouknu se tam na to...... kde se pak mrška schovává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Je tu někdo z okolí olomouce kdo má v roomstru natáčení světel jestli se mi ozve ....dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Kdyby byla OV v okolí... Tak je mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Takže včera se mi natočila čočka spolujezdcova do leva a zůstala tak to jsem zvědav co stím zítra udělají v servise ..... Nevím proč ale nějak se mi to sere má někdo nápad jak dát světlo do nulové pozice neboli do výchozího nastavení ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Mě se světla při každém startování pohnou ze strany na stranu a pak zůstanou v "nulové" pozici. Pak vím, že to jde nějak vyvolat přes kabel, když je auto napojené, že se nějak vyresetují, ale jestli se ti nehýbe při startování,tak bude nejspíš v háji. Jen tak mě napadá, hlásí ti nějaká kontrolka, že je světlo špatně natočené nebo nefunkční na přístrojovce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Jo světla se nenatáčí navíc bliká kontrolka na přístrojovce já potřebuji světla dát do nulové pozice spíš spolujezdcovo až jsem z toho neštastný nikdo to v service nikdy neviděl a neví co stím jelikož to má jedno auto na okres jak se říká tak já už nevím co stím ...na silnici nevidím nic ale na poli vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Dívám se, že si z Olomouce, kam jezdíš do servisu, že si s tím neví rady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Ano jsem z Olomouce zatím bych servis nejmenoval pojedu tam zítra tak se uvidí ..... a dám vdět. Ale osobně tomu nevěřím že to dá dohromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Jasně, dej vědět jak dopadneš, celkem by mě zajímalo, jestli to jen nějak přes diagnostiku vyřeší nebo co budou dělat. Jsem také z Olmu, no naštěstí natáčecí světla zatím fungují bez problému a ještě jsem s nimi nikde nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 ... jsem zvědav co stím zítra udělají v servise ..... No co. Dají nový světlomet. Asi 8000Kč. Myslím si že to bude nějaká mechanická závada, buď na motorku, nebo táhylkách. A v servisu se s tím párat nikdo nebude. Překvapilo by mě kdyby jo. Zajímá mě jak to dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Bych se ohrál dávat nový světlomet za 8000kč, poladit do nulové pozice a na nic raději nechytat .....raději. Zitra dám vědět jak to dopadlo kdyžtak nevštívím dalši autorizovaný Servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Tak jak to dopadlo ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Jak to dopadlo dobrá otázka .... kamarádi se na mě vykašlali v OL takže jsnem neváhal a jel tam kde jsem vozidlo zakoupil Brno světla vrácená do výchozí pozice neboli do nulové ..... sice kontrolka nebliká na přistrojovce ale zato světla se nenatáčí ..... ale to nejdůležitější je že svíti rovno a tet to jdu testnout je tma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 To je dosť na hovno mať Corner svetlá ktoré nefungujú.Ak už nemáš záruku, tak výmena jedného je za 6300-6600 Kč + práca. Teraz som tak trochu rád, že nemám Corner svetlomety. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Mě Corner funguje jen hlavní světlomety se nenatáčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Jak se jim to vůbec podařilo dostat do nulové polohy? Řekli co je tam vadné? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Aj natáčacie svetlomety sa volajú Corner. To čo spomínaš ty, sú Corner hmlovky. Tie Corner hmlovky by som mohol mať ukradnuté, ale prísť o funkciu natáčania hlavných svetlometov by ma dosť nasralo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Lukas tak nas nenapinej a prozrad v cem je zavada a co ti s tim delali, ze se to podarilo aspon vystredit. A vyradili nataceni u obou svetel, a nebo se ted nataci jenom jedno svetlo? Dost me to zajima, protoze je mam s natacenim taky a nerad bych o to prisel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 To kdybych věděl v čem je závada.... světlo se nenatáčí ani jedno a jak jsem psal už víše ano kontrokla nebliká že je někde závada .... podstatné je že to svítí rovno a né šejdrem. Podle mě to bude těma Hidkama bývalí majitel je tam chtěl .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 (editace) nejvíce ti napoví diagnostika kde se dá provést test jednotky a testovat zda jsou OK motorky ve světlech a pokud to v servise neumí provést tak jsou to teda lamy dle mého je nutno kalibrovat světla provést znovu nastavení světel přes regloskop a hotovo pokud jsou teda motorky OK Editováno: 7. Listopad 2013, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Kdo ví, jestli mu ty natáčecí serva jen nezablokovali ve střední poloze a nazdar bazar, odchod na párek...! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 Zdravím pánové Mel jsem stejny problém s blikajici kontrolkou natacecich svetlometu po zapnuti zapalovani. Nataceci svetlomety jsem si sam dodelaval. Vse funguje jen ta kontrolka blika tedy blikala. Ferda25 vyresil tim ze ji zakazal v panelu pristroju. Kazdopadne diagnostika chybu zadnou neukazuje tak jsem to dal neresil a kontrolku jsem nechal vypnout. A jeste jsem tady cetl ze pri nastartovani se svetla pohnou doleva a doprava tzv niveluji ale moje svetla projedou nahoru a pak dolu. Tak nevim jestli to je spravne. Je tady nekdo kdo je ma primo z vyroby a mohl by nam rict jak jemu se svetla chovaji po nastartovani? Jeste dodam ze mam fabii 2 FL 2011. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.