vick Vloženo 2. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 jsi první majitel?pokud ne tak není možné že minulý majitel prostě sehnal takovou nádržku a dal ji tam?A nebo není možné že tam byla měněna světla a byla dána klasická bez ostřiku? Pokud je to ale tvé auto od začátku tak to je opravdu záhada :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoviXXX Vloženo 2. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 První majitel opravdu nejsem taky jsem si myslel že tam prostě někdo dal to co měl,ale proč by tam tahal i hadice,když to nemělo xenony v základu. Dodělavaný tam taky nebyli.. Kopim asi motorek v kelly a budu badat dal. To Žralok:Zkoušel jsem to šroubovakem odsunout,ale nejak se tomu nechtělo dole (tomu stříbrnýmu ostřiku,resp krytce) jde to lehce nebo použít větší sílu?? :-) Díky všem za vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomassko Vloženo 3. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 ono to nema jit dole ale dopredu a ide to trochu stuha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoviXXX Vloženo 3. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 JJ to je mi jasný,já to myslel jaok že dole to nějak drželo,tak sem nechtěl za to brát moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morfeus.one Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 No přídám se také mě chybí jeden ostřik...dá se sehnat pouze jeden nebo je to v páru?mam tam pouze tu sříbrnou kritku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 dá sa kúpiť jednotlivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morfeus.one Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 nemužu je nikde najit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoviXXX Vloženo 9. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2011 gůgl 3 vteřiny Ostřik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morfeus.one Vloženo 9. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2011 Tohle jsem cekal....google taky neni vse schvalne si tam dej OSTRIKOVAČE SVĚTEL..jo dekuji za link...ja to hledal na google hledal ale naslo to puze bud cerpadlo nebo tohle forum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 11. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2011 Auto Kellly 250kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 Jen tak pro zajímavost.My děláme trysky pro ostřik světel u Fábie a Yeti a jestli je to u Superba konstrukčně stejný tak má tryska toto složení:válec ve kterém je v horní části ventilek a pružinka(zajištuje že se tlakem vody nejdříve válec vysune a pak ostříkne světlo),dále je ve válci píst na kterém je nasazena manžeta(při vytahování trysky ručně může dojít k svlečení manžety z pístu a pak tu trysku mužete rovnou zahodit),celý takto sestavený válec je vsunut do držáku a konec pístu je do něho zacvaknut a na horní část válce je nasazena hlavice s tryskama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 Ako sa mozu vysunut ostrekovace ked ti neide voda....???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 Tímto děkuji Žralokovy za radu, na promazání toho výsuvu byl problém jen v tom. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 (editace) .... Editováno: 31. Březen 2013, autor: Lukas1450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Tady se řeší proč nefungují ostřikovače. Návod na dodělání patří sem. Předem upozorňuji, že to tady smažu tak ať to nemusíš psát znovu. http://forum.skodahome.cz/forum/11-instala%C4%8Dn%C3%AD-manu%C3%A1ly/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 tak dneska jsem opet rozebral predek a zkusil kompresorem profouknout ventily... porad to nefunguje voda z hadic strika o sto sest ale skrz ventily se nedostane pritom vypadaji ze jsou ciste a vzduch jimi proudil a maji problemy s vysouvanim jeden se vysouva tak do pulky druhy ctvrtky....nevim si s tim vubec rady a cim dal vic me to zacina srat.. nejradsi bych zkusil nejake funkcni nahodou nikdo ochotny z okoli ostravy co by mel hodku cas ze bych to prohodil a zkusil jestli je problem v tech ventilech by se asi nenasel co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Zavolej a přijed dame to do richtyku. Cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzi Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Ahoj možná jsem úplně slepej ale prodává se ta samotná hadička od nádobky k světlometům? Minulý majitel ji zřejmě odstranil a já ji nemohu na netu najít. Ve světlometech ostřiky jsou. Popř. dá se koupit nějaká jiná hadička a dát ji tam (aby seděl světlý průměr)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Maš tam vůbec motorek a el. instalaci pokud maš žarovky H7 tak to tam nemaš. Ostřikoveče světel měli jen xenony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzi Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Mám xenony i motorky. Jenom chybí hadička a asi čerpadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Tak to spravne čerpadlo, jelikož Bazyček koupil a nedava mu patřičny tlak aby se mu vysunuly ostřikovače a ješě ma maly itnerval el. produ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Jo koupil jsem primo u nas v obchode kde prodavaji pouze na skodovky dali mi origo Meyle a nefunguje, nestihne vubec vysunout ostriky. Dnes jsem koupil starsi z bouracky za 200,- tak jsem zvedav hestli to pojede. Vubec nevim jaky bych mekl v jinem pripade koupit novy motorek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzi Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 dobrá takže nejlépe sehnat hadičky a čerpadlo z bouračky jo? bazycek: to je docela pech, co jsme tu četl tak nikdo nepsal že by mu čerpadlo dávalo malý tlak a to tu většina lidí co jsme četl kupuje druhovýrobu. Nemáš spíše nějaký bordel v hadičkách nebo v propojích? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Neměl, bez odstřikovačů mu to jelo, ale po napojeni se to vysunolu jen napul vše bylo odskoušene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 pri originalnim zapojeni proste motorek jel ale nemel dostatecny tlak k vysunuti ostriku a ostriknuti svetel, nedostal tolik energie k tomu. po napojeni na baterku zvlast vse fungovalo. Takze ted koupim motorek primo z superba z bouracky a uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.