Publikováno Prosinec 17, 200816 r Ahoj pánove chtěl bych se zeptat jak je to se zelenými zámky , mám octavii r.v.2000 už facelift , už jsem několikrát opravoval zámky a stále se najde nějaký nefunkční tak jsem se rozhodl koupit nové, četl jsem o nových tichých zámcích a nevím jestli půjdou do mého ročníku co se týče konektoru a komunikace . Jak to prosím je ? A nemáte někdo na prodej celou sadu ? Viděl jsem nedávno v bazaru ale dnes jsem nic nenašel . Děkuji za rady a nabídky.
Prosinec 17, 200816 r Autor jsou záměné bez problémů nemajíjiný konektor? Když jsem jeden menil tak měl větší konektor tak jsem musel dveře zase neopravené dát dohromady a sehnat jiný. Jak tomu tedy je a nemáte někdo na prodej?
Prosinec 17, 200816 r Autor konektorama se liší jen přední a zadnífunkcí se liší fábie vs octavie no tak už v tom mám jasno děkuji teď jen sehnat zámky asi bazar co?
Prosinec 17, 200816 r zeleny mají stejnou životnost jak černy takže starší nemusí být nejlepší investice nejlépe najít levné nové
Prosinec 17, 200816 r no tak už v tom mám jasno děkuji teď jen sehnat zámky asi bazar co? Kontaktuj jenda4T tel:775668906
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.