Sheffield Vloženo 20. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2014 Zelo7 díky moc za ten odkaz. Mrknu na to. A dá se ktomu repráčku dostat dobře nebo je to složitější? Horší už to pak bude stěma kabelama co? Ale díky. A neví někdo číslo toho repráčku? Myslím že u toho odkazu není. Ale díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelo7 Vloženo 20. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2014 Ešte som nerozoberal B-stĺpik, ale mal by byť len nacvakaný. Možno bude treba dat dole horný záves pásu. Veľa zdaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 20. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2014 reproduktor je na 2 plastovych nytech, nutne sundat minimalne vrchni cast b sloupku, pokud je reproduktor spatny vetsinou diagnostika zahlasi problem ale je mozne ze civka reproduktoru vykazuje zmeny ale presto ani nekecne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 20. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2014 (editace) sporades: obrat kabel v narazniku, nekdo ho dal nopak, cidlo 1=4, 2=3, 3=2, 4=1 cidla neprohazuj to nema vliv, nebo prepinuj na konektoru co jde do krabicky od pdc jedna se o 4 draty. Editováno: 20. Červenec 2014, autor: h2o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 Kabely k čidlu zpátečky jste propípali? Nejsou nikde prodřený, přetržený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David46 Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 (editace) Mam parkovací senzory BEA 609 001 a jsem spokojen šlapou perfektně Editováno: 29. Červenec 2014, autor: David46 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scanman1 Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 Všechny zdravím. Mám zřejmě problém se senzorem parkování. Nedávno při zařazení zpátečky se mi ozval dlouhý táhlý tón a na displeji jen probliklo takové to grafické znázornění auta a rozblikalo se tlačítko asistenta. Známý mi poradil, že mám zařadit zpátečku a jednotlivé senzory poslouchat jestli "tikají". Po této kontrole jsem tedy zjistil že jeden senzor na zadním nárazníku "netiká" a zřejmě je vadný. Tento jsem tedy demontoval. Je možné senzor nějakým způsobem opravit či zakoupit nový? Nechce se mi do značkového servisu koukat na ty arogantní gzichty, zvláště když výměna je dílem okamžiku. Pokud by mi někdo poradil kde takový senzor koupit, nebo jak jej zprovoznit budu vděčný. Děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 Mrkni na bazos.cz tam jsem zahlédl nějaké seznory na prodej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelo7 Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 Alebo si daj do googlu objednávkové číslo a niečo ti nájde. Len je rozdiel či máš O2 pred faceliftom alebo po. Ak máš pred fl tak je to 7H0 919 275 Po fl sa dával 5KD 919 275 GRU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumo OII Vloženo 30. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2014 Nazdar hosi Som tu novy a mam OII 2006 Zohnal som geteway, Bolero a park pomocnik zadok 2012 a chcem to rozchodit. Udajne tento novy parkovak funguje na inom cane v gateway. Viete mi povedat kam dopojit can v gateway? Vsetko ostatne uz pravdepodobne mam. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 3. Září 2014 Sdílet Vloženo 3. Září 2014 Zdar chlapi, byl by prosím někdo tak moc hodný a změřil mi pozici jednotlivých parkovacích čidel na liftbacku (nevím, jestli to má combi stejně)? Tzn. vzdálenost středové osy čidel směrem dolů od lišty nárazníku a vzdálenost čidel od středu auta? Na netu se mi to nepodařilo najít. Budu montovat neorigo čidla a nechce se mi kvůli tomu sundávat celý nárazník, tak uvažuju, že bych to navrtal zvenčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš_OVA Vloženo 20. Září 2014 Sdílet Vloženo 20. Září 2014 Zdar,sháním parkovací čidlo OII před FL... Nejdříve se ptám zde na fóru,potom mrknu na bazar... Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David46 Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Vím že to tu bude psáno někde alechtěl bych se zeptat mám zadní parkovací senzory z výroby a mám optické na Columbusum, je potřeba novou jednotku kdybych chtěl dodělat přední parkovací asistenty nebo napojit do jednotky kde jsou zadním park. asistent., takže bych vlastně koupil jenom čidla PDC a svazek kabelů a napojil do stavajcí jednotky PDC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 nutná nová jednotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 tak, tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctavianusII Vloženo 25. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2014 (editace) Cawte mam taky problem, na mojej octavii II predfl - 2006, blika a pipa mi tlacidlo P parkovacich senzorov. Vymenil som riadiacku za faceliftovu 1Z0919475C aby mi senzory zobrazovali na columbusovi, kamarat elektrikar mi dotiaho od riadiacky 2 kable do CANbusu a stale mi nezobrazuje a dokonca mi blika tlacidlo? Co moze byt za problem, ked som spravil vsetko aby mi to komunikovalo s columbusom? Geteway som vymenil, volant aj maxidot mi komunikuju bez problemov. Prikladam aj video: https://www.youtube.com/watch?v=VyFHwl_Vhds&feature=youtu.be Editováno: 25. Listopad 2014, autor: OctavianusII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2014 Schází druhý reproduktor pro přední čidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctavianusII Vloženo 25. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2014 to vazne len kvoli reproduktoru? Nic viac uz netreba spravit staci len dorobit predny reprak, potiahnut kable a pojde to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2014 (editace) No pokud jste ještě propojili napájecí dráty pro zadní čidla a sebrali z PINu 3 na tom velkém 16 PINovém konektoru stálé plus a vše správně nakódovali...tak to je vše...i nenakódovaná nebo špatně nakódovaná jednotka jen píská v chybě. Editováno: 25. Listopad 2014, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctavianusII Vloženo 25. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2014 Aha, tak on mi len vymenil jednotku a potiahol znej kable do can-u. So zadnymi senzorami nerobil nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Ahojte, dodělávám si přední prak. systém originál do OII předface, nevíte někdo kde přesně má být umístěn přední repráček? Děkuji za odpovědi, ale prosím jen opravdu kde to je montováno originál!!! odpovědi dej to někde pod palubku nebo, že by to někdo někde dal, tak prosím nepište!!! to bych ho tam někde prostě dal.. ale to nechci!!! Předem děkuji za odpověď .. Rosta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Predface ma pouze jeden reprak! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctavianusII Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 (editace) da sa dorobit aj predny repracik, aj ja som ho musel montovat aby mi to ukazovalo na columbusovi. Nachadza sa medzi radiom a volantom, treba dat dolu tu listu a plastovy kryt a potom tam uvidis 2 drziaky pre repracik. Samozrejme dotiahnut kable do jednotky. Musim sa pochvalit ako mi to krasne ukazuje a je to ovela krajsie ako an streame Editováno: 7. Prosinec 2014, autor: OctavianusII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 oprava: auto předface ale parkováky face tudíž 2xrepro děkuji kouknu na to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 da sa dorobit aj predny repracik, aj ja som ho musel montovat aby mi to ukazovalo na columbusovi. Nachadza sa medzi radiom a volantom, treba dat dolu tu listu a plastovy kryt a potom tam uvidis 2 drziaky pre repracik. Samozrejme dotiahnut kable do jednotky. Musim sa pochvalit ako mi to krasne ukazuje a je to ovela krajsie ako an streame Díky foto asi nemáš že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.